Budgetcoach West Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij zitten nu bijna twee jaar bij Budgetcoach West. Iets wat we al veel eerder hadden moeten doen. Ik heb zelf adhd en mijn man is ook vrij makkelijk met geld uitgeven. Dit zorgde op financieel geb... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn door vrienden verwezen naar Bryan en Corine. Als getrouwd stel met 3 kinderen hebben we altijd met de dag geleefd. Wij gaven altijd geld uit, dachten hierbij minder na over gevolgen en conseq... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dankzij Corine en Bryan heb ik eindelijk mijn financiën onder controle. Na 3 jaar beheer waarin ik veel hulp en tips, maar vooral ook veel begrip van hen heb gehad, kan ik nu zelf weer door zonder s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben super blij met de hulp van Bryan en Corine. Zij hebben mij geholpen bij het structureren van mijn financiën en nemen dit ook uit handen. Ik ben mij bewuster geworden van mijn impulsen en... Se mer

Företagsinformation

1. Alternativa finansiella tjänster

Skrivet av företaget

Financiële problemen komen veel voor in alle lagen van de bevolking. Wil je meer geld overhouden, van je schulden af en/of een duidelijk financieel overzicht? Bel ons vrijblijvend op!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Blij en tevreden

Ik ben mij bewuster geworden van mijn impulsen en wanneer ik minder handig met mijn financiële planning om ga in de vorm van last minute cadeautjes kopen geven zij tips en veroordelen niet. Dit voelt heel prettig en gelijkwaardig.

Ga vooral zo door!

13 maj 2024

Hi Anoniem,

Fijn om te lezen dat je blij bent met de hulp en dat je bewuster bent geworden m.b.t. de uitgaven die je doet & deed!

Bedankt voor je vertrouwen en wij kijken uit naar de stappen die we nog met je mogen maken.

Absolute aanrader

Ik zit nu sinds eind 2022 bij Budgetcoach West en dat is één de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Ik heb sindsdien veel meer rust en veel minder financiële stress. Ik ben me sneller bewust van 'impulsaankoop-aanvallen', ben van schulden af en hoef niet meer om te kijken naar het betalen van rekeningen. Daarnaast zijn Bryan en Corine erg behulpzame, vriendelijke en toegankelijke mensen. Zonder hun had ik niet geweest waar ik nu ben :)

2 april 2024

Hi Annyk,

Fijn om te lezen dat je zo blij bent met het traject en dat je minder stress en meer rust ervaart! Het doet ons goed om te zien dat je ondertussen financieel fit bent en maandelijks stabiel blijft groeien. Ga zo door!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Afgelopen twee jaar hulp gehad

Afgelopen twee jaar hulp gehad van Bryan.

Hiervoor nooit echt grip om mijn financiën kunnen krijgen en dus ook nooit wat gespaard. In het eerste gesprek samen doelen gesteld. Het gaf me veel rust niet meer er over na te hoeven denken. Daarnaast zorgden ze ervoor dat er wel ruimte was om de dingen te kunnen doen die ik graag wilde.

Ze waren erg goed bereikbaar en zeer behulpzaam. Nu heb ik uiteindelijk een goede buffer op kunnen bouwen.

6 mars 2024

Hi Luigi,

Bedankt voor je fijne review!

Je hebt mooie stappen gemaakt en je gaat je eigen financiële vleugels weer uitslaan. Heel veel succes met alles en bedankt dat wij je hebben mogen helpen financieel fit te worden!

Gun jezelf een budgetcoach als Bryan en Corine

Bryan en Corine zijn echte life savers voor mij geweest. Door mijn ADHD heb ik mijn hele leven al problemen gehad met mijn financiën op orde brengen. De laatste jaren werd dat door impulsiviteit met geld uitgeven als coping mechanisme steeds moeilijker. Dankzij het boek Druks van Francien Regelink ontdekte ik dat ik het niet alleen hoef te doen en dat er geweldige mensen zoals Bryan en Corine bestaan die je kunnen helpen.

