Gimbal gereserveerd en afgehaald zondag einde dag Zamenhofstraat met de duidelijke vraag of ie ook geschikt is voor n Nikon Z8 "as is" waarop bevestiging van de medewerker volgt, wat blijkt, specifiek... Se mer
Företaget har svarat
Voor een project was ik op zoek naar een oplossing voor een extreem lange cameraslider. Yara heeft daarop samen met haar collega onderzocht of het mogelijk was om meerdere sliders aan elkaar te kop... Se mer
Företaget har svarat
Chris heeft mij geweldig geholpen! Toen bleek dat de camera’s die ik graag wilde huren niet meer leverbaar waren, heeft hij direct meegedacht en actie ondernomen. Hij heeft gebeld en gezocht naar een... Se mer
Företaget har svarat
Budgetcam is dé specialist in de verhuur van professionele foto- en videoapparatuur. Met een kwalitatief aanbod en jarenlange ervaring staan wij bekend om onze expertise en flexibiliteit in de creatieve sector. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met beeldcreatie, wij bieden de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw visie tot leven te brengen.
Zamenhofstraat 108, 1022 AG, Amsterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Budgetcam zorgt er altijd voor dat jij als klant kunt vertrouwen op je apparatuur. Is er toch iets mis of verkeerd besteld, dan zorgen zij ervoor dat je niet zonder lege handen komt te staan en zonder zorgen naar je film- of fotoklus kunt. Ik huur nu al meer dan 10 jaar apparatuur bij Budgetcam en ben altijd meer dan tevreden!

Svar från Budgetcam
Over het algemeen loopt alles vlekkeloos. En als het toch tegenzit, wordt er goed meegedacht.
Wel jammer dat een aantal items niet meer leverbaar is.
Aanbod voor in ieder geval Nikon Z lijkt minder breed te worden.

Svar från Budgetcam
Wanneer ik voor een klus iets nodig heb wat ik zelf niet heb, is Budgetcam mijn vaste stop. Wel zou ik aanraden wanneer je hier huurt om je reserveringen een paar dagen minstens van tevoren te maken, anders kan het zomaar zijn dat hetgeen wat je wilt niet beschikbaar is!
Doorgaans bellen ze je dan wel ff netjes op om alternatieven met je te bespreken, wanneer die er zijn. Soms heb je geluk en kan je het bij een andere winkel ophalen, soms ook niet.
De spullen zijn vaak helemaal in orde, al zou ik ze wel eventjes controleren bij afhalen! Het personeel van Budgetcam controleert erg goed, maar een (menselijk) foutje kan gebeuren natuurlijk.
Al met al een 4/5, maar in mijn optiek enkel omdat niemand een 5/5 kan verdienen ;)

Svar från Budgetcam
Alles lag klaarlag, snel en enthousiast geholpen
Vriendelijke service. Fijn koffie apparaat. En rustig de tijd om de producten even te checken vooraf. Ook wordt er meegedacht voor alternatieven als een product niet meer te huur is. En bijv wat voor lens geschikt is voor de opnames. Gewoon een gezellige menselijke ervaring. Fijn. En de apparatuur werkt naar behoren. En je kan er van op aan dat het er ook echt is. Die laatste twee zijn belangrijk natuurlijk :)

Svar från Budgetcam
Alles was super geregeld! En er wordt met je mee gedacht
Fijne service, aardig personeel aan de balie & een breed assortiment aan mooie gear die je kunt huren.
Super fijn geholpen aan de balie voor advies. Met de juiste gear een leuke en mooie shoot gehad.
Fantastische service. Nooit gedoe, altijd goed advies.
Goed georganiseerd. Vriendelijk geholpen. Te verbeteren: identificatie bij huren apparatuur. Beide zijden van een rijbewijs moeten via internet vastgelegd worden. Er wordt niet gewaarschuwd voor het afdekken van het BSN nummer. Hierdoor wordt identificatie fraude mogelijk. Er gaat nogal wat mis op dit gebied.

Svar från Budgetcam
Ik kom al vanaf het begin. Met alleen de vestiging in Amsterdam Noord nog. Dat zegt genoeg

Svar från Budgetcam
Laatst een Sony lens gehuurd op advies van Jarah. Top ding! Zeker voor herhaling vatbaar. Borg wel pas na 6 werkdagen teruggekregen maar dat is normaal.

Svar från Budgetcam
Een Sony A7 IV gehuurd voor klus! Super service!

Vandaag een insta360 x5 gehuurd. Ging allemaal perfect

Svar från Budgetcam
een sony lens met teleconverter gehuurd,bij betaling blijkt dat je ff flinke borg moet betan ,wat nergens vermeld was,de lens zo meegekregen bij afhalen (blijjkt heel fout te zijn )in de foto hut aangekomen gaat de lenskap er niet af,had deze ook hier niet nodig,,bij retour brengen niet aan gedacht dit te melden,nu opgezadelt met een z.g. lens reparatie voor mijn kosten.

Svar från Budgetcam
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.