Bouwmaat - Nijmegen Omdömen

TrustScore 4 av 5

Energieweg 26 A, 6541 CX Nijmegen, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik heb nu voor tweede keer grotere order besteld via de webshop. Dit gaat uitstekend en eenvoudig. Levering was volledig en volgens afspraak. Klein issue met statiegeld pallets, maar is... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super bedrijf, enorm klant vriendelijk zeer behulpzaam tot aan de werkbus toe. Joyce is werkzaam in het filiaal te Nijmegen Joyce enorm bedankt voor het samen stellen van een mooie offerte het meede... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij het afhalen van mijn bestelling vriendelijk geholpen. De balken waren te lang om te vervoeren. Ik had zaag gereedschap in de auto en werd geholpen door een medewerker met inkorten. Super!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Online besteld en afgerekend. Dat ging heel vlot. Bij afhalen v.d. materialen werd ik heel snel geholpen en de medewerker in de expeditie had de spullen al klaar staan en hielp mij ook heel vlot. A... Se mer

Företagsinformation

1. Byggmaterial
  2. Byggvaruhus
  3. Byggnadsmaterial
  4. Leverantör av byggnadsmaterial
  5. Järnhandel
  6. Verktygsbutik

Skrivet av företaget

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

852 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Waardeloze service

Waardeloze service, kom je dan als particulier. Je betaald al de volle hoofdprijs voor transport en pallets (geeneens euro pallets! neen waardeloze houten latjes met bouwmaat erop gestempeld).

Helft van alle gipsplaten zijn kapot, of je even 2x enorme transport kosten wil betalen om de kapotte op te sturen en nieuwe te ontvangen.

Ik snap wel dat jullie liever geen particulieren hebben met zon klantenservice. Van de zotte!

2 april 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Bouwmaat - Nijmegen

We vinden het jammer te horen dat je bestelling beschadigd is geleverd, onze excuses. Mocht je beschadigde artikelen ontvangen bij een bestelling maak dan gelieve foto's en neem contact op met je lokale Bouwmaat vestiging. De pallets zijn inderdaad een nadeel van onze bezorgpropositie voor grootgoed bestellingen. Je kan dit ook terugvinden in onze bezorgvoorwaarden. Bouwmaat is een groothandel en de bezorgservice is ingericht op bedrijven. Deze klanten bestellen vaak meerdere keren per maand. Pallets kunnen dan eenvoudig en gratis retour worden genomen bij een volgende bezorgorder. Bij een volgende bezorgorder kun je van te voren een afspraak maken met je lokale Bouwmaat vestiging om de pallets gratis mee retour te nemen.

Goed

Prijs kwaliteit is top en gebruiksvriendelijke pagina

11 januari 2025

Dank je wel 🤗

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kon mijn bestelling eigenlijk pas de…

Ik kon mijn bestelling eigenlijk pas de volgende
dag ophalen, maar de medewerkster deed no
Iet moeilijk en hielp me toch. Klasse!

27 november 2024

Svar från Bouwmaat - Nijmegen

Fijn dat het goed is gekomen met de bestelling! Graag tot de volgende keer! 🖐

Schutting planken besteld

Schutting planken besteld. De slechtste planken die er lagen hadden ze
klaar gezet voor mij.
Nooit meer bestellen maar zelf uitzoeken

6 november 2024

Svar från Bouwmaat - Nijmegen

Vervelend om te horen. Het staat je uiteraard vrij om deze te retourneren en om te wisselen voor andere planken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hebben alles wat ik nodig heb en kunnen…

Hebben alles wat ik nodig heb en kunnen het ook bezorgen, lange latten krijg ik niet in m n auto.
prima hoor en lekker makkelijk

11 oktober 2024

Fijn om te horen! Bedankt! Tot de volgende keer! 😃👍👷‍♂️🚛

Waardeloos

Drie kwartier gereden naar Nijmegen omdat de site aangaf dat er nog drie artikelen waren. Blijkt dus niet zo te zijn omdat de site niet bijgewerkt wordt.

3 oktober 2024
Omdöme utan inbjudan

Svar från Bouwmaat - Nijmegen

Ah dat is echt balen! Ik ga het hier doorgeven. Excuses voor het ongemak. Fijne dag! 😃👍👷‍♂️

Betrouwbaar en gewoon goed

Levering was volledig en volgens afspraak.

Klein issue met statiegeld pallets, maar is bij terugbrengen netjes en vlot opgepakt en opgelost. Precies zoals het hoort.

Verbeterpunt is het mogelijk maken van toevoegen van een item aan een bestaande bestelling. Dit product nu elders gekocht (dichterbij)

Jammer dat ik zelf niet naar binnen de winkel in mag ivm geen kvk inschrijving, maar ik respecteer die keus uiteraard.

16 september 2024

Svar från Bouwmaat - Nijmegen

Bedankt voor je feedback! Fijn dat het zo goed bevalt! Fijn dat het opgelost is. Betreft het bezoeken van de vestiging: Ja helaas is dit niet mogelijk i.vm dat wij een groothandel zijn en geen winkel. Graag tot ziens! 😃👍👷‍♂️

Komen afspraak na

10 min voor sluitingstijd besteld, volgende dag geleverd, TOP!

12 september 2024

Super! 😃🚚👷‍♂️👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij binnenkomst wordt je meteen op een…

Bij binnenkomst wordt je meteen op een nette manier aangesproken om te helpen. De verdere afhandeling verliep prettig, behulpzaam. Zeer klantgericht

31 juli 2024

Svar från Bouwmaat - Nijmegen

Goed om te horen! 😄👷‍♂️ Graag tot ziens!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

ik kwam hier voor de eerste keer na een…

ik kwam hier voor de eerste keer na een online bestelling en ik werd als een gelijkwaardige klant geholpen met veel enthousiasme! waardoor je gelijk thuis voelt. Personeel is zeer behulpzaam.

31 juli 2024

Svar från Bouwmaat - Nijmegen

Dank je wel! Fijn te horen 😃👷‍♂️. Graag tot ziens!

Nieuwe klant

Voor het eerst als particulier een account aangemaakt en een bestelling geplaatst. Afhalen ging eenvoudig en een gemiste korting werd alsnog verrekend.

22 juli 2024

Top! Welkom bij Bouwmaat! 👷‍♂️😃

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.