Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er ved at integrere os i Boligflow og vi ser frem til at bruge systemet, rigtigt god service til at få vores udlejningvirksomhed integreret

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Systemet fungerer godt i hverdagen, og er nemt at gå til. Deres support og onboarding teams er yderst hjælpsomme og hurtige til at svare hvis der opstår et problem. Alt i alt er Boligflow et pr... Se mer

Företagsinformation

1. Fastighetsförvaltning
  2. Automationsföretag
  3. Betalningstjänster
  4. Fastighetsinvestering
  5. Hyresförmedling
  6. Programvaruföretag

Skrivet av företaget

Effektiv administration af dine ejendomme. Boligflow hjælper med at automatisere og effektivisere dine opgaver og processer, så du kan bruge din tid og ressourcer på noget sjovere.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er ved at integrere os i Boligflow…

15 april 2026

Hej Freddy!

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I oplever en god service i forbindelse med at få jeres virksomhed ombord.

Den største anbefaling herfra

Den største anbefaling herfra - alle er simpelthen så hjælpsomme og det er lige fra salg og den efterfølgende dagligdag. Man møder altid et dejligt personale. Utrolige hjælpsomme.

11 februari 2026

Hej Dorthe

Mange tak for din anmeldelse!

Det betyder meget, at du oplever hele teamet som hjælpsomme – det gør os glade at læse.

Tak for din store anbefaling.

Plug and play administrationssystem

Systemet fungerer godt i hverdagen, og er nemt at gå til.

Alt i alt er Boligflow et professionelt og velfungerende værktøj, som vi klart kan anbefale til andre med behov for effektiv ejendomsadministration.

3 februari 2026

Hej Jacob!

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at systemet fungerer i hverdagen og er nemt at komme i gang med.

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med både onboarding og support.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi var ærligt talt skeptiske i starten

Vi var ærligt talt skeptiske i starten, fordi vi kom fra et andet system, som faktisk fungerede rigtig godt for os. Boligflow havde dog flere funktioner – og til en bedre pris – så vi besluttede os for at flytte ét af vores selskaber over for at teste det i praksis.

Det viste sig hurtigt at være den rigtige beslutning. Funktionaliteten, overblikket og arbejdsgangene gjorde hverdagen nemmere, og efter kort tid valgte vi at flytte resten af vores selskaber over på Boligflow.

Vigtigst af alt: Boligflow står ikke stille. Der kommer løbende – nærmest hver måned – nye, fede features, som tydeligt viser, at systemet hele tiden bliver videreudviklet.

I dag har vi ingen fortrydelser. Et stærkt system, der lever op til forventningerne – og mere til.

30 januari 2026

Hej Rune

Tak for den ærlige anmeldelse.

Vi forstår godt skepsis ved systemskifte – især når man kommer fra noget, der allerede fungerer. Derfor er vi glade for at høre, at funktionalitet, overblik og arbejdsgange hurtigt har gjort en forskel.

Vi udvikler løbende systemet, og det er præcis den type feedback, der bekræfter, at vi er på rette spor.

God administrationssystem

God og hjælpsom support - meget brugervenligst administrationssystem - kun været bruger af det i 30 dage - men en god mavefornemmelse. De vil kunderne, arbejder hele tiden på udvikling. Er meget fan af deres AI, som hele tiden guider en, og hjælper med at huske opgaver.

21 januari 2026

Hej!

Mange tak for din flotte og positive anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omfattende system, med hurtig og hjælpsom support

Omfattende system, der tager tid at sætte sig ind i, men supporten er altid hjælpsom og har svaret samme dag, de gange jeg har brugt den indtil videre.
Onboarding processen var også meget givende og med rigeligt tid afsat - Er meget tilfreds med produktet i sin helhed generelt.

En ekstra ting jeg lige vil fremhæve, er at der ikke er nogen direkte forbindelse med Brunata, der som jeg forstår det, desværre ikke tilbyder en API der kan automatisere hele processen, men Boligflow supporten fik blot detaljer om mit anlæg hos Brunata og så stod de for kommunikationen med Brunata, så min Boligflow konto blev linket korrekt op med anlægget.

Jeg synes dog det er lidt fjollet, at prisen for systemet er gemt væk og først oplyses, når man er i kontakt med en sælger, lagt op imod hvor simpelt et regnestykke det egentlig er, hvis man kender antallet af forskellige typer lejemål man har :-)

5 november 2025

Hej Niclas

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både onboarding og support.

Det betyder meget for os, at du er tilfreds med Boligflow som helhed.

