Budgetcoach West Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij zitten nu bijna twee jaar bij Budgetcoach West. Iets wat we al veel eerder hadden moeten doen. Ik heb zelf adhd en mijn man is ook vrij makkelijk met geld uitgeven. Dit zorgde op financieel geb... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn door vrienden verwezen naar Bryan en Corine. Als getrouwd stel met 3 kinderen hebben we altijd met de dag geleefd. Wij gaven altijd geld uit, dachten hierbij minder na over gevolgen en conseq... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dankzij Corine en Bryan heb ik eindelijk mijn financiën onder controle. Na 3 jaar beheer waarin ik veel hulp en tips, maar vooral ook veel begrip van hen heb gehad, kan ik nu zelf weer door zonder s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben super blij met de hulp van Bryan en Corine. Zij hebben mij geholpen bij het structureren van mijn financiën en nemen dit ook uit handen. Ik ben mij bewuster geworden van mijn impulsen en... Se mer

Företagsinformation

1. Alternativa finansiella tjänster

Skrivet av företaget

Financiële problemen komen veel voor in alle lagen van de bevolking. Wil je meer geld overhouden, van je schulden af en/of een duidelijk financieel overzicht? Bel ons vrijblijvend op!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Een fijne samenwerking!

Budgetcoach West is voor mij een hele prettige oplossing voor een aantal problemen die ik had. Ik kan slecht met mijn geld omgaan en daarom ben ik hulp hierin gaan zoeken. Al snel kwam ik bij Bryan en Corine uit, een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt. Ik vond het heel moeilijk om de stap te zetten maar ik ben nu financieel gezond en ik heb daadwerkelijk spaargeld. Bryan en Corine denken ook mee met de doelen die ik heb en ik heb het gevoel dat ik er niet alleen voorsta. Natuurlijk remmen zij mij ook af in de dingen die ik wil omdat ik niet alles kan realiseren, iets wat eerst mijn probleem was. Nu heb ik elke maand voldoende geld om van te leven en zelfs te sparen.

Ik kan Bryan en Corine allebei ten zeerste aanbevelen. Ik heb met beide een erg fijne samenwerking en voorlopig peins ik er niet over om te stoppen. Bryan en Corine bedankt voor het terugkrijgen van mijn nachtrust, het verkrijgen van grip op mijn financiële leven en het feit dat ik nu daadwerkelijk spaargeld heb.

4 november 2021

Hi Manon,

Bedankt voor je mooie review!

Wij willen je bedanken voor de fijne samenwerking en hopen dat wij samen met jou al je doelen mogen gaan bereiken. Je bent onwijs lekker bezig en wij hebben er al het vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen.

Groet,

Bryan & Corine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader voor financiële structuur en zekerheid!

Door het boek DRUKS (over ADD) kwam ik wat meer te leren over hoe het omgaan met geld verschrikkelijk moeilijk is. Hoeveel er ook binnen kwam: het gaat altijd op.

Daarom vond ik dat het tijd werd om hulp te zoeken. Corine en Bryan hebben het ontzettend laagdrempelig en toegankelijk gemaakt en mij enorm veel inzicht gegeven in hoe je verstandig met geld kunt om gaan. Daarnaast hebben ze veel uit handen genomen zodat ik dit volledig uit mijn hoofd kon zetten en me heb kunnen focussen op dingen waar ik wél goed in ben.

Absoluut een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar meer structuur en zekerheid in hun financiële situatie!

7 oktober 2022

Hi Bas,

Super bedankt voor je mooie review! Je hebt mooie stappen gemaakt tijdens het traject, echt heel gaaf wat je allemaal gaat doen.

Heel veel succes hiermee!

Mvg,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het beste adres voor een ontspannen financiële toekomst!

Ik kwam bij Bryan en Corine met een goed salaris maar lege portemonnee en spaarrekening. Het was een kleine drempel voor me, maar als je geestelijk niet lekker in je vel zit, zoek je ook hulp. Ik zat financieel niet lekker in mijn vel en heb sinds ons eerste contact beter geslapen dan ooit.

Ons eerste gesprek was heel fijn en ik voelde me totaal niet veroordeeld. Ik kreeg een duidelijk overzicht van mijn uitgaven van de afgelopen maanden en het advies te kijken welke vaste kosten ik eventueel nog zou kunnen schrappen. Niks moet, maar als je de keuze maakt.. Kan dat geld misschien weer naar een leuk potje. Erg motiverend dus!

Ik heb al mijn financiën uit handen gegeven en kijk natuurlijk wel gewoon mee. Nu iedere euro een bestemming heeft, weet ik waar mijn geld naartoe gaat, heb ik altijd geld voor boodschappen of leuke uitjes en nooit meer geldstress. Het begin was even pittig, maar nadat mijn schulden waren afgelost en ik wat meer kon besteden, begon ik plezier te krijgen in het sparen voor dingen die ik graag wil hebben of doen.

Waar Bryan en Corine soms (terecht) een beetje streng kunnen zijn, geven ze me waar er ruimte is, juist heel veel ruimte eigen keuzes te maken over mijn geld, altijd onderbouwd met een goed advies. Ik ben oprecht van mening dat ik dit veel eerder had moeten doen. Niet iedereen krijgt financieel beheer vanuit zijn opvoeding mee, maar het is nooit te laat om ermee te beginnen.

Dus als je nog twijfelt: help jezelf en je toekomst. Het geeft zoveel rust!

6 oktober 2022

Hi Miranda,

Bedankt voor je prachtige review!

Je hebt vanaf het eerste moment je schouders onder zowel de inkomsten als de uitgaven gezet en dat heeft super mooie resultaten opgeleverd. Wij werken met super veel enthousiasme en plezier met je samen en hopen dat je al je doelen en wensen kunt blijven realiseren!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne budgetcoaches die zonder oordelen…

Fijne budgetcoaches die zonder oordelen je coachen en helpen weer financieel op de rit te komen, een gezonde financiële structuur te leren opbouwen en je zelfs het vertrouwen geven om het weer zelf te gaan proberen. Ik ging met schaamte het traject in en met zelfvertrouwen en een goed financieel plan en gezonde financiële structuur het traject uiteindelijk nu uit om het weer zelf te proberen. Zij begrijpen dat het voor cliënten met Adhd extra lastig is het financieel op de rit te houden en waren van begin tot eind fijne sparringpartners. Ik zou deze begeleiding aan iedereen aanbevelen! Adhd-ers in het bijzonder en iedereen die begeleiding kan gebruiken om weer financieel gezond te worden of te blijven, laat je begeleiden door Corine en Bryan!

3 oktober 2022

Hi I,

Super bedankt voor de mooie review! Wij zijn erg blij dat je het traject als fijn hebt ervaren en willen je bedanken voor de mooie samenwerking. Succes met alles en zet m op!

Groetjes,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.