Företaget har svarat
Я боязко до нового відношення маю. Записалась на німецьку мову і шо можу сказати... Мені підібрали вчителя, завдяки якому я не переймаюсь на навчанні... навпаки гарно проводжу час, багато сміємось По... Se mer
Företaget har svarat
BUKI School - це проєкт від компанії BUKI. BUKI - це міжнародний сервіс пошуку репетиторів, який працює в 7 країнах світу з 2014 року. Вже 8 років ми працюємо у сфері освіти та за цей час нашими послугами скористалися більше 400.000 учнів та більше 70.000 репетиторів! BUKI School - це один з проєктів BUKI, в якому ми зібрали перевірених репетиторів з кількох напрямів: українська, англійська, польська, німецька мови, математика, фізика, історія України та інші. Наші методисти розробили спеціальну програму навчання, завдяки якій ми ефективно навчаємо і дітей, і дорослих. Ми готуємо і до ЗНО, і до міжнародних тестів, і до співбесід. Програму для кожного напрямку роботи розробила команда методистів, вони також постійно пильнують найсучасніші техніки навчання та адаптують їх до потреб українських студентів. А досвідчені викладачі втілюють ці техніки за допомогою зручної онлайн-платформи BUKI School.
Київ, Ukraina
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Дуже задоволені заняттями - репетитор пояснює зрозуміло, цікаво та мотивує вчитися. Рекомендую!
Дуже сподобалися заняття з математики з вчителем Оленою. Моя донечка сама сказала, що вчитель доступно їй пояснює , в неї є бажання займатися.
Хоча в школі математика була самим неулюбленим предметом)

Svar från BUKI School | Репетитори України
Хороший подход к каждому клиенту, видно что есть опыт, но отменили один урок и до сих пор не было замены

Svar från BUKI School | Репетитори України
Дякуємо ВUKI School за допомогу в підготовці до НМТ з математики. Донька займається онлайн сім місяців та вже дуже помітний прогрес. Зручний та продуманий інтерфейс занять, стабільний розклад, система знижок при оплаті. Вибирали викладачку навмання, та не прогадали. Вчителька Наталія Працьовита дуже приємна, гарно пояснює, комфортно займатися. Ми дуже задоволені.

Svar från BUKI School | Репетитори України
I was very disappointed using your English teacher search service.
After choosing a teacher, the manager contacted me to clarify the details, where it was discussed that I need a teacher with a technical IT background.
During the first lesson, the teacher said that he does not teach a technical background and the manager did not inform him of this.
The assessment of knowledge was terrible, there was no speaking, there were few tasks for assessing knowledge. Half an hour of time was wasted.

Svar från BUKI School | Репетитори України
Вітаю !!! Мої враження про школу та зокрема лектора невизначені .
Послала заявку, як і всі . Дзвінок від buki school, що заявка отримана який час для мене зручний і перше заняття безкоштовне. Чекайте з вами звʼяжуться лектор.Пані Марта Климук той самий лектор-написали чи актуально?Так звісно- сказала я .
Потім зум оплата за півгодини до початку уроку . Потім я питаю чому заняття платне адже мене повідомили, що перше безкоштовне. На, що мені лектор відповіла, що перше заняття оплачується . Пише фото бачили відгуки читали , і одразу :таке питання ? вам підходить?
Я їй кажу, що по відгуках я не шукаю лектора . А зможу про когось говорити тільки тоді, як особисто поспілкуюсь .
Потім все таки пишу посилайте реквізити для оплати ?
Відповідь, що вона забрала заявку та зі мною займатись не буде.
Школа теж мені написала що всі лектори. Зайняті очікуйте 😉
Тай таке

Svar från BUKI School | Репетитори України
Гарна платформа для навчання! Займаємося вже більше року, все подобається від організації процесу до репетиторів. Репетитор дуже уважно ставиться до доньки, розбирають всі питання, допомагає готуватися на наступні уроки і олімпіади. Гарне ставлення і відношення. Працівники платформи йдуть назустріч, якщо щось трапляється чи відміняється зання. Вцілому, тільки позитивні враження.