Bryan en Corine zijn erg behulpzaam. Mijn gevoel van schaamte over mijn situatie was na het eerste telefoongesprek gelijk een stuk minder. Binnen no time hadden ze mijn financiën onder controle en binnen een paar maanden had ik al een fijne buffer. Ik voel me in het eerst van mijn leven volledig financieel onafhankelijk en zelfstandig en kan nog steeds niet geloven wat er op mijn bankrekening staat. En omdat ik 2 x per week een vast bedrag krijg om uit te geven, kan ik nu 'veilig' impulsieve uitgaven doen, want op = op ;-)

Mijn financiën door Bryan en Corine laten beheren is echt het allerbeste cadeau dat ik mezelf kon geven. Ik gun dit iedereen met financiële stress. Dankzij hen heb ik nu nooit meer geldzorgen en kan ik me volledig op mijn herstel richten <3

1 februari 2024

Hi Lenny,

Bedankt voor je onwijze mooie review! Wij zijn beiden erg blij om te lezen dat je zoveel baat hebt bij het traject en dat je hier zo veel rust van ervaart.

Hoop dat we nog veel mooie stappen met je mogen maken!

Rust en overzicht

Sinds vorig jaar zit ik bij Budgetcoach West. Het is fijn dat er nu iemand meekijkt naar mijn financiën. Hierdoor heb ik zelf ook meer overzicht in mijn financiën en dit geeft veel rust. Ik weet nu beter waar mijn geld naartoe gaat en kan nu eindelijk echt sparen voor dingen. Extra fijn is dat Bryan veel geduld heeft en goed bereikbaar is, als ik iets met betrekking tot mijn geldzaken wil doorspreken.

28 januari 2024

Hi Sheila,

Bedankt voor je mooie review! Super fijn om te lezen dat je er meer rust door ervaart en je meer overzicht hebt gekregen in je financiën.

Je hebt een grote omslag moeten maken toen je net in beheer kwam. Sinds dag 1 heb je het met beide handen aangepakt en heb je de situatie snel weten te stabiliseren. Mijn grootste respect hiervoor.

Bedankt voor de fijne samenwerking en ik kijk er naar uit om mooie stappen met je te mogen blijven maken!

Bryan

Topsamenwerking

Ik werk nu ongeveer een jaar samen met Budgetcoach West. Het heeft mij op allerlei fronten een hele hoop opgeleverd. Ik heb een goed gevulde spaarrekening, ga bewuster met geld om en hoef me op geen enkel vlak meer druk te maken om geldzaken, wat ik stiekem het allerprettigst vind. De communicatie verloopt altijd heel helder en soepel. Ze zijn begripvol, maar zeker ook realistisch als het nodig is.

28 september 2023

Hi Gijs,

Super fijn om te horen dat het allemaal positieve dingen voor je meebrengt. Je bent lekker bezig en maakt mooie stappen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Gr,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

"Van maandelijks geldtekort naar maandelijks kunnen sparen.

Bryan heeft me buitengewoon goed geholpen bij het organiseren van mijn financiën. Met zijn systematische aanpak heb ik nu een duidelijk overzicht van mijn maandelijkse uitgaven en weet ik precies waar mijn geld naartoe gaat. Dit heeft mijn financiële situatie aanzienlijk verbeterd.

In tegenstelling tot vroeger, waar ik elke maand met tekorten te maken had, kan ik nu elke maand wat geld opzij zetten.

Het investeren in budgetbeheer blijkt een waardevolle beslissing te zijn geweest. Het heeft me niet alleen geholpen om mijn financiën op orde te krijgen, maar het heeft me ook in staat gesteld om duizenden euro's per jaar te besparen.

Door bewuster met mijn geld om te gaan en mijn uitgaven te optimaliseren, ben ik op weg om mijn financiële doelen te behalen en ben ik in staat om meer te sparen voor de toekomst. Bryan's expertise op het gebied van budgetbeheer heeft echt een verschil gemaakt in mijn leven.