Enestående program

Vi har skiftet til Boligflow og må bare sige, at det er et enestående program. Vi har skåret tid af alle vores processer og er hver dag glade for at bruge programmet. Skiftet fra vores tidligere system til Boligflow gik nemt og uden problemer. Kan kun varmt anbefale!

26 september 2025

Hej Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at I oplever Boligflow som et enestående program, og at skiftet fra jeres tidligere system gik nemt og problemfrit.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super intuitivt program og kompetent support/udviklere

Super intuitivt program. Selv med mange lejemål fordelt på flere selskaber er det et fantastisk enkelt program. Det kræver ikke store IT-færdigheder.
Supporten er superhurtige og rigtig godt inde i funktionaliteterne i programmet.
De udvikler hele tiden nye relevante features og er meget lydhøre overfor konstruktiv kritik.

Vi giver vores allerbedste anbefalinger herfra

Teamet bag Udsyn A/S med flere

6 juni 2025

Hej!

Tusind tak for jeres anbefalinger og de rosende ord om vores produkt! Vi er glade for at høre, at I synes platformen er intuitiv og enkel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Høj service og kvalitetsystem!

Utrolig højt kundeservice-niveau, glidende on-boarding proces hvor vi har følt os holdt i hånden og prioriteret hele vejen! Vores hverdag med Boligflow kontra tidligere system er blevet meget mere automatiseret og glidende, så vi også nu har plads til at yde et højere kvalitets og serviceniveau overfor vores kunder og lejere. Der er selvfølgelig sket fejl, da vi har skullet flytte mange lejemål, men alle fejl er blevet behandlet professionelt og effektivt, i en proces hvor vi næsten hver gang fik følelsen af, at alle medarbejdere slap alt hvad de havde for at hjælpe netop os! Virkelig flot! Alt i alt en virkelig god oplevelse at skifte, vi skifter aldrig tilbage og vi joiner gerne klubben i rollen som anbefalere af Boligflow!

26 maj 2025

Hej!

Tusind tak for jeres utrolig flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for at høre, at I har haft en glidende overgang overgang til Boligflow.

Det betyder meget for os at vi har kunne bidrage til mere automatisering og effektivisering i jeres hverdag.

Fremtidens system

Fremtidens system. Lad kunden eje data så data ikke skal flyttes mellem administratorer mere.
God og handlekraftig support.
Kan kun anbefales til andre.

16 maj 2025

Hej Michael

Mange tak for den klare anbefaling! Det betyder utrolig meget for os.

Super support

Super support. Gennemgående tema er, at Boligflow søger at løse de udfordringer/tilretninger som opstår.

11 april 2025

Hej Malene

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du oplever vores support som god og løsningsorienteret.

God og hurtig service

God og hurtig service

De giver alt hurtig og kompetent support, når man har brug for det.

4 april 2025

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplever hurtig og kompetent support.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min oplevelse med Boligflow er ekstremt…

Min oplevelse med Boligflow er ekstremt positiv. For det første får man et produkt der virkelig gør udlejning nemmere, ved at sætte en masse opgaver på autopilot. Derudover står der en fantastisk serviceafdeling klar til at hjælpe med både små og store spørgsmål 👏🏼

5 april 2025

Hej Thomas.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med os!

Vi sætter stor pris på din feedback.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har brugt BoligFlow de seneste…

Vi har brugt BoligFlow de seneste måneder til at onboarde en stor kunde. Supporten har været yderst hjælpsomme og venlige, ringer altid tilbage hvis de har travlt. Der er kun godt at sige om BoligFlow!

1 april 2025

Hej Tim!

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores support under onboardingen. Vi sætter stor pris på din feedback.

Team Boligfow

Integration med Techem

Vi har brugt Boligflow i nogle år, og det har bestemt gjort vores arbejde lettere, at de opkræver huslejebetalingerne, og at vi kan lave lejekontrakter igennem dem.
Endnu en super god ny ting, der er kommet, er integrationen med Techem, hvor man indberetter varmeforbruget og a/c indbetalinger direkte til Techem, igennem Boligflow.
Det tog kun 3 dage, fra det var afsendt, til det kom retur fra Techem, og alle afregninger var vedhæftet hver enkelt lejer, så jeg skulle kun indsætte udgiften fra Techem, og så trykke send, så var varmeregnskabet ude. Hold op hvor var det let, og sparede mig for en masse arbejde.
Boligflow kan varmt anbefales!!!!!

