Boligselskabernes Maskin Indkøb A/S (BMI A/S) Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Var inde med en Stihl motorsav, hvor kæden ikke kunne køre rundt. Personalet tog fat i det med det samme, kiggede på det mens de forklarede skridt for skridt hvad der var galt, hvordan man fixede det... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vanvittig dårlig behandling over telefon. De vil åbenbart helst ikke sælge noget til private og da slet ikke bruge 1 minut på at snakke med mig om hvilke reservedele jeg skal bruge. Arrogant og nedl... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har lige været inde og købe en Stihl HS 56 hækklipper, og blev betjent af ejeren af BMI,som øste ud om brug og anvendelse af klipperen. Gav mange fif til vedligeholdelse og holde maskinen frisk og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde i en længere periode forsøgt at skaffe en ny kæde til min selvstyrer på båden. Forsøgte uden held i bådudstyrs butikker, cykelsmede, mc og autoværksted. Hos BMI blev der efter en kort snak... Se mer

Företagsinformation

1. Verktygsbutik
  2. Trädgård
  3. Hydraulikreparationer
  4. Reparation av gräsklippare
  5. Maskinreparation
  6. Reparation av mindre motorer

Skrivet av företaget

BMI A/S forhandler materiel til den grønne sektor, boligselskaber, det offentlige og den kvalitetsbevidste private forbruger. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra markedets førende leverandører. Alle udvalgt med største omhu. Se hovedstadens største udvalg. Vi servicerer alle typer maskiner med vores værksted, servicevogne og et fejeblad.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

uhøflig ekspedient

vi har handlet hos bmi på jyllingevej flere gange. vi har oplevet 3 ekspedienter, 2 af dem var meget venlige og hjælpsomme, men den trdie, Jose, som vi havde med at gøre d. 24.5 22 (faktura 1006114), var meget uhøflig, sarkastisk og nedladende. vi kom ind i butikken og bad om hjælp som de tidligere gange. vi køber altid Stihl haveredskaber mm. jose behandlede os fra begyndelsen som skidt. vi kunne ikke forstå hvorfor. vi holdt ham ud, handlede og gik. sidste sommer kom vi igen i butikken, idet vi bor i værløse og det er mest praktisk for os at komme til jyllingevej. vi håbede på at blive ekspederet af en af de 2 andre meget venlig herrer. men jose kom igen og begyndte med det samme at håne os, "i ved jo ikke engang hvad i vil have. gå og kom tilbage når i ved hvad i vil have" i en nedladende tone med et hånligt adfærd. vi gik ydmyget og vendte ikke tilbage. vi kørte til hillerød og har handlet der soden, hvor vi bliver behandlet med almindelig respekt. jeg skriver det her nu, fordi vi igen skal købe. noget Stihl instrument og vi skal køre helt ud til hillerød, af frygt for jose.

20 augusti 2023
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Boligselskabernes Maskin Indkøb A/S (BMI A/S)

Svar från Boligselskabernes Maskin Indkøb A/S (BMI A/S)

Hej Mike,

Jeg vil gerne starte med at beklage at jeres oplevelse har været som beskrevet og at i har følt som i har følt.

Dette er bestemt noget som vi har taget til efterretning, handlet på idet vores mål er stik modsat.

Vi bestræber os på at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige, naturligvis en positiv en af slagsen - Så kunderne går herfra med et smil på læben og ikke omvendt.

Jeg håber at i vil overveje at besøge os igen og hvis, må i meget gerne tage fat i mig.

Jeg vil endnu engang beklage og håber at få muligheden for at genvinde jeres tillid.

Med venlig hilsen

Mads Bjørklund - Butiksbestyrer
Boligselskabernes Maskin Indkøb A/S

BMI havde løsningen

Hos BMI blev der efter en kort snak med værkstedet lavet en ny kæde i den rette længde. Super oplevelse hele vejen rundt.

11 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fornøjelse med en ekspedient, der er ekspert

En fornøjelse med en ekspedient, som er ekspert i produktet, i dette tilfælde: Græsslåmaskiner (også til privat brug). Og som klart afdækkede og forstod mine behov.

Tak Jose Ruiz, for din grundighed, da jeg indleverede min lidt ældre græsslåmaskine:

1) Jeg blev gjort opmærksom på, at jeg faktisk fejlbetjener maskinen på ét vigtigt punkt.

2) Med din rådgivning og de økonomiske overslag ift. service/reparation, så har maskinen nu fået et både længere og skarpere liv. Og det betyder enormt, når jeg både går op i bæredygtighed OG en plæne, der nemmest skal se godt ud.

14 april 2024

Super service og rådgivning

Jeg har som privatperson købt forskellligt, Robotplæneklipper installeret, mindre maskiner og senest Husqvarna batteri stanghækklipper mm.
Priserne er måske en lille smule mere end man kan finde på nettet, men deres rådgivning og service er alle pengene værd - og lidt til.
Også som lille privatkunde har jeg kun oplevet venlig hjælpsomhed, og selvom man tror man har fundet ud af hvad man vil købe, er der altid nogen tips og tricks til måske at ændre indkøb, til brug og vedligehold eller vigtige hjælpemidler smøring og så videre.

3 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Private kan også handle her

Private kan også handle hos BMI - så gør det endelig! Professionelt udstyr, der holder. Rimelige priser for den gode kvalitet. Der ydes god vejledning - jeg er ovenud tilfreds og glæder mig til at komme i haven!

14 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er en stor forskel at købe som…

Det er en stor forskel at købe som privat person i denne butik, i forhold til at købe online. Hvis der er problemer med værktøjet, kan man komme og få hjælp og instruktion så man bruger det rigtigt. Stor anbefaling herfra.

27 februari 2024

Kan anbefales

Hurtig, venlig og professionel service. Har brugt firma flere gange til robotplæneklipper opgaver, altid tilfreds.

8 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har lige handlet med BMI og har fået…

Har lige handlet med BMI og har fået min fejemaskine Texas med hjem glæder mig til at fylde den med div. Olier og benzin for at prøve den af.
Har handlet flere gange hos BMI og altid blevet mødt med imødekommenhed og god service
Tak for det

27 oktober 2023

Fin service

Fin service. Kom ind med kratrydder som jeg havde købt hos anden forhandler og hvor der manglede reservedele. Fik super fin hjælp og rådgivning

6 oktober 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.