14 september 2023

Beste Anoniem,

Bedankt voor je fijne review! Blij om te lezen dat je baat hebt bij het financieel beheer. Je bent mooie stappen aan het maken en ben benieuwd wat de toekomst voor je gaat brengen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Begripvolle hulp bij moeite met de financiën!

Dankzij Corine en Bryan heb ik eindelijk mijn financiën onder controle.
Na 3 jaar beheer waarin ik veel hulp en tips, maar vooral ook veel begrip van hen heb gehad, kan ik nu zelf weer door zonder schulden. Door mijn ADHD heb altijd moeite gehad met impulsieve aankopen, maar ik heb nu systemen opgebouwd waardoor ik hiermee op een verantwoorde manier mee om kan gaan. Ik gun iedereen die in de schulden zit, of moeite heeft met de financiën deze hulp!

30 juni 2023

Hi Sarah,

Bedankt voor je fijne review! Je hebt mooie stappen gemaakt in de tijd dat we hebben mogen samenwerken. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat jullie er samen wel gaan komen.

Wij wensen jullie beiden al het geluk & heel veel succes toe!

Groetjes,

Bryan & Corine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionals met een warm hart

Toen ik aanklopte bij Corine zat ik flink in de schulden.

Corine gaf mij overzicht en ik kreeg een gerust gevoel dat ik eruit zou komen, en dat is gelukt, dankzij haar hulp ben ik er meer dan bovenop gekomen!

Wat voor mij het verschil maakt is dat Corine niet alleen enorm vakkundig is en professioneel haar werk doet, maar ze is ook een intelligente vrouw met een warm hart en passie voor haar vak.

25 juli 2023

Svar från Budgetcoach West

Hi Debby, hartstikke bedankt voor je mooie review :). Super fijn dat ik je heb mogen helpen met het oplossen van je schulden. Dat was mogelijk mede dankzij de fijne samenwerking. Ik wens je alle goeds voor de toekomst!! Groet Corine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geld en ik, wij zijn weer vrienden!

Ik en financien zijn niet echt heel goede vrienden... Waarom niet? Omdat ik vaak sneller handel dan dat ik denk... Dat gaat zo met praten, maar ook met uitgaven! En dan aan het eind van de maand, of soms al een heel stuk eerder begint het te knagen, de rekeningen moeten betaald worden... Maar ga ik dat nog wel redden? Ik vond dat ik dit zelf moest doen, maar uiteindelijk ben ik tot de conclusie gekomen dat het mij zoveel meer energie kost dan dat het mij oplevert... Dus was het tijd om hulp in te schakelen!

Na een korte zoektocht ben ik uiteindelijk bij Bryan en Corine terecht gekomen. Bij hen had ik eigenlijk direct al een goed gevoel, iets wat ik erg belangrijk vindt als het om geld gaat... Zij denken met mij mee, kijken welke manier van samenwerken voor mij ook goed werkt en op basis daarvan is een plan gemaakt.
Ondertussen maak ik mij geen zorgen meer of de rekeningen betaald kunnen worden, werken wij aan diverse spaardoelen en staat er een "oh shit" potje klaar voor plotselinge noodzakelijke uitgaven!

Die rust, de wetenschap dat het goed geregeld is. Die is onbetaalbaar, die zorgt er voor dat ik weer ruimte heb om te werken aan mijzelf, tijd te besteden aan mijn hobby's, mijn vrienden en familie!

5 juni 2023

Hi Jeroen,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je een goed gevoel hebt bij het traject en dat je je geen zorgen meer maakt over je financiën. Je bent onwijze mooie stappen aan het maken en wij zijn blij dat wij hier een deel van mogen zijn.

Thanks a lot!

Gerust gevoel

Bijna een jaar geleden heb ik de keuze gemaakt Corine en Bryan in de arm te nemen voor het beheer van mijn financiën.

