1. Vitvaror och hushållsapparater
  2. Kundservice för vitvaror och hushållsapparater
  3. Hushållsapparatsgrossist

Ons familiebedrijf werd opgericht in 1945. Sinds de jaren ‘50 staat Bodart & Co voor kwaliteit in de keuken. We verkopen en verdelen duurzame, premium merken (JURA - bamix® - Dualit) aan elektrozaken, kookshops en koffiebranderijen in de BeNeLux. Ook consumenten kunnen rechtstreeks bij ons terecht in onze showroom in Wilrijk en online. Naast verkoper en verdeler zijn we ook een service center. Klanten worden persoonlijk geholpen en toestellen worden in ons eigen atelier vakkundig onderhouden. --- Notre entreprise familiale a été fondée en 1945. Depuis les années 1950, Bodart & Co est synonyme de qualité dans la cuisine. Nous vendons et distribuons 3 marques durables et haut de gamme aux magasins d'électroménager, aux magasins de cuisine et aux torréfacteurs du BENELUX. Les consommateurs peuvent également s'adresser directement à nous dans notre showroom à Wilrijk et en ligne. En plus d'être un détaillant et un distributeur, nous sommes également un centre de service. Les clients sont aidés personnellement et les appareils sont entretenus de manière experte dans notre propre atelier.

3,8

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Service après-vente très décevant.

Service après-vente très décevant.

Machine à café Jura Z10 à plus de 3000€, tombée en panne juste après la garantie. Première réparation effectuée, puis nouvelle panne peu de temps après (réparation encore sous garantie).

Un transporteur mandaté par le service vient récupérer la machine chez moi — elle était en parfait état esthétique.

Résultat ? On m’annonce ensuite que la panne est réparée… mais qu’un bac serait “endommagé” et qu’il faut payer 70€ en supplément.

Aucun dommage n’était présent avant l’enlèvement. Donc soit le problème est survenu pendant le transport, soit en atelier — dans tous les cas, pas chez moi.

En parallèle, on me parle d’un entretien “insuffisant” pour tenter de justifier une éventuelle annulation de garantie à l’avenir… ce qui n’a strictement aucun lien avec la casse d’une pièce externe.

Conclusion : tentative de facturation discutable + pression sur la garantie.

Très mauvaise expérience SAV pour un produit de cette gamme.

MAJ le 08/05/2026: Finalement, le magasin a pris la réparation en charge et a fait le nécessaire correctement. Je tiens donc à mettre mon avis à jour pour souligner leur geste commercial et leur réactivité une fois le dossier repris en main.

5 maj 2026

Onherstelbare koffieautomaat

Ook de technieken van hoog aangeschreven producten kunnen falen zoals we meemaakten met onze JURA E8 die na minder dan 2 jaar onherstelbaar leek ondanks het onderhoud dat ik minutieus volgde.
Bodart heeft dit voor ons 100% opgelost en kijken met veel tevredenheid hierop terug. bedankt

29 september 2025

Maison sérieuse

Service très rapide, expédié le jour même, produit conforme
je recommande cette maison!

30 juli 2024

Svar från Bodart & Co

Bonjour, merci beaucoup pour vos appréciations !

Prima service

Heel behulpzaam en professioneel.

1 augusti 2024

Goedemiddag,
Bedankt voor je leuke compliment!

Verkeerde producten geleverd en…

Verkeerde producten geleverd en ontbrekende produten

1 augusti 2024

Goedemiddag,
Jammer om te horen dat je een slechte ervaring met ons had! Je mag altijd je ordergegevens doorgeven aan marketing@bodartservicehouse.be. Dan kunnen we intern bekijken wat er mogelijks is misgelopen.

Fijne dag!

Goede leverancier

Online bestelling vlot verwerkt. Snel en correct geleverd. Ook de producten zijn snel te vinden op de website.

27 juli 2024

Goedemorgen,
Hartelijk bedankt voor je fijne review!

Excellent

Excellent toaster, extremely helpful client service, very polite and reactive, fast delivery. I am very happy with my purchase from Bodart& Co.

17 maj 2024

Svar från Bodart & Co

Hi, thank you very much for your kind words. Happy toasting! 😊

Vlot en oké

Vlot en oké. Goed gerief die mixer van Bamix
Bedankt Theo

23 december 2023

Dag Theo,
Hartelijk bedankt voor je fijne review! Erg veel kookplezier gewenst. 😊

Tip maar juist niet top

Momenteel is het nog niet echt makkelijk om de on-line shop voor toebehoren en onderhoudsproducten te vinden.
Eenmaal na het contact met de klantendienst en de info over de juiste link loopt alles van een leien dakje.

11 juli 2024

Goedemiddag,

Hartelijk bedankt voor je review en feedback! We nemen zeker mee dat de accessoires & onderhoudsproducten nog wat verstopt zitten en gaan ermee aan de slag. 😊