Jeg stod akut og havde brug for en lejekontrakt og kontaktede derfor ''botilleje'' fredag aften, hele weekenden var vi i dialog og fÞrst pÄ ugen efter stod jeg med en kontrakt til mit lejemÄl. Top kl... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Vi havde selv prÞvet at leje ud i flere mÄneder da vi skulle til udlandet for nogle Är. Og da lejerene sÄ sprang fra et par dage fÞr underskriften skulle sÊttes, var vi desperate. Botilleje var vores... Se mer
Har i lĂžbet af marts/april udlejet mit rĂŠkkehus via Botilleje og kan kun sige, at jeg har vĂŠret meget glad for og tilfreds med Christina Lindsgrens effektive og professionelle tilgang til sagen. Chr... Se mer
Vi havde selv fundet vores lejere, men skulle have hjĂŠlp til udformning af lejekontrakt. Det gik fantastisk hurtigt og smidigt. Vi skrev til botilleje.dk og fik kontakt med Christina. Kort tid eft... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Botilleje yder juridisk hjÊlp med din lejekontrakt eller med hele din boligudlejning til meget fordelagtige priser. Botilleje har mere end 16 Ärs erfaring med boligudlejning.
Kontaktuppgifter
Jernbanegade 32, 4000, Roskilde
- info@botilleje.dk
- botilleje.dk
Rigtig fleksibel, og effektiv. Christina fik styr pÄ min kontrakt pÄ fÄ timer.
Jeg vil helt klart anbefale at bruge Christina. Jeg fik hurtigt lĂžst mit problem, og Christina var virkelig fleksibel, og tilpassede sig det behov jeg havde.
SÄdan skal en fremleje sag ordnes!!
Har i lÞbet af marts/april udlejet mit rÊkkehus via Botilleje og kan kun sige, at jeg har vÊret meget glad for og tilfreds med Christina Lindsgrens effektive og professionelle tilgang til sagen. Christinas indsigt i og viden om, hvorledes en sÄdan sag gribes an har fÞrt til, at mit hus er udlejet pÄ grundlag af en sÊrdeles god og retslig korrekt fremleje kontrakt. Jeg kan kun medgive Botilleje mine bedste anbefalinger.
Med venlig hilsen,
Lau Friis
god service og hurtig udlejning
Dejligt at vide hvis vi igen stÄr i en situation hvor vi skal leje vores hus ud, sÄ kan vi klar t anbefale dette sted.
Super hurtigt feedback og stor erfaring
Nemt og meget bekvemt...tak for den hurtige udarbejdelse af kontrakt
Christina Lindsgren & Co Pro service.
Der er ingen tvivl. Skulle jeg igen leje eller udleje. SÄ er botilleje, der jeg henvender mig. I Har Pro behandling. I har Pro stemmer, man fÄr i Þret, nÄr man ringer, Pro service. Den kunde pleje kunne andre viksomheder her i landet lÊre meget af. Her fra kan kun gives 5 x 5 stjerner til jer.
anbefalinger og anbefalinger, uden tĂžven.
Mvh
SĂžren Hansen
Hvis din flytning skal vĂŠre effektiv og tryg
At flytte kan vÊre en stressende affÊre. Der er mÄske, ud over alt det lavpraktiske papirarbejde og alt maset med nedpakning og sortering, ogsÄ bÞrn der skal kÞres i stilling til projektet. Der er i det hele taget nok at se til, og sÄ er det rart at nogen tager sig af alt det med smÄt.
Hos "Botilleje", bliver man mÞdt med en forfriskende uhÞjtidelighed, og en tilsvarende hÞj faglighed, der efterlader tryghed. Tingene gÄr stÊrkt, man fÄr omgÄende svar pÄ sine mails, og servicen er en del ud over det sÊdvanlige.
Jeg kan varmt anbefale "Botilleje".
Helt bestemt anbefalelsesvĂŠrdig!
Superkompetent, hutigere end man tÞr hÄbe og i det hele taget en fantastisk god rÄdgivning.
Jeg sidder med en fÊrdig lejekontrakt i hÄnden, langt under et dÞgn efter jeg fÞrste gang klikkede ind pÄ Botilleje's hjemmeside. Og det med en telefonisk rÄdgivning i klar tale, til at forstÄ.
Hutigheden afspegles ogsÄ i prisen - nÊgter at tro, det kan gÞres billigere.
Tusind tak for god service, Christina!
nĂŠrvĂŠrende og fantastisk hjĂŠlp
Jeg kontaktede Christina fra Botilleje fordi jeg var usikker pÄ afsnittet omk. vedligeholdelse i # 11 i min kommende lejekontrakt, og derfor havde brug for prof. hjÊlp.