Niet lang daarvoor kreeg ik de diagnose ADHD, en dit verklaarde voor mij onder andere waarom ik mijn financiën nooit echt goed georganiseerd kreeg.

Bryan is voor mij de stok achter de deur om geen heel impulsieve uitgaven te doen. Daarnaast creëerde hij direct orde. En belangrijker nog: hij onderhoudt deze orde ook voor mij. Want daar wilde het in het verleden nog wel eens mis gaan.

In mijn werk als bestuurder ben ik verantwoordelijk voor beleid wat veel geld kost. Hier vertrouw ik op de mensen van de afdeling financiën. Zij zijn specialisten en geven mij overzichten en advies waar dat nodig is. Privé doe ik nu eigenlijk gewoon hetzelfde.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Deze toppers beveel ik iedereen van harte aan. ADHD of niet.

19 juli 2022

Hi Peter,

Bedankt voor de mooie review en de complimenten! Wat hebben we samen veel mogen bereiken in een korte tijd. We hebben (uiteraard mede dankzij jouw harde werken) de boel binnen no-time kunnen structureren en een hele fijne basis aangelegd binnen je financiën. Fijn om te lezen dat het traject je een goed gevoel geeft. Wij hopen dan ook nog veel met je te mogen bereiken!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik dacht dat ik meer geld nodig had, maar eigenlijk verlangde ik gewoon naar rust.

Echter, geldzaken bespreken was voor mij lastig, want niet iedereen is van huis uit bekend met financiële planning. Zelf had ik er een rommeltje van gemaakt, maar een vriendin wees me op Budgetcoach West. Het bleek een uitstekende keuze te zijn. Na het eerste gesprek met Corine en Bryan voelde ik me al rustiger worden. Ze zijn zeer betrokken, benaderbaar en liefdevol. Het was even wennen in het begin, maar ik zag al snel een verschil. Het is een verademing. Ik dacht dat ik meer geld nodig had, maar uiteindelijk zocht ik alleen maar rust. Nu, met alles op een rijtje en overzichtelijk, ervaar ik die rust en, ironisch genoeg, levert het me nu ook meer geld op.

Bonus:

Hieronder vind je een aantal vragen die ik vaak krijg:

Hoe werkt het?

Budgetcoach West bestudeert je inkomsten en uitgaven van de afgelopen tijd en stelt vervolgens een plan van aanpak op. Ze bekijken waar je kunt besparen en hoe je meer inkomsten kunt genereren. Je opent een beheer- en 'zakgeld'-rekening en Corine en Bryan beheren je rekeningen en betalen je facturen of schulden af wanneer dat nodig is. Op je zakgeldrekening ontvang je je weekgeld om aan jezelf uit te geven, maar dit hangt af van wat je met hen hebt afgesproken.

Is het niet vreemd om geld uit te geven aan een budgetcoach als je niet goed met geld om kunt gaan?

Ik heb nu meer tijd voor dingen die ik leuk vind. Geldzaken kosten me veel energie en ik heb niet de discipline om het goed voor mezelf te regelen. Mijn facturen worden nu op tijd betaald en ik krijg nooit meer boetes. Mijn bankrekening groeit en voorheen gaf ik geld uit aan onnodige dingen. Je bent eigenlijk geweldig met geld als je een budgetcoach hebt. Je bent je bewust van je tekortkomingen en pakt ze aan. Prachtig!

Vind je het niet vervelend dat je niet te allen tijde bij je geld kunt?

Corine en Bryan zijn vaak bereikbaar via de app of telefoon, en binnen no time heb je wat extra geld op je rekening. Bovendien vind ik het wel fijn dat er een barrière is tussen mij en mijn geld. Door de extra bedenktijd besef je vaak dat je dat nieuwe item eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Mijn kwaliteit van leven is er niet op achteruitgegaan, integendeel. Ik heb nu meer tijd voor vrienden en familie en spreek met gemak over mijn financiële situatie.

