Je déconseille fortement bol après mon expérience récente. Commande passée le 15/04 avec livraison “garantie” en 24h. Ils choisissent volontairement Bpost alors que les grèves durent... Se mer
Det här tycker kunderna
Bol.com misleidt haar klanten door cadeaukaarten te verkopen die geldig zijn voor het gehele assortiment. Echter als je dan een kobo plus abonnement wilt afsluiten dan geldt het ineens niet. Maar wel... Se mer
Blijf ver weg van bol.com Bij dropshippers krijg je vermoedelijk nog betere service of hulp. DIt is enkel een doorgeefluik. Trekt op niets meer, sluit zeker geen select contract af. Letterlijk een wu... Se mer
Omdat de artikelen steeds goed geinformeerd worden en ze goede kwaliteit leveren is er iets mis wordt het zo vlug mogelijk opgelost.Ben steeds zeer tevreden ben al jaren klant
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Geen levering in België
Al vaak goede ervaringen met bol.com gehad. Nu probeerde ik een hoesje te bestellen, maar geen enkel hoesje was leverbaar in België. Heel jammer dat ze dit niet filteren…
Nooit bol vertrouwen!
Nooit bol vertrouwen dat je eerste bestelling aankomt! Bij de allereerste bestemming bij bol krijg ik gelijk deze e-mail: "Je bestelling is geannuleerd, omdat we zien dat veel Bestellingen niet aankomen. Je account is geblokkeerd zodat er geen misbruik van gemaakt kan worden."
Bol com is niet meer zoals vroeger ze…
Bol com is niet meer zoals vroeger ze luisteren niet meer naar de klanten ik koop er nog wel maar zo weinig mogelijk want meestal ben ik niet tevreden
Tevreden
Snelle bezorging en het potlood was beschermd, goed ingepakt, opgestuurd.
Gaat BOL.com op de Chinese toer???
Bol lijkt een zeer twijfelachtige weg te gaan bewandelen. Het artikel wat wij er bestelden werd vrij snel aangemeld bij Post.NL, daarna hoorden we er niets meer van en veranderde er ook niets meer op Track&Trace. Na een aantal dagen ontvingen we een e-mail van Signator Business met een redelijk uitziende beoordeling score...... hoe??? Ik kon nergens een beoordeling kwijt! Vervolgens kwam ik na onderzoek bij YE-commerce uit en weer een stap verder bij Aliexpress.NL!! Ik verwacht van Bol geen producten van webwinkels uit China, als ik die zou willen bestelde ik ze daar zelf wel!! Verklaart wel waarom de levertijd 14 dagen is!
Is klantenservice volledige robot geworden want hun plaat blijft hangen
Geruime tijd geleden stuurde ik een item retour....dit was eerstdaags al aangekomen in het retourcentrum maar geen nieuws of resistutie....tot ik mail met foto's ontvangen had waarin stond dat er verkeerd item inzat... navraag hier thuis en bleek idd vergissing bij ons te zijn en'hebben uiteraard netjes openstaand saldo betaald....ik heb toen mailtje gehad dat men dit retour ging sturen....nu bleef maar duren tot ik navraag heb gedaan en uiteindelijk reply kreeg...het werd nooit opgestuurd terwijl mailtje die ik eerder kreeg wel duidelijk was ...al 3-4 keer zelfde mail ontvangen dus we geraken niet vooruit....het is nu mijn fout het niet retour zou werden gestuurd terwijl nogmaals mail duidelijk is en geen interpretatie toelaat..... Dus ondanks het mijn fout is dat er iets foutief retour werd gestuurd ga ik er niet met akkoord men aangeeft dit retour te sturen maar dit uiteindelijk niet doet....'de waarde van verkeerde item was veel hoger dan de haarkleuring die werd aangekocht en betaald.... mogelijk had er iemand zelfde maat schoenen en loopt er nu met rond....voor mij is dit diefstal en gezien er zelfs geen excuses zijn ga ik er verder mee en als lid test aankoop zal ik ook daar het nodige doen
Jammer....we hebben hier al voor duizenden euro's gekocht maar af en toe gaat het hier goed mis
BOL.com used to be a marvelous place to…
BOL.com used to be a marvelous place to buy. Nowadays, it is nothing more then Ali Express in Holland. Full of low quality Chinese junk, lousy service and plain scammers charging premium prices. Pushing stuff on you goes good, but everyhting after that has become one big clusterf#k
0 customer service
0 customer service, do not recommend!! They sent the product to the wrong address and was automatically returned to them by bpost. I requested 3 times to be reimbursed and nothing after 2 weeks.. they keep asking if i want a new delivery, i keep telling them i want to be reimbursed and i am just being ignored.. needless to say, never again ordering from bol
Opblaasbare matras besteld op 21 juli…
Opblaasbare matras besteld op 21 juli bij bca via bol 216,00€
Deze is ergens verkeerd geleverd i.v.m. verkeerde postcode
Heb 26 juli reactie gevraagd waarna ik kreeg te horen dat ik eerder had moeten reageren en er nu eerst word uitgezocht waar deze wel is bezorgd en daarna mijn geld teruggestort krijg.
Nu gaan wij maandag op vakantie en moet nu op het laatste moment zelf maar wat regelen en hier opnieuw voor betalen
Ik moest niet zo gefrustreerd reageren anders werd het gesprek beëindigd onbeschofte klanten service
Ik was een vaste veel bestellende klant maar dit was de laatste keer via bol
Klantendienst bol.com wijgerd vergoeding en FAITH gooit chat dicht!
