Kan på ingen måde anbefale at købe…
Kan på ingen måde anbefale at købe bordplader hos billeschou. Hos os startede det med at den ene bordplade knækkede ved levering, og efterfølgende da de så kom med den nye, var pladen til væggen 4-6 mm for lav og hullerne til kontakterne passede på ingen måde. Vi kontaktede det respektive køkkenfirma, hvor vi havde købt bordpladerne igennem, men det hjalp ikke. Efter selv at have kontaktet billeschou utallige gange, vendte de tilbage, men overholdte så ikke den aftale vi havde lavet, om at komme og se på vores bordplader. De brændte os af utallige gange. Langt om længe kom de og kiggede på pladerne, og vi finder frem til en løsning. Løsningen bliver at vi får refunderet betalingen for opmålingen, og de vil sørge for at beløbet vil være på vores konto om mandagen. Og sjovt nok er der ingen penge, heller ikke tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag. Og dette er selvom vi har kontaktet dem for at sige at vi ikke har modtaget refunderingen. Deres service er så dårlig, det er helt vildt. Man bruger trods alt RIGTIG MANGE PENGE på bordplader og så skal servicen også være i top. Hele denne sag har stået på siden slut oktober 2022 og er stadig ikke afsluttet her i marts 2023.. næste gange vil jeg helt sikkert bruge en anden bordplade leverandør. Kan på ingen måde anbefale billeschou.dk
3 mars 2023
Omdöme utan inbjudan