10 mars 2025

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at Boligflow gør en forskel i jeres arbejde, og integration med Techem har sparet dig en masse arbejde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt fantastisk system samt et lige så…

Helt fantastisk system samt et lige så godt team på supporten - ros til b.la Alberte for altid at være hurtig og hjælpsom !
Kan klart anbefales :-)

17 januari 2025

Hej Marc!

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sørger for at rosen ryger videre til teamet – det betyder utrolig meget for dem, at kunderne er glade og tilfredse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Imponerende værktøj til administration af lejemål

Vi har anvendt BoligFlow igennem noget tid til at administrere lejemål i vores udlejningsselskaber, og er MEGET tilfredse.

Administrationen er blevet langt lettere, vi sparer tid, får et bedre overblik, mange ting er blevet meget nemmere. Der er mange integrationer med andre systemer, hvilket også er et stort plus.

Systemet er meget brugervenligt og nemt at bruge. Og skulle vi have brug for hjælp har de den mest fantastiske support. De er hjælpsomme, reagerer hurtigt, og skulle telefonen være optaget, så ringer Alberte sandelig retur. De får vores allerbedste anbefalinger.

6 januari 2025

Hej

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at Boligflow har gjort administrationen lettere og mere overskuelig for jer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nem og brugervenlig platform.

Hos Invebo ApS anvender vi Boligflow, til at administrere de 176 lejemål vi har.
Boligflow har gjort det langt nemmere for os.
Det er et nemt og overskueligt program at arbejde i, samt det har sparede os for en del tid!

Kæmpe ros til supporten, som bare ALTID er søde, hjælpsomme og ringer altid tilbage.

Vi hos Invebo, er meget tilfredse med Boligflow.

19 december 2024

Hej Natascha

Hvor er det dejligt at høre, at Boligflow har gjort administrationen nemmere for jer. Det er vi virkelig glade for at høre!

Vi ser meget frem til et fortsat godt samarbejde med jer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk værktøj til administration af lejemål

Vi har anvendt BoligFlow i vores virksomhed til at administrere lejemål, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet. Programmet har virkelig gjort vores arbejdsprocesser lettere, mere effektive og overskuelige.

Fra oprettelse af lejemål til opkrævninger, påkrav, forbrugsregnskaber og integration med E-conomic – alt er integreret i én platform. Vi har fået en markant forbedring af vores tidshåndtering, da BoligFlow gør det muligt at automatisere mange af de manuelle opgaver, vi tidligere skulle bruge tid på.

Brugervenlighed og funktionalitet
BoligFlow er utrolig nemt at bruge. Den intuitive brugerflade gør det let for alle medarbejdere at tilgå og administrere data uden at skulle bruge tid på at lære et komplekst system.

Support og service
Vi har også haft fantastisk support fra BoligFlow-teamet. De er meget hjælpsomme og reagerer hurtigt. Der er altid nogen til at assistere, hvilket giver os ekstra tryghed i vores daglige brug af systemet.

Effektivitet og automatisering
En af de største fordele er, hvordan BoligFlow automatiserer mange af vores administrative opgaver, som tidligere kunne tage lang tid. Dette sparer os både tid og penge, og gør det muligt for os at fokusere på at levere bedre service til vores lejere og optimere vores forretning.

Samlet set er vi meget glade for vores valg af BoligFlow som vores administrationssystem, og vi kan varmt anbefale det til andre, der har brug for en effektiv og pålidelig platform til at administrere lejemål.

5 december 2024

Hej

Tusind tak for jeres utroligt flotte anmeldelse!

Vi sætter stor pris på jeres ros af både platformen og vores support-team. Det betyder utrolig meget for os, at I er tilfredse.

Endnu en gang tak for jeres anmeldelse.

Fremragende platform til ejendomsadministration

Jeg har nu brugt Boligflow i ca. et par år og er super tilfreds. Det giver stor værdi og glæde at arbejde i et så brugervenligt og intuitivt system. I den tid jeg har brugt Boligflows platform, er systemet løbende blevet forfinet med nye gennemtænkte features. Særligt integrationen med andre platforme som Visma, Ewii m.fl. er utrolig smart, enkel og meget tidsbesparende. Jeg har både bolig- og erhvervslejemål og begge dele håndteres på bedste vis. Det meste af tiden bruger jeg Boligflow på Ipad og fungerer perfekt. Særligt vil jeg dog gerne fremhæve den gode support som Boligflow leverer - ALTID hurtig og hjælpsom.

3 december 2024

Hej René

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med Boligflow over de sidste par år!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.