De workshop is erg goed te doen. Met de duidelijke instructies van Ilse lukt het iedereen. Probeer niet te perfectionistisch te zijn. Het resultaat is GROOTS. Ilse zorgt met humor en duidelijkheid voo... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb een workshop twee maal gevolgd en dit is super goed georganiseerd en heel goed te doen. Tijd en resultaat was echt verbluffend goed ingeschat.ik ga er vast nog een keer heen.
In een leuke en gezellige omgeving. Ilse is aardig en ik vind haar lekker Direct en heeft humor. Mooie schaal gemaakt
Afgelopen kerst 10 prachtige borden cadeau gekregen. Wat een geweldig cadeau om te krijgen en ook om te geven! We gebruiken de borden vrijwel dagelijks en zijn er nog altijd onwijs blij mee. Wee... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Altijd al met je handen in de klei willen zitten? Kom een klei workshop volgen in mijn keramiek atelier in Bergen op Zoom. Ben je op zoek naar een creatieve workshop in Brabant of Zeeland? Bij Bord aan Tafel kun je je eigen servies maken. In mijn atelier ga je in een ontspannen en gezellige sfeer aan de slag met klei. Je gaat aan het werk met mallen, een wals en/of een deegroller. Of je nu wel of geen ervaring hebt, bij Bord aan Tafel gaat iedereen met een prachtig servies naar buiten.
Kontaktuppgifter
Buitenvest 60, 4614 AD, Bergen op Zoom, Nederländerna
- 0611332885
- ilse@bordaantafel.nl
- bordaantafel.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
Leuke workshop!
Het is een mooie ruimte, het voelt bij binnenkomst heel goed aan. Ik vond de workshop zelf super leuk om te doen. Ik ga zeker nog eens!
Leuk & relaxing!
Super leuk om zelf de mooie schalen te maken, leuke sfeer, goede uitleg en echt iets leuks om mee naar huis te nemen.
Echt een aanrader!!
Was een hele gezellige middag
Was een hele gezellige middag. Goede begeleiding. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Een hele leuke workshop om te doen
Een hele leuke workshop om te doen. Het wordt allemaal goed verzorgd en uitgelegd. We gaan het zeker nog een keer doen! Kan het zeker aanbevelen.
Pas 14 maart een afspraak
Pas 14 maart een afspraak, kan ik nu toch al niet vertellen hoe het gegaan is.

Een aanrader…
In een erg leuke omgeving een schaal gemaakt. Een eenvoudige techniek met duidelijke uitleg die iedereen kan en waar ook tijd is voor een praatje en ontspanning. Met een rustige muziekje op de achtergrond en een kopje thee was dit voor ons een workshop die we nog een keer vaker gaan doen.

Svar från Bord aan Tafel
Tot nu toe heb ik alleen een cadeaubon…
Tot nu toe heb ik alleen een cadeaubon besteld voor een jarige en dat werd snel en eenvoudig geregeld want ik kreeg dit de volgende dag al in leuke enveloppe in de brievenbus

Een super leuke ervaring
Een super leuke ervaring, in een relaxte sfeer een prachtige schaal maken. Eigenaresse Ilse leidt je op een professionele wijze met humor door het proces. Ook lekker gelachen! Marianne van der Hout en Marianne Craanen

Svar från Bord aan Tafel
Prachtig servies en heerlijke olijfolies
We gebruiken de borden vrijwel dagelijks en zijn er nog altijd onwijs blij mee. Weer eens wat anders dan de standaard borden in de standaard vaste vorm. Elk bord heeft iets eigens en dat maakt het zo bijzonder en leuk.
Inmiddels verschillende olijfolies uitgeprobeerd en ook dat is een echte toevoeging in je keuken (aanrader)!

Svar från Bord aan Tafel
De heerlijkste olijfolie en mooiste keramieken schalen en borden!
Ik kom hier vaker voor de heerlijkste olijfolie en mooiste schalen/borden voor mezelf of als cadeau! Heel blij mee! Altijd leuk om te krijgen of geven.

Svar från Bord aan Tafel
Deze winkel smaakt naar meer!!
Al een aantal jaar koop ik bij ‘bord aan tafel’ olie en azijn. Niet zomaar olie en azijn, maar speciale verfijnde bijzondere smaken. Ilse verkoopt met veel passie en enthousiasme haar producten. De winkel is klein maar sfeervol en fijn,
Onlangs heb ik samen met mijn dochter er een workshop ‘schaal maken’ in haar eigen atelier in de winkel gevolgd en hebben daar veel plezier aan beleefd en veel geleerd. Door de kleinschalige opzet geeft het veel ruimte om vragen te stellen en om begeleiding bij het maken van de schaal te krijgen. Een aanrader dus!!

Super leuke workshop
Super leuke workshop, Ilse neemt je mee in haar technieken en je houdt er een prachtige schaal en over!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.