Vi valgte Anne da vi skulle have synsundersøgelse af vores teenager dreng. Anne er utrolig tålmodig og evner at skabe en god relation til enhver. Både vi som forældre og vores søn har haft en super fo... Se mer
Företaget har svarat
Min kollega anbefalede Brilleværk, da jeg skulle lave skærm- og læsebriller. Jeg er meget glad for at jeg har taget imod anbefalingen😊 Anne var meget grundig med synstest, lyttede til mit behov og mi... Se mer
Företaget har svarat
Brilleværk is pure Copenhagen hygge in eyewear form. A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to... Se mer
Företaget har svarat
My previous glasses, which I had made in Berlin, were giving me a lot of headaches for many years. Anne figured out the issue super quickly (it turns out they were made with an entirely wrong focal po... Se mer
Hos Brilleværk kan du købe briller og solbriller ud over det sædvanlige! Her er glade farver, fine detaljer og udsøgt service. Vi sælger også kontaktlinser.
Elmegade 3, st.tv., 2200, København N, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk butik med håndplukkede stel og outstanding service!
Anne er mester i at vejlede både om brillestel og det nyeste inden for kontaktlinser.
Jeg bliver desuden altid mødt med smil og en god snak.

Svar från Brilleværk
Der er god tid. Man får professionel vejledning. Der bliver gået i detaljer. Og personalet er der sødeste og mest tålmodige jeg har mødt i en brilleforretning.

Svar från Brilleværk
Hos Brilleværk får man en virkelig god service fra Anne. Alle brillerne er såååå flotte og hos Brilleværk har man lyst at købe nye briller ofte. Så Max stjerner til Anne og Brilleværk.

Svar från Brilleværk
Har brugt briller i + 40 år, men det var Brilleværk der opdagede, at jeg skulle have glas med prismer i. Kæmpe tak til Anne og co for at have givet mig “synet tilbage”.
Jeg er endt med at købe 3 sæt briller hos Anne😊

Svar från Brilleværk
SÅ behagelig og professionel service skal man lede længe efter 😍 Glæder mig allerde til at komme igen 💗

Svar från Brilleværk
I can only recommend Brillevaerk! Thorough eye exam, welcoming atmosphere, great selection and very professional service.

Svar från Brilleværk
I was very happy with the consultation and eye test. There was also a great selection of glasses in all styles. Even when I needed some adjustments afterwards, I was helped immediately. Excellent service – I’ll gladly come back!

Svar från Brilleværk
Jeg har nu købt mit andet stel hos Brilleværk og alt fra synsprøver til udvalg og service fra Anne og Co er virkelig fremragende.

Svar från Brilleværk
Kæmpe anbefaling! Anne er sød, behagelig og dygtig. Hun lavede en grundig synsprøve og efterfølgende god vejledning til valg af briller. Jeg er den mest ubeslutsomme person, men hun havde utrolig tålmodighed og gav mig hjælp til det helt rigtige valg. Jeg er så glad for dem ❤️

Svar från Brilleværk
Har endnu en gang fået lavet briller til min datter hos Brilleværk. For det første er de virkelig dygtige og professionelle og samtidig er det et virkelig rart sted at komme.
Og så finder man de fedeste stel hos Brilleværk.

Svar från Brilleværk
Brilleværk is pure Copenhagen hygge in eyewear form.
A friend sent me, and within minutes Anne felt like an old pal—warm, attentive, and never sales-y. She gave spot-on eye-care tips, steered me to frames that fit my lifestyle, and, when they were ready, tweaked every millimeter until they sat perfectly. The glasses are lightweight, crystal-clear, and sturdily built. If you want expert guidance, genuine care, and a cozy break from the big chains, make Brilleværk your first stop.

Svar från Brilleværk
Sikken en fest i Annes butik på Nørrebro 👍❤️🥰 “ BRILLEVÆRK”
En fantastisk butik med de
skønneste farver og modeller … 🤩
Et stort udvalg til den klassiske pige, men også til dig, der gerne vil/og tør kaste dig ud i noget anderledes/ farverigt, flotte og spændende nye design. ❤️
Her er alt hvad du du går, og drømmer om 😇
Servicen er i top .. skønne piger, som
brænder for faget, og hjælper dig Igennem en oase af flotte brillestel❤️
Tak for en super dejlig oplevelse i brilleværk 🌺🌺🌺
Min 2 veninder skulle bare med
på et “ kig” men købte begge 2 nye brillestel 🥳
De bedste hilsner fra de 3 veninder.
Birthe, Gurli og Lotte.

Kæreste Anne
Jeg vil bare sige tusind tak! Jeg er så glad for mine briller og ikke mindst vores samtale og din oplysthed og viden omkring synet. Jeg har altid troet at “sådan var det bare”, grundet synsnervebetændelse og koncentrationsbesvær. Eller at det var noget der skulle trænes væk. Men hverdagen er ikke altid til det, og det at blive mødt af din viden på området og ekspertise, har bare åbnet en helt masse døre for mig. Jeg kan læse længere tid, jeg kan faktisk se en film uden at falde i søvn. Jeg kan sidde mere end 15 min foran en skærm og skrive, uden at miste total fokus. Mine kæbespændinger er væk, og tingene ryger ikke pludselig ud af fokus. Alt er lidt klare og smukkere❤️Af hjertet tak!!! Vi ses til mange flere sjove og smukke briller i fremtiden.

Svar från Brilleværk
Rigtig god oplevelse at få lavet synsprøve hos Anne, hun er super kompetent, og altid meget imødekommende og sød til at hjælpe med at rette stel til osv. når jeg har været forbi. Har fået lavet glas to gange til stel jeg har købt brugt og er rigtig glad og tilfreds med begge!
Varmeste anbefalinger herfra.
- Signe

Svar från Brilleværk
Bedste optikker i København jeg nogensinde har været i kontakt med! Fantastisk service fra den mest søde Anne! Hun finder hurtig stel der passer til dit ansigt plus gennemgående synstest plus plus plus, hurtig levering af færdige briller! TAK er et for lille ord til dig Anne!

Svar från Brilleværk
Jeg har i mange år døjet med hovedpine og ondt i øjnene og har bare troet at jeg kiggede for meget på skærm. Da det virkeligt gik ud over mit studie, tog jeg mig sammen og tog til optiker. Jeg fik en fantastisk grundig synsprøve hos Anne, som foreslog at jeg skulle prøve prismer til at hjælpe mine øjne med at dreje ind af ved læsning, hvilket kunne hjælpe på mine spændinger i øjnene og hovedpinen.
Jeg fik prøvet mange forskellige kombinationer og endte med at få lidt plus, samt prismerne som hun foreslog.
Nu har jeg arbejdet foran computeren og læst på studiet i 2 uger, og hovedpinen jeg plejede at få efter en time ved skærmen er helt væk. Min koncentration og læselyst er i vejret og jeg er super taknemmelig for at Anne gjorde sig så umage.
Og så havde vi det i øvrigt rigtig sjovt.
Tusind tak og de varmeste anbefalinger herfra.
Knus
Magnus

Svar från Brilleværk
Anne er en superkompetent optiker, der har et godt øje for, hvad der klæder ens ansigt.

Svar från Brilleværk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.