Klantenmedewerker bol.com. Wingerd me als klant te helpen en ," gooit het chat gesprek dicht". Over en uit en zoekt naar geen deftige oplossing om een probleem met ledkastverlichting op te lossen. Zonder mij te raadplegen betalen ze 1 doosje terug. Naar de andere 3 kan ik fluiten 64€ kwijt. Waar ik hard moet voor werk. Ik eis het ontslag van de onbekwame medewerker en vraag hem nog. Maak hierover een dossier op voor je overste. Hij gooit de chat dicht. Ben ik een hond ofzo. Gaat bol.com zo met zijn klanten om.
Puelinckx uit België
Heel erg teleurgesteld
Windscherm gekocht bij Woon Wereld partner van Bol.com, Dramatisch slechte kwaliteit! Ben al 2 weken bezig om dit probleem op te lossen, uiteindelijk kreeg ik afgelopen woensdag bericht dat het Vrijdag (gisteren) zou worden opgehaald door DPD, maar weigerde mij een track en trace door te sturen. DPD heeft gisteren niets opgehaald en voel mij in de steek gelaten en vooral door Bol.com, Die al 2 weken het email verkeer wat dagelijks heeft plaatsgevonden met de partner negeert. wanneer ik probeer te chatten met bol.com worden gesprekken meteen stopgezet, Bel ik met de klantenservice moet ik mij toch aan de partner houden! ik vind het een grote schande en stop met het bestellen bij Bol.com😡😡😡😡
Pas du tout fiable
Pas du tout fiable. Pas professionnel. Raconte n'importe quoi sans vérifier que les informations sont correctes.
Er was vorige week maandag een…
Er was vorige week maandag een advertentie met een ravensburgerpuzzel 1 + 1 gratis. Maar bij het bestellen ging de korting er niet af. Ik kreeg als antwoord, het was een dagaanbieding dus konden ze er niets mee doen.
Ik heb uiteindelijk toch een positief antwoord gekregen en kon nu toch 2 puzzels bestellen voor de prijs van één. Dus zeer goed opgelost.
Slechte ervaring met Bol.com – pakket nooit geleverd, geen hulp!
Ik wil graag mijn ervaring delen met Bol.com, want ik voel me zwaar in de steek gelaten.
Een maand geleden bestelde ik een Dyson luchtreiniger, maar die is nooit bij mij geleverd. Ik woon in een appartementencomplex, en de bezorger van Bpost kan niet binnenkomen zonder dat ik zelf de voordeur openmaak via de intercom. Er is ook geen briefje achtergelaten of iets dergelijks.
Ik heb een Ring deurbelcamera, en die bevestigt dat er nooit een bezorger is geweest op het moment van de zogenaamde levering.
Bol.com blijft zich verschuilen achter Bpost en zegt al wekenlang: "We wachten nog op een reactie op het onderzoek." Ondertussen zit ik zonder product én zonder oplossing.
Wat Bol.com vergeet: zij zijn als verkoper en verzender juridisch verantwoordelijk voor de levering. De consument hoort niet de dupe te zijn van fouten of nalatigheid bij hun logistieke partners.
Mijn advies aan anderen: Laat je niet afschepen. Als je in een vergelijkbare situatie zit, raadpleeg een advocaat die gespecialiseerd is in consumentenrecht. Je hebt als consument rechten. Bol.com staat niet boven de wet!
Kom afspraken na,lever bestelling of…
Kom afspraken na,lever bestelling of doe daar moeite voor.Ik bestel niet om weken later mijn geld terug te krijgen.
J'attends mon colis depuis des jours
J'attends mon colis depuis des jours. DHL marque qu'il est passe mais c'est faux. Puis encore 2 jours où le statut reste sur "tri", j'attends toute la journée et ne reçois rien. Encore ce jour. Le chat ne sert à rien, ils ne répondent pas aux mails (bol), impossible de les contacter. Si je ne reçois pas confirmation ET livraison ce jour Vendredi 18 Juillet, je porte l'affaire au service consommateur et souhaite être remboursée de suite. J'ai été contente avant. Mais je n'oserai plus commander chez eux. F Leboutte (1495 Marbais)
Méfiez vous et lisez les conditions de…
Méfiez vous et lisez les conditions de retour . Certaines firmes comme cosmeticare via bol ont tenté de faire pression pout que je garde un produit différent du mien ( ancienne version) .
Vólgende dag bezorgd ?
Vólgende dag bezorgd ?
Niet dus , maandagochtend besteld en het is nu woensdagavond , helemaal niks...
Terwijl de verkoper naast ons dorp zit ,het is nog steeds niet in handen van PostNL
Hele slechte service voor beide met gsm punt Zoetermeer
Service après vente absent
Problème pour régler un soucis avec l’un de leur partenaire: "DealBlaze".
Faites très très attention a ce partenaire aux pratiques douteuses en plus de vendre des produits mensongers...
Je retourne l’article non utilisé le lendemain de sa réception pour cause qu’il n’est pas adapté pour mon utilisation. De plus que le produit au vue de son prix et pour 40gr a peine est complètement abusé.
Ce vendeur m’indique que le produit sera remplacé, chose que je refuse bien entendu comme jouant de mon droit de rétractation et que le produit n’a absolument pas était ouvert et toujours avec son scellé d’origine.
Depuis lors, je me bat avec Bol pour savoir ce qu’il en est et ils ne répondent donc plus a mes demandes en plus de me placer des frais de rappel pour cet article que je refuse de m’acquitter comme il a était retourné dès le lendemain et validé par leur services également.
Bref, je vais donc faire supprimer mon compte de cette plate-forme et ne plus jamais y recommander.
Bravo Bol de laisser vos clients avec des problèmes non résolus et de ne contrôler correctement vos partenaires dont leur avis n’est pas élogieux du tout!!!
Altijd tevreden.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.