Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lige fra du træder ind i Berrins salon bliver du mødt med varme og stor omsorg. Hun er SUPER professionel hele vejen igennem forløbet, og tager sig god tid, samt er lyttende over for kunden. Du kan... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Berrin er virkelig virkelig dygtig. Mine bryn var ret pigmenteret og en gammel pmu. Normalvis skulle mine bryn havde været laser behandlet, men Berrin formåede at gøre mine bryn rigtig fine igen.... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Berrin er en virkelig dygtig til sit…

Berrin er en virkelig dygtig til sit arbejde og jeg er helt igennem tilfreds med mine smukke bryn! Hun er enormt serviceminded og man føler sig i den grad i trygge hænder! Berrin er klart en af de bedste i branchen i Danmark og så er hun så skønt og rart et menneske. Man kan uden tvivl sige, at man er i gode hænder hos Berrin.

Glæder mig allerede til de touch up man skal have ved permanent makeup. Hun er SÅ sød.

20 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter flere års optegnede bryn grundet…

Efter flere års optegnede bryn grundet mange års plukning og manglende hår, valgte jeg at få lavet kombinations bryn hos Berrin. Noget som jeg længe søgte og læste om i forskellige steder og profiler, men browsbybe var profilen jeg hver gang vendte tilbage til. Det var det helt rigtige valg da Berrin er meget lyttende, forstående og fortæller hvad hun gør under hele behandlingen. Man føler sig tryg i hendes hænder og det er absolut professionelt udført fra start til slut. Så tøv ikke med at få lavet de flotteste bryn hos den bedste, stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ tak til dig Berrin for smukke bryn ❤️

27 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super flot resultat og trygt forløb

Berrin er simpelthen så dygtig til sit håndværk! Er meget tilfreds med forløbet og resultatet. Hun er virkelig grundig til at fortælle om alt hvad hun gør undervejs i processen. Man kan føle sig tryg hele vejen igennem, både når man får lavet bryn, men også i helingsprocessen efterfølgende, da hun tjekker op på en og man kan selv ringe og skrive hvis man har spørgsmål til processen. Kan kun anbefale hende!

3 december 2025

10 ud af 10!!!!

10 ud af 10! Mine øjenbryn er perfekte efter kombinationsbryn hos Berrin! Det arbejde hun laver er gennemført og virkelig smukt😍 elsker dem! Og så er hun i sig selv helt fantastisk<3

6 april 2025

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!

Jeg har i mange år ønsket kombinationsbryn men har ikke turde tage skridtet, men er så glad for det nu er sket!
Berrin er super dygtig, rolig og virkelig professionel!
Hun tager dig gennem processen step by step, der er ingenting at være i tvivl om og nervøsiteten forsvandt fuldstændig med hendes rolige væsen🫶🏼

Tak for dig og dit flotte arbejde! 😍

11 december 2025

10 stjerner herfra 🫶🏽

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det! Har fået lavet de flotteste kombinationsbryn og efterfølgende touch up, hos skønne Berrin 😍 Hun er god til at komme med anbefalinger ang. form og farve, men samme tid lytte til kundens ønsker 🙏🏽 Kæmpe anbefaling herfra, mega dygtig kvinde!

11 december 2025

Fantastisk salon

Berrin er super professionel, omsorgsfuld og virkelig dygtig. Hendes kundeservice er også i top og jeg kan ikke sætte en finger på noget overhovedet. 10 stjerner herfra ❤️

24 november 2025

Største anbefaling✨

Lige fra du træder ind i Berrins salon bliver du mødt med varme og stor omsorg.
Du kan ikke andet end at gå derfra med et smil og fornyet energi.
Kan kun give min varmes anbefaling til Browsbybe, ALDRIG har mine bryn være så smukke og så meget mig🩷✨🙏🏻

25 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Absolut bedste oplevelse og de smukkeste bryn!!

Jeg vil give Browsbybe mange flere stjerner hvis det var muligt! Jeg fik for et par måneder siden lavet kombinationsbryn hos sødeste Berrin. Hele oplevelsen har været så god og kunne ikke ønske mig nogen flottere bryn! Hun har givet mig præcis det resultat som jeg ønskede. Hun er virkelig lyttende og god til at forklare hele processen imens, og så er hun jo bare ekstremt dygtig og passioneret til sit arbejde. Stemningen i klinikken er virkelig rar og behagelig, og timerne går som sekunder i hendes selvsskab. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Berrin til alle, der har overvejet en behandling hos hende! Også hvis du kommer langvejs fra som mig, så garantere jeg at det er hele turen værd!