Svar från BUKI School | Репетитори України
I’ve been studying English for several months. I am pleased with the results. We focus on English conversation, with exactly what l need. I can speak fluently on common topics. This makes me very happy.

Svar från BUKI School | Репетитори України
Покищо мені важко дається, але це тільки 4 заняття, то надії на краще є👍🙌👏. Планую вчитись довго так як є система лояльності в школі, і на інші заняття є великі знижки. Тому якраз треба було почати) Рекомедую😋

Svar från BUKI School | Репетитори України
Для покращення знань по математиці звернулися до БУКИ школи, бо прочитали багато гарних відгуків про викладачів цієї школи. І наразі, дійсно, задоволені: викладач Ярослав просто і доступно пояснює складні теми, сину подобається його родзинки та гумор! Виявилося, що математика - то не так вже й складно! Дякуємо!

Svar från BUKI School | Репетитори України
Син з задоволення навчається. Вчитель хімії - Лідія Миколаївна. Підтягнув за семестр оцінки. Дякуємо

Svar från BUKI School | Репетитори України
Я вивчаю англійську з репетитором Buki School. Мене вразило, що сайт школи дуже зручний. Спочатку я просто пройшла безкоштовний тест, щоб визначити свій рівень володіння мовою. Мені запропонували безкоштовно заняття. Я обрала викладача і спробувала. Я оплатила заняття, сама обрала розклад, все працює злагоджено. Ще й багато знижок. Викладачка просто фантастична. Пані Неля Єршова дуже досвідчена, індивідуально добирає програму для мене, враховуючи мій досвід. Менеджери курсів теж дуже уважні. До них завжди можна звернутися по допомогу. Дякую школі!

Svar från BUKI School | Репетитори України
Я очень рада, что нашла эту платформу! Вместе с менеджером Тамарой, мы нашли подходящего учителя моему сыну. Всегда и быстро отвечают на все вопросы и решают все проблемы. Мой сын (12 лет) с удовольствием занимается и ждет каждый урок.

Svar från BUKI School | Репетитори України
I want to share my experience with Bookie School. I was really impressed with how the managers work and with the overall format of the school. I applied to study with a specific tutor, but she didn’t respond for a while. The manager contacted me and immediately offered to help by finding another teacher who would suit my level and needs. In the end, they matched me with a wonderful tutor — I’m genuinely happy with the lessons.

Svar från BUKI School | Репетитори України
Мене звати Олена Леонова. Я вже півтора року вивчаю англійську мову з Каріною Гулімовою. Я дуже вдячна їй за професійний підхід до навчання, за її досвід, за цікаві уроки і її позитив 🙏🏻🌺 Я бачу прогрес у своїх знаннях, дякуючи Каріна. Кожен урок дуже цікавий, проходить на одному диханні і я з задоволенням продовжую навчання у школі Booki school. Дякую вам!

Svar från BUKI School | Репетитори України
Ми займаємось математикою вже півтора роки, нам дуже подобається. Інтерактивний підхід, заняття динамічно проходить. Я бачу прогрес. Дитині не скучно і вона не втомлюється, будемо продовжувати далі.

Svar från BUKI School | Репетитори України
Дочка вже 2й рік вивчає хімію з BUKI School, а з цього року додали ще фізику. Ми обидві дуже задоволені заняттями. Завдяки репетиторкам Олександрі (з хімії) та Алісі (з фізики) дочка начала глибоко розуміти ці предмети, її оцінки з добрих підвищилася до відмінних. Заняття завжди проходять цікаво, змістовно, матеріал подається грунтовно та так, щоб дитина впевнено його засвоїла та показала найвищі результати в школі. Щиро рекомендую BUKI School.

Svar från BUKI School | Репетитори України
Чудова викладачка пані Марія! Заняття завжди проходять цікаво, структуровано та з урахуванням моїх цілей. Дуже подобається індивідуальний підхід, підтримка та зрозуміле пояснення складних тем. Завдяки їй я відчуваю реальний прогрес у англійській мові. Вчуся в цій школі вже майже 2 роки.

Svar från BUKI School | Репетитори України
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.