Hun kiggede kort pÄ kontrakten og fortalte mig at jeg havde fuldstÊndig ret i mine bange anelser.
Jeg kontaktede min kommende udlejer og fortalte ham hvad Christina havde bekrÊftet og det viste sig heldigvis at vÊre en fejl og han ville fÄ det rettet og sende mig en ny kontrakt.
Det hele tog max 30 min. og det kalder jeg super fantastisk service og vil til her en anden tid bruge Botilleje igen.
Mvh Ditte
Rigtig god vejledning!
Har problemer med en lejer og fik kompetent og god vejledning som gav mig overblik over mine muligheder!
fantastisk professionel rÄdgivning
Vi kan kun anbefale botilleje pÄ det aller bedste. Dybt professionelt - vi fik svar pÄ alle vores mulige og umulige spÞrgsmÄl, da vi stod overfor at leje et hus ud. Det gik rigtigt hurtigt at fÄ en lejer og fremover vil vi bruge botilleje, nÄr vi skal leje ud. Det er vigtigt som udlejer, at vi kan stole pÄ rÄdgivningen - og det kan vi hos botilleje. Tak for det - vi giver vores bedste anbefalinger!
Hurtig, professionel og kompetent
Jeg kan varmt anbefale Botilleje. Vi har fÄet hjÊlp til udlejning af vores hus. I lÞbet af ganske kort tid, havde vi en ny lejer til den aftalte pris.
I gode hĂŠnder hos en top professionel boligadvokat
Da vi skulle leje min svigermors hus ud, henvendte vi os i sidste Þjeblik til Christina for at fÄ hjÊlp. Med stor venlighed, fleksibilitet og en service langt ud over, hvad vi kunne forvente, hjalp hun os med udfÊrdigelse af lejekontrakt og alt, hvad vi skulle bruge for trygt at kunne overlade nÞglerne til lejer. Der blev lagt megen energi og omhyggelighed i det store arbejde, som Christina gjorde for at hjÊlpe os inden for den korte tidsfrist, vi havde. Derfor vil jeg pÄ det varmeste anbefale Botilleje og helt sikkert vende tilbage som kunde, hvis jeg fÄr brug for en ny lejekontrakt.
Professionelt og let
Professionel hÄndtering. Jeg har fÞlt mig helt tryg og fÄet gode lejere.
God og ĂŠrlig vejledning.
Proffessionel lille biks.
Det er sjÊldent man mÞder et firma eller en butik man ikke kan sÊtte en finger pÄ.
Det har jeg mĂždt i botilleje.
Meget behagelig og lige til at korspondere med, og lynhurtige til at spore sig ind pÄ hvilke Þnkser og ideer man gÄr med.
Yderst tilfreds :) tak for hjĂŠlpen.
god service og overbevisende rÄdgivning
Botilleje kan bestemt og uden forbehold anbefales
Professionel, Kompetent & super service
Startede selv med at forsĂžge at finde lejere gennem div. boligportaler da min familie og jeg skulle flytte til udlandet.
Efter adskillige fremvisninger med nysgerrige og useriĂžse mennesker som spildte ens tid uden overhovet at give en tilbagemelding... mens tiden gik og kostede...
Derefter henvendte vi os til Christina som efter kort tid og 3 fremvisninger som Christina havde hÄndplukket, sÞrgede hun for underskrevet kontrakter som passede vores krav, med 2 lejere over de nÊste 3 Är, som man ikke selv kunne have valgt bedre :)
Anbefales varmt..
Professionel, effektiv og fleksibel support
Har kun stor ros til Botilleje og Christina. Jeg fandt dem pÄ nettet og tog kontakt. Fik aldrig behov for at sÞge andre muligheder.
Fik support med lejekontrakt og det var meget hurtigt klart at Christina forstod mine behov. Rettelser blev lavet lynhurtigt og alt var pakket solidt ind i saglig og relevant rÄdgivning.
Du fÄr hvad du betaler for og til tiden!
Benny P.
Hurtig, professionel, personlig hjĂŠlp
Hurtig, professionel og personlig hjĂŠlp
En ven i nĂžden
Vi har kun godt at sige om Botilleje.dk
Vi havde lejet vores hus ud og stod nu uden bolig. Henvendte mig til botilleje, som pÄ meget kort tid fandt et hus som passede vores behov perfekt.
Botilleje kan klart anbefales :-)
Profesionelle, hjĂŠlpsomme og imĂžde kommende
Vil helt klart anbefale dem til andre, de er utrolige sĂžde og meget opmĂŠrksomme og vender tilbage som aftalt helt igennem professionelle.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.