6 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har længe gået og overvejet om jeg…

Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle få kombi-bryn, men har altid været så nervøs for at begive mig ud i det, fordi det nemlig er i ansigtet, om det kan komme til at se for unaturligt ud og hvis nu det skulle ende med at blive grimt.

Jeg faldt faktisk over _browsbybe’s instagram og startede med at skrive til hende ift. at få lavet browlamination men med henblik på at jeg en dag alligevel skulle have tatoveret mine bryn. Hele vejen igennem har Berrin været så imødekommende, forstående og forklaret ved de mindste spørgsmål. Jeg endte med at få lavet kombi-bryn og droppede browlamination og det har uden tvivl været den bedste beslutning jeg har taget at få det gjort hos Berrin! Berrin er virkelig jordnær, lyttende og ekstrem grundig i sit arbejde og jeg vil til hver en tid anbefale alle at vælge hende hvis man overvejer at få ordnet sine bryn.

18 augusti 2025

Professionel behandling

Jeg har altid haft rigtig gode oplevelser her. Jeg har fået lavet både brow lamination og microblading, og hver gang bliver jeg mødt med et varmt smil og god energi, der får én til at føle sig hjemme. Servicen er professionel, og resultatet lever altid op til forventningerne. Jeg kan varmt anbefale stedet.

13 augusti 2025

De flotteste bryn

Jeg har altid været bange for at få lavet bryn. Mine bryn er meget lyse og tager meget imod farve og ikke på den positive måde.
Fik endelig mod til at kontakte Browbybe og kom i kontakt med søde og meget lyttende Berrin.
Jeg fik en tid til browlamination, hvor en smilende Berrin tog imod mig og brugte meget tid på at forklare mig om behandlingen, at få mig til at føle mig tryg og hele tiden oplyste mig om hvad hun gjorde gennem hele behandlingen.
Jeg gik hjem med de flotteste bryn, i både shape og farve.
Jeg er nu den STØRSTE fan af browlamination og Berrin.

8 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mine absolut bedste anbefalinger til Browsbybe

Mine absolut bedste anbefalinger til Browsbybe. Berrin er exceptionel dygtig og professionel. Hun ser virkelig dig , og giver sig tid til dig og er helt fantastisk til det hun laver. Jeg vil ALTID anbefale Berrin- for hos hende går det professionelle og engagementet hånd i hånd. ✨

2 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Berrin er dygtig og fantastisk

Jeg har fået lavet bryn hos Berrin, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Hun er det sødeste og mest jordnære menneske, man kan forestille sig – virkelig lyttende og oprigtigt interesseret i at forstå ens ønsker og behov. Hun tager sig god tid og går i dybden, hvilket skaber en stor tryghed undervejs i processen.

Resultatet taler for sig selv – mine bryn er blevet helt utroligt smukke, naturlige og præcis, som jeg havde drømt om. Berrin har et æstetisk øje og en rolig tilgang, der virkelig gør hele forskellen.

Hendes citat "Trust the process" kunne ikke være mere passende – for man kan roligt stole på både processen og hendes dygtighed. Jeg kan varmt og helhjertet anbefale Berrin til alle, der ønsker et professionelt og personligt resultat.

24 april 2025

Fantastisk oplevelse!

Jeg har netop fået lavet mine bryn hos Berrin, og jeg kunne simpelthen ikke være mere tilfreds! Fra start til slut følte jeg mig i de tryggeste hænder. Hun tog sig rigtig god tid til at vejlede mig, lytte til mine ønsker og forklare hele processen grundigt. Resultatet blev præcis, som jeg havde håbet – ja, faktisk endnu bedre!😍❤️

Hos Berrin er der en perfekt balance – man kan både hygge sig med en god snak under behandlingen, men der er også plads til ro og afslapning, hvis man bare vil ligge og nyde det.

Jeg er super glad for både behandlingen og resultatet – kan varmt anbefales!❤️

27 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Berrin er virkelig virkelig dygtig

De fik mere dybde, farve og de gamle huller blev fyldt ud. Så er virkelig tilfreds med Berrin arbejde og vil til en hver tid anbefale Berrin.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min kone fik en fantastisk oplevelse

Min kone Pia fik en fantastisk oplevelse lige fra hun kom til første behandling og til sidste behandling. Berrin er meget imødekommende og meget opmærksom på dig igennem hele forløbet.
Alt var perfekt, kan kun anbefale hende.

12 april 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.