Budget-Bed.nl Omdömen 1 277

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Op 16 juli hier mijn laatste update gegeven over mijn bestelling. Helaas kan ik deze nu niet meer aanpassen, daarom een nieuwe review. Tijdens telefonisch contact met Budget-Bed is mij kosteloos ee... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

De levering is super snel, maar de klantenservice is heel erg slecht bereikbaar. E-Mails worden pas een paar dagen later beantwoord. Erg jammer. Kwaliteit van de dekbedovertrekken zijn prima

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn bestelling: een Velvet dekbedovertrek was snel geleverd. Mooie kleur en heerlijk zacht. Dit is mijn favoriete product, geen andere voor mij! Budget-Bed bevalt mij uitstekend, al vaker beddengoed... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prijs kwaliteit prima, alleen bij twee dezelfde dekbekovertrekken was 1 kussenovertrek een stuk groter dan de andere. Stof voelt ook iets dunner aan. Maar ze zijn bedoeld voor de zomer dus geen pro... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Sängbutik

Skrivet av företaget

Budget-Bed .nl is een webwinkel die zich richt op producten voor een heerlijke nachtrust. Wij bieden een ruim assortiment dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en kussens aan. Wij zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment om zo aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. De klant staat bij ons centraal en wij focussen ons nadrukkelijk op de klanttevredenheid. Wij geven advies op afstand met verstand en staan altijd klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor jouw slaapkamer! Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dramatische klantenservice

Verkeerd product geleverd. Eindeloze discussie met klantenservice. Telefonisch niet te bereiken (dit nummer is niet te bereiken...). Retourlevering wordt geweigerd. Website is op zwart gegaan.

24 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Zeer slechte klantenservice

Kwaliteit van de dekbedovertrekken zijn prima

28 november 2025

Een bed besteld al 3 maanden terug

Een bed besteld al 3 maanden terug, werd verteld dat het binnen 6 weken binnen zou zijn, ondertussen veel mails gehad van klarna dat ik moet betalen. Terwijl ik de bestelling niet heb ontvangen. Meerdere malen gemaild en gebeld, geen reactie zwaar aso dit. Nooit bestellen.

24 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb een bed besteld bij Budgetbed

Ik heb een bed besteld bij Budgetbed. Bij het bestellen hebben ze zeer snel gebeld om te verifiëren. Bij aankomst bleek dat het bed niet door de trapgat te passen. De transporteur heeft het bed teruggebracht. Ik heb budgetbed gelijk op de hoogte gebracht. Ik zou binnen 3 tot 5 werkdagen teruggebeld worden. Dit is niet gebeurd. Ik heb een email verzonden met het verzoek om mijn geld teruggestort te krijgen. In een email respons is geschreven dat er hierover eerst onderzocht moest worden of dit kon?! Naar mijnsinziens heb ik binnen een termijn de product teruggeleverd op de dezelfde dag. En is het logisch dat het geld teruggestort wordt. We zijn nu 8 weken verder en het is doodstil..klantenservice is onbereikbaar! Het is erg jammer dat dit gebeurd want ik heb in volle vertrouwen een artikel gekocht. Dit is zeer teleurstellend. Na twee verzoeken niets vernomen…/Ik zal nogmaals een review schrijven op het moment dat ik van budget iets hoor! Waardeloos en onprofessioneel

30 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

verkeerde boxspring geleverd/geen contact meer

Op 25-06-25 heb ik een bestelling geplaatst onder nummer [79221535]. Op 09-07-25 heb ik de bestelling ontvangen. Ik heb toen een verkeerde boxspring gekregen. Ik heb meerdere malen (telefonisch/per e-mail) verzocht om dit op te lossen door het juiste product alsnog te leveren incl een vergoeding of om in ieder geval het foutieve product retour te nemen. Tot op heden zit ik nog steeds zonder oplossing en krijg ik nergens meer antwoord op. Ik kan niet telefonisch bereiken en op emails wordt ook niet/nauwelijks gereageerd.

25 juni 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.