Hoeveel kost het?

Hahaha, deze krijg ik zo vaak. Neem contact met ze op!"

26 april 2023

Hi Eric,

Bedankt voor je prachtige review! Je hebt sinds de start van het traject hele mooie stappen gemaakt. Leuk om te lezen dat je veel rust ervaart. Dat is zeker de bedoeling. Bedankt voor de super fijne samenwerking!

Corine & Bryan

Fantastische service

Voor mensen die 't financieel niet helemaal redden is 't fantastisch om steun in de rug te hebben. Van veel schulden naar bijna niets. Ik blijf hier zeker nog langer om m'n zelfstandige financiële positie te versterken.

8 mars 2023

Hi Abel,

Bedankt voor je mooie review. En wat een mooie stappen hebben we samen met jou mogen maken! De afgelopen twee jaar heb je je schouders er onder gezet en heb je er voor gezorgd dat je weer financieel fit bent geworden. Blij dat wij hier deel van mogen zijn!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer kundig. Professioneel. Mensgericht.

Ik heb recentelijk het financiële coachtraject op laten starten en inmiddels zijn we 2.5 jaar aan de weg aan het timmeren. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Bryan en Corine zijn zeer deskundig, kritisch en begrijpen mij erg goed.

Ik wist bij de start niet precies hoe ze mij kon helpen om beter grip te krijgen op mijn financiën in combinatie met mijn uitdagingen rondom ADHD. Ik begreep het wel maar trapte vaak in de zelfde valkuilen. Daar hebben zij mij in geholpen door het maken van doordachte en veilige keuzes.

Het traject was op maat gemaakt en ik kreeg praktische en begrijpelijke uitleg over hoe ik mijn geld beter kon beheren. Ik ben erg blij met de stappen die ik heb gezet tijdens dit traject en ik voel me veel zekerder over mijn financiële toekomst.

Inmiddels ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer en wordt uitstekend begeleid en in vele taken ontzorgt gedurende dit mooie traject.
Dit traject heeft mijn leven een stuk veranderd en zekerder gemaakt. Ik heb ik een enorme leercurve doorgemaakt. Ik kijk uit naar de toekomst.

Ik zou het financiële coachtraject zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar financiële stabiliteit en groei.

Cedric

1 februari 2023

Hi Cedric,

Bedankt voor je prachtige review! Je hebt sinds de start van het traject super mooie stappen gemaakt en wij twijfelen er niet aan dat je deze zult blijven zetten. Bedankt voor de fijne samenwerking en dat je nog lang aan deze mooie weg mag blijven timmeren!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een financiële psycholoog

Een financiële psycholoog. Dat is Corien. Als je even vast zit in het leven en het even niet meer weet. Dan ben je op de juiste plek. Ik ben in de afgelopen 2 jaren zo ver gekomen, van geen overzicht, onnodige schulden, onnodige uitgaven naar schuldvrij, een huis gekocht en een mooi budget en wat spaargeld. Ze staat altijd klaar voor je en als je ergens mee zit mag je haar altijd bellen! Ik heb er totaal geen spijt van, het is een van de beste beslissingen die ik heb gemaakt in mijn leven. Aarzel niet! Start je weg naar financiële vrijheid.

31 januari 2023

Svar från Budgetcoach West

Hi Britt, hartelijk bedankt voor je review en het compliment. De samenwerking is super fijn en je staat altijd open voor advies. Dat werkt erg lekker!! Groet Corine en Bryan

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van duisternis naar licht.

