Jag beställde svarta dekorstenar som var helt släta och lite matta på bilden. Det jag får hem är väldigt texturerade oslipade stenar som är halvt täckta med något slags lack som inte syntes på bilden.... Se mer

Man ska verkligen höra av sig till de på mejl om man ska överraska nån på jobbet/företag för att det missförstod jag och de blev jätte fel. Sen hörde jag av mig till deras service å de löste problem... Se mer

Jag har beställt från Bloompost ett flertal gånger. Det har aldrig varit något enda problem och dom som mottagit blommor m.m. har varit mycket nöjda. Vid min senaste order uppstod ett problem som o... Se mer

Riktigt superfina snittblommor! Nöjd! Tack! Beställt till mig själv och skickat som gåva, flera omgångar! Rekommenderas! Dock att tänka på att höjden på snittblommor är alltid c.A4 höga för att få pl... Se mer

1. Dekoration- och inredningsbutik

SPECIALISTEN INOM GÅVOR DIREKT TILL BREVLÅDAN! Vill du ge någon en oförglömlig stund? Då är BloomPost här för att hjälpa dig. På bara 4 steg kan du skapa en personlig och originell blomstrande gåva som mottagaren kan njuta av i minst 9 dagar. Våra innovativa och unika designer skapar glädje i allas hem.

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Alltid nöjd när jag skickar presenter…

Alltid nöjd när jag skickar presenter med Bloompost. Blommorna kommer fram den dagen jag beställt, är fint paketerade och håller länge. Tack Bloompost!

30 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Ann-Louise! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Så överraskad

Är så överraskande över att det går att skicka blommor på detta sätt.
Bra service och fint bemötande efter att jag var i kontakt med dem.
Kan bli flera gånger i framtiden.

29 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Mona! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Svar från Bloompost

Hej Lisbeth! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost och våra fina buketter, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Önskar dig en fin vecka!

Mottagaren blev aldrig informerad om…

Mottagaren blev aldrig informerad om leveransen jag fick tala om för personen så det vart ingen överaskning. Jag hade valt It's a girl blommor men fick It's a boy. Det var så pinsamt!!!!

1 oktober 2022

Svar från Bloompost

Hej Sevgi! Som vi nämner på hemsidan levererar Postnord våra ordrar till brevlådan/brevfacket alt vid dörren :)

Vi beklagar verkligen att fel produkt skickades ut :( Vi har återkommit till dig via mail angående ersättning, vänligen återkom där.

Önskar dig en fin vecka!

Bra förutom att det levererades en dag…

Bra förutom att det levererades en dag efter valt datum.
Tråkigt när det var en 70-årspresent till min mamma.

27 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Malin! Vi är ledsna att din order kom fram dagen efter :( Vi hoppas din mamma blev glad för sin BloomPost! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Önskar dig en fin vecka!

Dessa två ggr en besvikelse tyvärr

Har skickat många gånger tidigare och varit jätte nöjd men en av mina leveranser kom inte fram på utsatt dag trots beställning 3 dagar innan. 3 dagar försent kom det fram.

Min sista leverans kom fram i tid men flera av blommorna var vissna och rosorna hängde förfärligt även nejlikorna såg ledsna ut och ingen av dom har rättat upp sig nu andra dagen efter. Tyvärr en besvikelse för den som fyllde år.

30 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Christel! Vi beklagar verkligen detta, så ska det naturligtvis inte vara :( Du får gärna återkomma med ett mail till service@bloompost.se så kikar vi vidare på ditt ärende och hittar en lösning tillsammans :)

Snabb leverans fina blommor

Svar från Bloompost

Hej Diana! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Önskar dig en fin helg!

Jag skulle föreslå ni har flera andra…

Jag skulle föreslå ni har flera andra kort man vill bifoga blommor.
Skulle skicka kort m kondolenser o letade efter ett kort tex m blå himmeln i vita moln eller kort m en ängeln på eller mer idén stilen men tyvärr utan resultat.
Väldigt många kort är för moderna
Skulle önska mig lite mer blandning av traditionella o moderna

22 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Elisabeth! Tack för din feedback, det uppskattar vi :) Vi försöker ha något som passar alla och för alla tillfälle. Vi tar med oss dina ord för framtida nyheter inom vår ``kortsamling´´!

