Jag beställde svarta dekorstenar som var helt släta och lite matta på bilden. Det jag får hem är väldigt texturerade oslipade stenar som är halvt täckta med något slags lack som inte syntes på bilden.... Se mer
Jag har beställt från Bloompost ett flertal gånger. Det har aldrig varit något enda problem och dom som mottagit blommor m.m. har varit mycket nöjda. Vid min senaste order uppstod ett problem som o... Se mer
Riktigt superfina snittblommor! Nöjd! Tack! Beställt till mig själv och skickat som gåva, flera omgångar! Rekommenderas! Dock att tänka på att höjden på snittblommor är alltid c.A4 höga för att få pl... Se mer
SPECIALISTEN INOM GÅVOR DIREKT TILL BREVLÅDAN! Vill du ge någon en oförglömlig stund? Då är BloomPost här för att hjälpa dig. På bara 4 steg kan du skapa en personlig och originell blomstrande gåva som mottagaren kan njuta av i minst 9 dagar. Våra innovativa och unika designer skapar glädje i allas hem.
Betula 1, 1424 LH De Kwakel , Alsmeer, Nederländerna
- service@bloompost.se
- bloompost.se
Fick Bloompost 2 dagar sent till min 70…
Fick Bloompost 2 dagar sent till min 70 års dag. Jag trodde det hela var ett stort skämt i en cellofanpåse ligger 12 skrumpna rosor vem kan köpa sådant skräp för dyra pengar. Detta företag har nog ingen aning hur man hanterar blommor! Beställ i en blomsteraffär med bud det gör mottagaren glad och florister vet hur blommor skall hanteras. Detta var ett skämt stackars avsändare!

Svar från Bloompost
Snabb leverans. Jättefina blommor. Mycket bra pris.
Mottagaren av blommorna blev superglad och nöjd

Fina blommor
Otroligt fina blommor och en bra kundtjänst. Johanna är otroligt hjälpsam.
Inget krångel.
Lena!

Bra och snabb service
Bra och snabb service, gick att leverera till en arbetsplats utan problem

Kundfokus
Vid min senaste order uppstod ett problem som orsakats av mig. Bloompost var mycket tillmötesgående och ordnade med en ny order utan kostnad. Jag upplever att Bloompost verkligen vill göra kunden nöjd.
Rekommenderar vid behov av blombud, bra pris, spännande utbud och snabb leverans.

Kan rekommendera
Prövade Bloompost för egen del. Fick hem ett gäng freesior som nu spridit glädje i en vecka och som ser ut att kunna glädja oss en vecka till. Fungerade väldigt bra och smidigt.

Svar från Bloompost
Fina blommor och till rätt dag kom de…
Fina blommor och till rätt dag kom de också.
Tackar

Fantastisk överraskning
När jag, den 4/10-22, hämtade posten i vårt postfack, låg där denna tunna kartong som jag inte alls kunde ana att den innehöll blommor. Jag öppnade, läste avsändare och följde instruktionerna hur blommorna skulle hanteras, och har ännu idag , 19/10, denna vackra bukett kvar som fortfarande ser fräsch ut. Otroligt.

Superbra service
Superbra service. Blommorna är verkligen jättefina. Enda minus denna gång var att chokladen inte kom med trots att jag bockat i den. Men efter kontakt med kundservice så ordnade de återbetalning. Väldigt nöjd och kommer använda mig av den här tjänsten fler gånger.

Inte så nöjd…
Stor skillnad på buketten som visades på bild och den som levererades. Hade aldrig valt den om jag vetat hur den såg ut i verkligheten….

Mycket nöjd
Man ska verkligen höra av sig till de på mejl om man ska överraska nån på jobbet/företag för att det missförstod jag och de blev jätte fel. Sen hörde jag av mig till deras service å de löste problemet väldigt fort med otroligt bra och proffesionellt bemötande.
Mycket snabba på att svara på mejl så man behöver inte va orolig att de tar flera timmar innan man får svar 🌸

Fungerade jättebra
Fungerade jättebra! Den som fick blommorna, blev mycket överraskad! Bra kvalitet och vacker bukett 💐

Svar från Bloompost
Snabbt och enkelt , .en nickande rosor.
Snabbt och enkelt , till en relativt låg kostnad. Tyvärr nickade blommorna redan dagen efter leverans. Därav mitt låga betyg. Känns inte aktuellt att varken använda er tjänst igen eller att rekommendera er.

Svar från Bloompost
Vi är nöjda med rosor som vi skicka
Vi är jätte nöjda med rosor vi skicka till min syster ,,trodde inte att det skulle fungera att skicka med post så där , kommer att göra om på detta vis

Svar från Bloompost
Jättefina blommor och gulliga…
Jättefina blommor och gulliga tillbehör. Blev uppskattad.