Vi valgte Anne da vi skulle have synsundersøgelse af vores teenager dreng. Anne er utrolig tålmodig og evner at skabe en god relation til enhver. Både vi som forældre og vores søn har haft en super fo... Se mer
Företaget har svarat
Min kollega anbefalede Brilleværk, da jeg skulle lave skærm- og læsebriller. Jeg er meget glad for at jeg har taget imod anbefalingen😊 Anne var meget grundig med synstest, lyttede til mit behov og mi... Se mer
Företaget har svarat
Brilleværk is pure Copenhagen hygge in eyewear form. A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to... Se mer
Företaget har svarat
My previous glasses, which I had made in Berlin, were giving me a lot of headaches for many years. Anne figured out the issue super quickly (it turns out they were made with an entirely wrong focal po... Se mer
Hos Brilleværk kan du købe briller og solbriller ud over det sædvanlige! Her er glade farver, fine detaljer og udsøgt service. Vi sælger også kontaktlinser.
Elmegade 3, st.tv., 2200, København N, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Butikken er fyldt med flotte briller, som du ikke lige finder i de store kæder. Jeg oplevede personlig professionel service og vejledning - og hurtig levering.

Svar från Brilleværk
Virkelig god og personlig oplevelse hos Brilleværk! Kom ind spontant og havde en del spørgsmål og blev mødt med stor seriøsitet og behjælpelighed. Senere skiftede jeg mening om stel og det blev også løst! Mega glade for brillerne og service.

Svar från Brilleværk
Vores dejlige lille søn på snart 5 mdr. Fik konstateret langsynet på begge øjne meget tidligt og derfor skulle vi finde en kompetent brilleforretning, som kunne leverer briller til sådan en lille størrelse. Vi fik anbefalet Brilleværk og det er gået så godt og med meget hurtig ekspedering og ekspertise har vores søn fået fine briller i titanium stel i farverne blå og grønne.
Vi kan på det varmeste anbefale Anne fra Brilleværk, som virkelig forstår sig på behov for sådan en lille størrelse menneske.

Svar från Brilleværk
Rigtig god vejledning i førstegangskøb af briller. Super service og venlig og imødekommende behandling. Tak.

Bedste optikeroplevelse nogensinde.
Jeg har været brillebruger i 40+ år, og jeg har aldrig oplevet lignende kompetent og imødekommende service. Anne er vidunderlig, butikken er charmerende og brille udvalget er fantastisk!
Jeg er nu den heldige indehaver af et par skønne briller fra Blush og et par ligeså skønne solbriller fra Res/Rei.
Snyd ikke dig selv for den oplevelse det er at besøge Annes butik.
De varmeste anbefalinger herfra.

Svar från Brilleværk
Flot butik, superb service og massere fede designs.
Jeg går nu med et par Talla briller, som jeg med Annes (indehaver.) kompetente vejledning fandt. De blev bestilt hjem med glas og jeg havde dem indenfor en uge.
Det har været en fornøjelse at være i Annes butik, og man kan godt mærke at hun på baggrund af hendes årelange erfaring ved hvad hun taler om - og det er alt fra hvilke typer glas, hvilken farve stel og hvilket design der komplimentere ens ansigtsform ogøjenfarve. Man er fuldstændig i trygge hænder.
Min varmeste anbefaling til BRILLEVÆRK - jeg kommer helt sikkert tilbage.

Svar från Brilleværk
Skulle have repareret stellet på mine solbriller. Jeg ringede først og fortalte om min forespørgsel, hvorefter jeg kom forbi, og mindre end 10 minutter efter var mine briller så godt som nye.
Jeg kan intet andet end kun at anbefale, Brilleværk.

Svar från Brilleværk
Dejlig, behagelig og hyggelig stemning hos Brilleværk. Jeg fik god og reel vejledning af Anne, som også var god til at finde et stel der passer godt til mit ansigt. Der var god tid til synsprøven og kort tid til levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Svar från Brilleværk
Super kvalitet og service. Er meget glad for mine nye briller :-)

Svar från Brilleværk
Har fået mine nye briller i dag
Har i dag fået mine nye briller, mine 3. med glidende overgang, for første gang føles det rigtigt, føler næsten ikke at jeg har briller på.
Fik den helt perfekte rådgivning til stel, fik den bedste synstest ( det er ellers det jeg frygter mest ved nye briller, da jeg aldrig har følt mig helt tilpas og har tvivlet om det nu også var sådan mit syn var og så var testen gratis - altid). Kan kun anbefale et besøg hos Brilleværk, uanset om du skal have nye briller

Svar från Brilleværk
Jeg købte en daglig brille og et par solbriller i april '22 i Brilleværk og der var et stort udvalg med stel for enhver smag, fra det klassiske til det moderne look, som ydermere kan customizes ens ansigtsform. De har andre brille brands en de mere gængse brille-kæder, hvilket er ret tiltrækkende hvis du ønsker en mere unik og individuel brille.
Jeg fik tid til en synsprøve og derefter vist en masse stel-muligheder, som blev prøvet Mange gange inden det rigtige valg blev fundet.
Servicen er i top og hele tiden med øje for at finde det rigtige for dig. Du vil få et ærligt men respektfuldt svar hvis du ønsker en faglig og personlig mening af Anne og hendes dygtige team.

Svar från Brilleværk
Fantastisk smuk butik med det sødeste personale.
Her var der tid til at finde den helt rigtige brille (de har de fedeste stel) og føle man blev hørt og set.
Kan kun anbefale Brilleværk, Anne og hendes skønne personale.
Klart et besøg værd.

Svar från Brilleværk
Har fået de flotteste fashion-solbriller til når jeg skal se godt ud og de bedste sportssolbriller til når jeg skal være aktiv. Stort udvalg og super service. Kan kun anbefale Anne og hendes team.

Svar från Brilleværk
Super kompetent personale, der er tålmodige og hjælper med at finde ens personlige stil.
Jeg er virkeligt glad for mine klassiske men specielle briller.
Skal også have linser og de første tre prøvelinser virkede ikke, men Anne gav ikke op og nu er vi på vej til at finde de
helt rigtige der passer - både i styrke og komfort.

Svar från Brilleværk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.