Väldigt smidigt

Väldigt smidigt! Ett billigare alternativ och den som fick blommorna i brevlådan blev mycket nöjd!

21 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Karolina! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Dåligt

Dåligt ,dåligt,dåligt

20 september 2022

Svar från Bloompost

Hejsan! Vi beklagar verkligen om du är missnöjd med BloomPost. Vänligen återkom med ett mail till service@bloompost.se så vi kan kika vidare på detta :)

Blommorna som kom försent

Beställde rosor 20/9 i rätt tid för utdelning 21/9 senare meddelar de att de kommer den 22/9 alltså EFTER födelsedagen 21/9 inte så kul Eftersom Post Nord inte delar ut post varje dag så blev det så att födelsedagsblommorna till den 21/9 delades ut den 24/9 TRIST. Bloompost är ett bra/kul/enkelt alternativ jag använt förr men tyvärr va det sista gången eftersom man inte kan veta/lita på när blommorna kommer fram pga ert samarbete med Post Nord Tack för mig!

?

20 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Britt! Vi beklagar att din order kom fram en dag senare :( Som vi även nämner på hemsidan väljer man ett önskat datum då försenade leveranser kan förekomma hos vårt transportleverantören. Vi skickar våra ordrar som varubrev, dessa delas ut varje vardag och påverkas inte av Postnords utdelning varannan dag oavsett zoner.

Allt är perfekt

Allt är perfekt! Beställa, snabb leverans, meddelande o bra hållbarhet på blommorna.

21 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Marina! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost och den snabba leveransen, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Svar från Bloompost

Hej Elisabeth! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost och de vackra rosorna, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Super nöjd

Enkelt att beställa, snabb leverans och väldigt glada vänner som fick blombuketten. Nöjd!!!!!!

Svar från Bloompost

Hej Sladjana! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost och att dina vänner blev så glada, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Önskar dig en fin vecka!

Beställde blommor till min väninna…

Beställde blommor till min väninna måndag morgon. Idag 3 dagar senare har hon fortfarande inte fått några blommor.
Förhoppningsvis får hon dom imorgon dag fyra. Hade jag vetat att det ska vara så struligt med att leverera blommorna hade jag definitivt valt ett annat företag.

28 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Alexandra! Vi beklagar att din order är så pass försenad och förstår att du är besviken på detta. Vi kan se att vi haft kontakt med dig via mail, du får gärna återkomma där så vi kan kika vidare på detta :)

Önskar dig en fin kväll!

Fantastiskt fina blommor

Fantastiskt fina blommor! Ett enkelt sätt att glädja någon med en rolig överraskning. Hjälpsam kundtjänst!

28 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Anja! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost och de fina blommorna, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Önskar dig en fin vecka!

Mycket fina rosor levererades till ett…

Mycket fina rosor levererades till ett bra pris

Svar från Bloompost

Hej Maria! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost och de fina rosorna, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Blombud

Inga konstigheter utan en smidig leveramna av blommor som vanligt, tack!

22 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Johanna! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.

Fin ide

Leveransen lite otydligt, tiden och info till leverantören! Jag hade nämnt portkoden men han hade inte den med sig och var krångligt att få tag i mig vid porten. Annars bra

15 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Akhtar! Vi beklagar om din leverans strulade lite :( Så ska det inte vara naturligtvis. Du kan alltid kontakta oss på service@bloompost.se så kikar vi på ditt ärende. Vi blir superglada att du är nöjd med BloomPost i övrigt :)

Pålitliga

Pålitliga, lämnar present i tid.

19 september 2022

Svar från Bloompost

Hej Pia! Vad roligt att du är så nöjd med BloomPost och leveransen, det gör oss verkligen superglada att läsa! :) Så underbart att kunna överraska sina nära och kära på ett lite annorlunda sätt! Tack för dina ord och hjärtligt välkommen tillbaka.