Lynhurtig respons på hjælp med bordplade
Lynhurtig respons på hjælp med en bordplade i et nybygget hus hvor målene ikke passede. Meget tilfreds med den hurtige hjælp, hvor jeg frygtede en længere afhjælpning.
Kan virkelig ikke anbefales.
Vores bordplade til en astronomisk pris har hul i pladen, store forskelle i fugebredde ved samlinger og store niveauforskelle mellem samlinger. Så kan alt snavs blive parkeret i samlinger ved aftørring.
Hvis du beder om udbedring forsøger de lidt småreparationer, mens huller kan fjernes ved at skære bordpladen kortere (og fugerne endnu bredere). Suk.
Alle kosmetiske skader er indenfor deres meget generøse tolerancer.
Farven på bordpladen er mere grå end udstillingsmodellen. Også indenfor deres tolerance - super når vi styrede udenom alle grålige toner ved bestilling….
Slet ikke sammenhæng mellem pris og finish.
Jeg kan på det varmeste anbefale Billeschou. Uovertruffen kundeservice og dygtige og kompetente medarbejdere - og mega flotte bordplader :-)
Jeg havde bestilt en keramik bordplade til mit nye køkken og kører en tur til Vejle for at se på bordpladen.
Vi kigger på pladen og snakker om, hvordan den skal skæres ud.
Da bordpladen ankommer og bliver lagt på, er den imidlertid ikke udskåret som aftalt, og det er jeg ret ked af, for det er jo ikke en billig sag.
Da Bo kommer forbi senere på dagen for at fuge, snakker vi om det, og han griber straks røret og ringer til Vejle.
Dagen efter får jeg en opringning fra Henrik, og han fortæller at fejlen er på deres side og jeg får en ny bordplade om en uge!
Jeg er simpelthen så glad og nærmest rørt over, at jeg ingenting skal gøre, ikke noget tungt snakken frem og tilbage om hvor skylden ligger eller noget - det er fuldstændig outstanding god service!!
Jeg venter en uge og så kommer de søde, stærke folk og løfter den første plade af og lægger den nye på, og nu ser det ud, fuldstændig som vi havde aftalt.
Og tilligemed ringer Henrik til mig dagen efter for lige at høre, om jeg er glad og tilfreds - det er bare god service!
Derfor får Billeschou den varmeste anbefaling fra mig og kunne jeg give ti stjerner, så gjorde jeg med glæde det.
Og så kan jeg da lige tilføje at bordpladen simpelthen bare er hamrende flot og kan tåle alt, så den er også ti stjerner værd.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse Billeschou og ekstra kæmpe varm tak til Bo og Henrik
Har leveret vores nye bordplader,som er super flotte og som vi også har fået digital opmålt. Man skulle tro at tingene så ville passe indenfor få mm, men vores bagplade er så 8 mm for lav. Det har jeg ringet og informeret billeschou om 3 gange nu. Og hver gang får jeg samme plade, om at de vil kigge på sagen og vender lige tilbage. Nu er der gået 1 måned og vi har stadig intet hørt. Produktet er fint, men servicen stinker for vildt. Det er jo ikke småpenge man bruger, hverken på bordplader eller på opmåling.
Vil ikke anbefale nogen at bruge billeschou bordplader. Alt for dårlig service.
De mest imødekommende, professionelle og venlige mennesker, man kan forestille sig. Vi er ekstremt tilfredse både med den meget smukke bordplade såvel som med den eksemplariske service.
fantastisk bordplade, der passer præcist efter mål. Der skulle lige en justering til, men den blev gennemført hurtigt. Bordpladen er i meget fin finish og super kvalitet.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.