Gimbal gereserveerd en afgehaald zondag einde dag Zamenhofstraat met de duidelijke vraag of ie ook geschikt is voor n Nikon Z8 "as is" waarop bevestiging van de medewerker volgt, wat blijkt, specifiek... Se mer
Företaget har svarat
Voor een project was ik op zoek naar een oplossing voor een extreem lange cameraslider. Yara heeft daarop samen met haar collega onderzocht of het mogelijk was om meerdere sliders aan elkaar te kop... Se mer
Företaget har svarat
Chris heeft mij geweldig geholpen! Toen bleek dat de camera’s die ik graag wilde huren niet meer leverbaar waren, heeft hij direct meegedacht en actie ondernomen. Hij heeft gebeld en gezocht naar een... Se mer
Företaget har svarat
Budgetcam zorgt er altijd voor dat jij als klant kunt vertrouwen op je apparatuur. Is er toch iets mis of verkeerd besteld, dan zorgen zij ervoor dat je niet zonder lege handen komt te staan en zonder... Se mer
Företaget har svarat
Budgetcam is dé specialist in de verhuur van professionele foto- en videoapparatuur. Met een kwalitatief aanbod en jarenlange ervaring staan wij bekend om onze expertise en flexibiliteit in de creatieve sector. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met beeldcreatie, wij bieden de juiste apparatuur en ondersteuning om jouw visie tot leven te brengen.
Zamenhofstraat 108, 1022 AG, Amsterdam, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
snel en correct behandeld en vooral met de juiste uitleg betreft apparaat wat je hebt besteld

Svar från Budgetcam
Uitstekende, vriendelijke service. Mensen denken echt met je mee om datgene te leveren waar je mee uit de voeten kan.

Svar från Budgetcam
Altijd goed service, maar helaas al voor de tweede keer terug gemoeten voor een huur item. Eerste keer voor kapotte en incomplete acculader en de tweede keer voor geen ac adapter en niet opgelade accu's.
Maar moet gezegd dat ze het wel altijd netjes oplossen. Is vooral frustrerend in de tijd die je er extra aan kwijt bent.

Svar från Budgetcam
Servcice was prima, maar de lens was vies en de filter ook. zatten vlekken op, heb ik er in lightroom uitgekregen maar toch..
Hierbij reserverings nummer : 1330674

Svar från Budgetcam
Makkelijk via de site te regelen. Goede spullen en het inleveren was ook weer eenvoudig.

Svar från Budgetcam
Oplichters! Geven je zomaar een boete van iets dat ze niet kunnen bewijzen.

Svar från Budgetcam
Vermijd deze plek. Het zijn oplichters!
Bij het ophalen van een camera bleek al een accu te ontbreken. Dit viel mij direct op. Bij het inleveren heb ik dit direct gemeld.
Een week later ontving ik zonder verdere inhoudelijke terugkoppeling een automatische factuur van €94 voor een "ontbrekende" accu. Ondanks meerdere uitgebreide uitleggen van mijn kant bleef Budgetcam vasthouden aan hun interne administratie en werd mijn bezwaar afgewezen.
Wat mij vooral tegenvalt is dat je als klant blijkbaar weinig kans maakt als hun systeem iets anders zegt dan wat jij daadwerkelijk hebt ontvangen. Hierdoor ben ik het vertrouwen in hun verhuurproces kwijtgeraakt.
Voor mij reden om hier in de toekomst geen apparatuur meer te huren. De klantenservice neemt je ook niet serieus!
Altijd vriendelijk. Zoeken naar oplossingen betreft terugbrengen of ophalen van foto apparatuur

Svar från Budgetcam
In de ochtend waren zij niet om half 9 open. Daardoor kreeg ik camera pas om kwart voor.
Om 6 was er niemand meer maar ook niemand bereikbaar belde al vanaf half 6.
Van borg geld ingehouden terwijl het een feestdag was dus ik de camera niet eerder kon terugbrengen en het statief wankeling was. Dacht eerder aan cash back maar zomaar ingehouden geld en als ik bel waarom neemt er niemand al de hele dag op...

Svar från Budgetcam
Het reserveren van de videocamera met toebehoren ging makkelijk. Bij het ophalen van de apparatuur was de bestelling compleet en degelijk verpakt. Mijn vragen werden deskundig en vriendelijk beantwoord. De videocamera overtrof mijn verwachtingen. Het retourneren verliep vlot en ook de borg werd snel terugbetaald.

Svar från Budgetcam
De dag dat ik de lens moest ophalen stond hij netjes gereed in een tas en ik werd prima geholpen door het personeel ik vind alleen jammer dat de huurprijzen die je ziet ex btw zijn daar verkijk je je dan weer op. Het inleveren van de lens ging ook weer soepel en makkelijk door weer vriendelijk personeel. Nu alleen afwachten holding het duurt dat ik mijn borg weer terug krijg.

Svar från Budgetcam
De site was duidelijk en alles was makkelijk te vinden. Goede prijzen en snelle reactie dat alles geregeld was. Ook waar ik de gehuurde lens kon ophalen (Zwolle) was het goed geregeld. Duidelijke heldere communicatie

Svar från Budgetcam
Had blijkbaar een dubbele reservering staan. Waardoor ik op de verkeerde locatie stond. Dit vond ik zeer vervelend. Omdat ik flink wat km heb moeten maken (onnnodig)
Heb nu wel een tegoed gekregen voor nog eens iets te huren maar weet niet of ik dat dus ga doen.

Svar från Budgetcam
goed service en ideale manier om nieuwe gear uit te testen voor die te kopen

Svar från Budgetcam
Een betrouwbaar bedrijf met een groot assortiment aan degelijke spullen. Goeie service en ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Svar från Budgetcam
Prima geholpen en zeer vriendelijk. Ook bij verlenging goed advies gekregen. Echt heel blij mee.

Svar från Budgetcam
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.