Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Efter flere Ärs optegnede bryn grundet mange Ärs plukning og manglende hÄr, valgte jeg at fÄ lavet kombinations bryn hos Berrin. Noget som jeg lÊnge sÞgte og lÊste om i forskellige steder og profiler,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det! Har fĂ„et lavet de flotteste kombinationsbryn og efterfĂžlgende touch up, hos skĂžnne Berrin 😍 Hun er god til at komme med anbefalinger ang. form og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Lige fra du trĂŠder ind i Berrins salon bliver du mĂždt med varme og stor omsorg. Hun er SUPER professionel hele vejen igennem forlĂžbet, og tager sig god tid, samt er lyttende over for kunden. Du kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Berrin er virkelig virkelig dygtig. Mine bryn var ret pigmenteret og en gammel pmu. Normalvis skulle mine bryn havde vÊret laser behandlet, men Berrin formÄede at gÞre mine bryn rigtig fine igen.... Se mer

Företagsinformation

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Helt igennem en fantastisk dygtig

Helt igennem en fantastisk dygtig kunstner. Jeg er sĂ„ glad for mine bryn. Jeg kan kun sige bestil tid hvis det er noget I Ăžnsker. Hun er sĂ„ professionel og dygtig. Jeg fĂžlte mig sĂ„ tryg og faldt enda i sĂžvn og vĂ„gner med de smukkeste bryn ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

24 februari 2025

kombinationsbryn

Det har vÊret det bedste oplevelse og mest trygge behandling. Jeg blev mÞdt af den sÞdeste og mest imÞdekommende behandler som tog sÄ godt imod mig. Jeg lider af hjernerystelse og hun tog al mulig hensyn til mig og mine udfordringer. Jeg har kun godt at sige om Berrin. 5 stjerner fra mig- mindst:)

4 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

KĂŠmpe anbefaling herfra af sĂždeste Berrin.

Man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder hos Berrin. Jeg vidste ikke sÊrlig meget om microblading og den slags i forvejen, men Berrin forklarede alt og guidede bÄde min sÞster og jeg gennem hele processen. Hun gjorde, at vi fÞlte os helt trygge ved, at hun skulle lave vores bryn. Hun er ogsÄ god til at imÞdekomme vores behov, da vi nemlig godt ville have tider sammen. Derudover sÄ har hun lavet de FLOTTESTE bryn pÄ min sÞster og jeg, pÄ trods af vores bryn var ret asymmetriske. Til sidst men ikke mindst er Berrin virkelig sÞd og imÞdekommende og vil gÞre alt for at opfylde ens Þnsker i forhold til ens bryn.

19 december 2024

Den bedste oplevelse

Den bedste oplevelse. Har lÊnge holdt Þje med Berrin og hun laver bare de flotteste bryn, sÄ selvfÞlgelige skulle hun ogsÄ lave mine kombinationsbryn. Jeg fik endelig booket tid og hvilken god oplevelse at besÞge hende. Hun er rolig, god til at informere hele vejen igennem og jeg fÞlte mig fuldstÊndig tryg hele vejen igennem og fik de flotteste bryn. Kan pÄ det varmeste anbefale hendes arbejde, som er yderst professionelt og kvalitetsfyldt. Jeg glÊder mig til min "touch-up" i januar - vi ses sÞde Berrin :-)

3 december 2024

Jeg fik mine drĂžmme bryn! Kan kun anbefale Browsbybe

Jeg kan kun anbefale, at fĂ„ lavet dine bryn hos Browsbybe❀

Allerede fra da jeg skrev til Browsbybe, blev jeg mĂždt af sĂždeste og hjĂŠlpsommeste BerrinđŸ«¶đŸŒ

Jeg fik lige de bryn jeg drĂžmte om, meget naturlige bryn og som jeg ikke skulle bruge tid pĂ„ at lave om morgen, inden arbejdeđŸ€© det har sparet mig for sĂ„ mange timer, at fĂ„ lavet mine bryn hos BrowsbybeđŸ™đŸŒ

Hvis du selv drĂžmmer om flotte bryn, sĂ„ tjek hendes Instagram ud, ( _browsbybe ) hvor du kan se hendes meget flotte arbejde. Jeg har selv fĂ„et lagt mine bryn op pĂ„ hendes insta og de ser lige sĂ„ godt ud efter lang tid❀ det var ogsĂ„ over Instagram jeg kontaktede hende og hun svaret meget hurtigt tilbage! Virkelig god service hele vejen igennem❀

Jeg kommer klart igen, nĂ„r mine bryn skal have en touch op efter 1 Ă„rđŸ€©

5 september 2024

Dygtig, rar og professionel

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Fik lavet kombinationsbryn og har ogsÄ fÄet min 1 touch up. Berrin er utrolig dygtig og hendes microblading-fÊrdigheder er helt i top. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Hendes prÊcision, perfektion og Þje for detaljer er imponerende. Du vil vÊre i de bedste hÊnder professionelt og sÄ er hun utrolig behagelig. Hun lytter og sÞrger for, at du fÞler dig tryg under hele processen. De stÞrste anbefalinger fra perfektionisten selv!

30 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Flotte bryn og fantastisk service

Rigtig god service, god information om hvordan behandlingen foregÄr og hvad nÊste step er. Det betyder sÄ meget at man fÞler sig tryg og er i trygge hÊnder, og den fÞlelse havde jeg under hele behandlingen. Jeg fik de bryn som jeg altid har Þnsket mig og kan varmt anbefale Browsbybe.

28 augusti 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det hĂ€r ditt företag?

Registrera din profil för att fÄ tillgÄng till vÄra kostnadsfria företagsverktyg, och kom nÀrmare dina kunder.

Skapa ett konto gratis

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer