Det här tycker kunderna
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
ZWARE OPLICHTERIJ
ZWARE OPLICHTERIJ! Ik heb hier destijds €400 geleend. Ik heb alles netjes terug betaald. Ik log in om dit dubbel te verifiëren. Ik zie ineens dat ik volgens het systeem maar 30% heb betaald. Ik pak mijn eigen bankgegevens erbij. Nu heb ik ze zelfs teveel terug betaald. Ik stuur hen een bericht met de informatie die ik heb verzameld. €400 geleend, €412 al terug betaald, resterend bedrag staat er nog €293. Naast mijn geleende bedrag €400, verwacht Bondora dat ik dus nog gratis €305 terug betaal aan hen. Ik heb hen dit gemaild, krijg een flut reactie waarbij wordt aangegeven dat ik bij mijn aanvragen volgens hen de volgende pakketen erbij heb genomen (B Secure – B Secure Plus –. Dit is nergens vermeld op mijn persoonlijke pagina, er staat ook nergens dat ik dat kan beeindigen. Tot ik boos mail, kunnen zij het ineens voor mij beeindigen maar ik moet nog steeds het bedrag betalen. Deze pakketten waren volgens hen geactiveerd toen ik een lening aan nam, het zijn paketten waardoor je maandelijks terug kan betalen en smsjes van je betaaldagen kan ontvangen. WIST HIER NIKS VAN AF!! OPLICHTERIJ
Unterschlagung von Zinsen & Dokumenten-Chaos
Absolut enttäuschender Service. Trotz rechtzeitig eingereichter Unterlagen wurde meine Einzahlung tagelang blockiert, weil der Support angeblich die Dokumente nicht hatte (obwohl längst gesendet). Das Geld lag über das Wochenende bei Bondora, aber Zinsen wurden mir für diesen Zeitraum verweigert, mit der Ausrede, die Prüfung sei nicht fertig gewesen. Man muss dieselben Nachweise mehrfach schicken, weil dort niemand liest, was man schreibt. Reine Schikane, um Zinsen zu sparen!
Do not take loan from Bondora they have…
Do not take loan from Bondora they have hidden fees called B secure . If you have taken the loan request to be removed from the services and report to KKV
Konto blockiert
Seit Kurzem wurde mein Konto eingefroren und es wir nach einem Nachweis der Geld Herkunft gebeten. Eingereichte Unterlagen werden wohl ignoriert. Man kann auch seine Investition nicht mehr einsehen. Das klingt alles sehr merkwürdig.
Hopelijk zit ik nu bij de juiste…
Hopelijk zit ik nu bij de juiste bondora, ik raad mensen af om hier een lening af te sluiten. Mijn zoon had daar een lening die in Januari door bewindvoering in 1 keer is afgelost, bewijs van betaling is er. Nog elke maand eist dit bedrijf het maandelijkse aflossing bedrag, zelfs bewindvoerder is daarmee bezig geweest, nou, geen reactie. Nu sturen ze mails dat hij een achterstand van betaling heeft en binnen 30 dagen het bedrag moet overmaken. Ik heb hem gezegd, maak je niet druk, ze kunnen er niks mee want het is betaald. Dus Bondora, check je administratie
Ein Stern ist noch zu viel !
Seit mehreren Tagen kann ich auf mein Konto nicht zugreifen. Wegen "Herkunft der Gelder". Die zugesandten Unterlagen werden NICHT BEARBEITET!
Hello I did text few e-mail no one…
Hello I did text few e-mail no one respond I got loon 26 Mart from
You but I can not acces to my bandora acount to pay my monthly payments,is anyone can help?the service is so slove no one respond even on calls I feel sorry that i get loon from this company I want to pay it all beck so any custemor service any working Reading this text ??
ik verdien 2700 euro netto
ik verdien 2700 euro netto, maar kan geen 100 euro lenen.
Een geweldige mooie rente
Ik zit op aanraden van mijn dochter bij Bondora omdat het een behoorlijk hoge rente op je spaartegoed geeft. Je kunt je spaartegoed zelfs per dag inzien. Ik hoop uiteindelijk zoveel te kunnen sparen met de huidge rente van 6,7% zodat ik over 12 jaar mijn hypotheek er grotendeels mee kan aflossen
Bij aanvraag loopt website cmvast na…
Bij aanvraag loopt website cmvast na delen bankgegevens kom ook niet in contact graag iemand die mij verder helpt
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Ik had het geld na mijn aanvraag vrijwel binnen 5min op m’n rekening staan!
Ik heb in het verleden bij Paribas en bij de ABN geleend maar Bondora vindt ik veruit de beste!
Kan me lening niet verhogen …
Kan me lening niet verhogen egt suuper verveelt site doe er al 4 maande over
Afgewezen zonder enige uitleg van hoe of wat!!
Lening aangevraagd alle stappen doorstaan. En dan kan er geen lening worden aangeboden en de reden word ook niet verteld. Heb wel toestemming gegeven om in mijn bankrekening te speuren en lrijg geen reden van afwijzig. Dacht dat het ook met bkr geen probleem was en heb gewoon vast dienstverband en verder geen schulden open staan wel heel apart!!
Al 2 maanden klant bij bondora
Al 2 maanden klant bij bondora, lening aanvraag ging soepel maar om me lening te verhogen en of een 2e lening aan te vragen dan loopt die vast bij de stappen. Heb een mailtje gestuurd daar werd er gezegd dat ik vanaf 03/04 weer een lening kon aanvragen. Dit geprobeerd maar nog steeds hetzelfde probleem. Daarna weer een mailtje verstuurd maar geen reactie. Contact opnemen is toch wel een dingetje helaas dat dit zo moet gaan.
Wat gaat er fout bij het invullen9
Alles bij het invullen , keer op keer weer controleren
Het heeft mij vrijwel direct geholpen…
Het heeft mij vrijwel direct geholpen ik raad het een ieder aan. Super bedrijf echt goed.
Geprobeerd een aanvraag online te doen
Geprobeerd een aanvraag online te doen, maar tijdens het verifiëren van je bank oftewel je bank gegevens koppelen dmv idin. Loopt de site vast! Vervolgens nergens een klanten sevice te vinden. Ik vindt dit voor een moderne partij in deze tijd niet kunnen.
Slechte service
Site loopt steeds vast bij aanvraag. Op mail naar klantenservice wordt niet gereageerd.
Ihan täysi kusetus laina
Ihan täysi kusetus laina! Piilokuluja sekä piilopalveluja, joita laittavat käyttöön, vaikka EN niitä lainahakemuksessa käyttöön ottanut. VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ FIRMAA, älkää ottako lainaa
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.