Wij zijn 8 geleden in beheer bij mevrouw Langeveld gekomen. Als een jong stel zijn ik en mijn partner in financiële moeilijkheden beland, daarbij heeft Corine ons ontzettend veel mee geholpen. Zij heeft snel en effectief gehandeld en al snel kon zij regelingen treffen met de schuldeisers, en vanaf dat moment heeft zij alles zeer goed geregeld tot de dag van vandaag. In de tussen tijd heeft ze veel schulden afgelost, ondanks dat wij een tweeling hebben gekregen, is het haar gelukt om ook geld voor ons te sparen. Zij is altijd te bereiken, ook bij onverwachte situaties. Wij zijn De Heere Jezus Christus dankbaar dat wij haar in ons leven hebben, zij heeft voor veel stabiliteit op financieel gebied gezorgd. En als laatst wil ik eraan toevoegen dat zij ook op persoonlijke gebied goed advies geeft en veel empathie toont. Wij zijn zeer tevreden over deze service! Ga zo door met het goede werk Corine & Bryan.

27 januari 2023

Svar från Budgetcoach West

Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Jullie hebben al vele mooie stappen gemaakt in de goede richting. Echt super. Bedankt voor de fijne samenwerking!!

Warme groet
Bryan en corine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

1,5 jaar achter de rug, nog tig jaren te gaan! (met plezier)

Inmiddels in het tweede jaar met deze prachtmensen! Jaren ZONDER FINANCIËLE KOPZORGEN! In een jaar tijd heb ik dankzij hun mijn eerste spaarpotje kunnen vullen, in tegenstelling tot de jaren ervoor dat er vrijwel niks op de rekening stond. Dankzij hun kan ik werken naar een toekomst, waarvan dat voorheen alleen bestond uit 1 maand vooruit denken. Dit bestaat nu uit 1-2 jaar vooruit denken. Over een maand ga ik voor een half jaar naar het buitenland, en dit was oprecht nooit haalbaar geweest zonder Corine en Bryan! DANK IS GROOT!!

23 januari 2023

Svar från Budgetcoach West

Hi Inge, bedankt voor de mooie woorden! Wij zijn beiden super enthousiast om te lezen dat je zo blij bent met het traject. Je hebt een onwijze mooie omslag gemaakt en daar ga je dit jaar lekker de vruchten van plukken. Bedankt voor de fijne samenwerking! Groet, Bryan en Corine.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel, bekwaam en met veel empathie. Mijn papieren op orde.

Ik heb onlangs hulp ontvangen van Corine bij Budgetcoach West. Ze heeft me geholpen om weer inzicht te krijgen in mijn papieren en financiële situatie. Dit werd op zo een fijne en respectvolle manier gedaan. Geen veroordelend moment, alleen maar hulpvaardig. Daarnaast ging ze zo snel als een malle. Binnen no-time had ze alles op orde. Ik kan ze echt aanraden.

22 december 2022

Svar från Budgetcoach West

Goedemorgen 𝑉𝑒𝑟𝑒𝑛𝑎, bedankt voor deze mooie review. Super fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel succes met alles!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Corine en Bryan; de beste keuze ooit

Corine en Bryan zijn echte professionals, maar altijd met een oog voor de persoon en de menselijk maat. Wij werken al jaren samen en sindsdien zijn wij een zorg armer en buffer rijker.
Je kan altijd bij ze terecht, ook voor advies, of ze trekken zelf proactief aan de bel. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken.

22 november 2022

Hi Annick,

Bedankt voor jullie mooie review en fijne samenwerking! Jullie hebben en de afgelopen jaren veel bereikt en wij zijn blij dat we dit met jullie hebben mogen doen.

Bryan & Corine

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben heel tevreden over Budgetcoach…

Ik ben heel tevreden over Budgetcoach West. Corine en Bryan zijn allebei erg vriendelijk en begripvol. Als ik ergens vragen over heb reageren ze snel en ze zijn altijd goed geïnformeerd. Sinds ik bij Budgetcoach West zit voel ik me duidelijk minder gestresst.

Super!

17 november 2022

Svar från Budgetcoach West

Hi Karel, bedankt voor je mooie review. Super fijn om te lezen dat je heel tevreden en minder gestresst bent. We werken heel graag met je samen. Op naar een nog mooiere toekomst! Groet Corine en Bryan

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.