Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er was iets mis gegaan met mijn levering(achteraf bleek ik de verkeerde postcode te hebben ingevuld) en na een appje hebben ze direct aangeboden het opnieuw te sturen op hun kosten. Super! Dankjewel@B... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben niet zo van via internet iets versturen, maar heb deze keer de stap genomen en het is me goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending en zover ik het heb vernomen is de ze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kan nog niet zeggen hoe het brievenbuspakket Blauwe druifjes bevallen is, want de jarige heeft het nog niet gekregen. En omdat het met zekerheid op zaterdag bezorgd zou worden, gebeurt dat nu niet... Se mer

Företagsinformation

1. Presentbutik
  2. Butik med torkade blommor
  3. E-handelslösningar
  4. Blomsterbud

Skrivet av företaget

BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Prachtige rozen

Op 14 februari ontving ik in de brievenbus rozen in een doos.
Heerlijk geurende rode rozen, hoe het kan is voor mij een raadsel maar ze staan er nog steeds prachtig bij. Dank jullie wel voor deze sterke valentijns rozen.

5 mars 2026

Beste Ann,

Dankjewel voor je mooie review!

wat fijn om te lezen dat je mooie roosjes hebt mogen ontvangen en dat je er zo lang plezier van hebt! Leuk om dit te mogen horen.

Bedankt voor het delen en hopelijk mogen we in de toekomst nog eens voor een mooie verrassing zorgen!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas deze keer geen goede ervaring

Helaas deze keer geen goede ervaring: afgelopen zaterdag brievenbus bloemen besteld, zou afgelopen dinsdag zijn bezorgd. Het is nu donderdag en het is nog niet bezorgd.

5 mars 2026

Beste Corien Geerling,

Wat jammer om te horen dat je bestelling nog niet is bezorgd, terwijl deze al op dinsdag verwacht werd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg vervelend is.

We kijken graag met je mee naar wat er met de zending is gebeurd en helpen je natuurlijk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zou je contact met ons willen opnemen via onze klantenservice support@bloomgft.nl en jouw review en ordernummer te vermelden in de mail? Dan kunnen we het direct voor je uitzoeken.

Onze excuses voor het ongemak.

Team Bloomgift

Bloomgift een aanrader .

Bloomgift een aanrader .Bloemen in brieve nbus pakket zijn mooi en vers ..Duidelijke en mooie webshop.Byzonder goed contact met de webshop Ze doen echt moeite voor je Éen puntje was dat de bloemen om 17.15 bezorgd werden.Anders een 10 met een griffel.Ik begrijp dat ze niet allemaal rond koffietijd bezorgd kunnen worden.Succes en ga zo door Bloomgift .Bloemengroet, Corrie .

4 mars 2026

Beste Corrie,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review en de lieve woorden over Bloomgift! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bloemen, de brievenbusverpakking en onze webshop. Ook waarderen we het enorm dat je het contact met onze klantenservice zo positief hebt ervaren.

Bedankt ook voor je begrip over het bezorgmoment. We doen ons best om alle pakketten zo snel mogelijk te laten bezorgen, maar soms kan het inderdaad wat later op de dag worden. Onze bezorgdienst kan tussen 8:00-20:00 uur langskomen.

We hopen je in de toekomst nog eens bij ons terug te mogen zien!

Team Bloomgift

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn vriendin heeft het goed ontvangen!

Mijn vriendin heeft het goed ontvangen!
Ze stuurde mij een foto ervan en het zag er prachtig uit!
Voor herhaling vatbaar.

27 februari 2026

Beste Klant Silvia,

Wat een mooie review, dank je wel!

Wat fijn om te horen dat je vriendin het zo goed heeft ontvangen en dat het boeket er prachtig uitzag. Hopelijk heeft ze veel plezier van jouw attentie.

Zaterdag besteld

Zaterdag besteld, kan pas dinsdag bezorgd worden. Bericht dinsdag tussen 08.00 en 18.00 uur. Nu is het 18.27 uur, maar geen bezorging.

3 mars 2026

Beste Janny Rosendal,

Bestelling die op zaterdag worden doorgezet kunnen helaas pas dinsdag bezorgd worden. Dat heeft ermee te maken dat wij op maandag niet leveren. We begrijpen dat het natuurlijk wel vervelend is dat ze niet binnen het aangegeven tijdsvenster hebben geleverd op dinsdag. We zouden graag even met je mee willen kijken wat de status op dit moment is en wat de reden is geweest dat de bezorger langer onderweg is geweest.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen naar support@bloomgift.nl met je ordernummer? Dan kijken we graag met je mee.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bloemen zien er mooi uit

Bloemen zien er mooi uit, maar er was geen afzender bij gezet, terwijl jullie dat wel weten.

26 februari 2026

Beste L.J.M. Maat-Koot,

Dankjewel voor je review.

Wat leuk om te lezen dat de bloemen naar wens zijn. Onze pakketten kunnen anoniem verstuurd worden. Dit is een keuze vanuit de afzender.
Wanneer er geen wenskaartje aan de order word toegevoegd of er staat geen naam op het wenskaartje, dan zal de order anoniem verzonden worden.

Wij mogen helaas niet vermelden wie de afzender is vanwege de privacywet. Wel kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen, zodat wij de afzender bericht kunnen sturen. De afzender zal zichzelf dan kenbaar maken, zodat je diegene kunt bedanken.

mocht het tot op heden nog niet bekend zijn wie jouw afzender is, zou je ons dan kunnen mailen naar: support@bloomgift.nl? Dan kijken we graag met je mee.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Het pakketje werd een uurtje geleden…

Het pakketje werd een uurtje geleden gebracht door een dorpsbewoner. Het was bezorgd op een totaal ander adres, andere straatnaam en huisnummer. De blauwdruifjes zien er niet echt fraai uit helaas. Sneu voor de gever.

28 februari 2026

Beste,

Wat ontzettend vervelend dat het pakket op een verkeerd adres is bezorgd en uiteindelijk via een ander bewonder bij de ontvanger terecht is gekomen. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort.

Daarnaast vinden wij het jammer om te horen dat de blauwdruifjes niet in optimale staat waren bij aankomst. Dat is sneu voor zowel de gever als de ontvanger en niet de kwaliteit die wij nastreven.

Wil je ons je ordernummer mailen naar support@bloomgift.nl? Dan onderzoeken we dit direct en zorgen we voor een passende oplossing.

Onze excuses voor deze ervaring.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Helaas.......

Onze bestellingen (condoleance) zijn nog steeds niet bezorgd. Hadden 25-02-2026 bezorgd moeten worden. Staan nog steeds in een depot.Telefonisch contact gehad vandaag en zeer vriendelijk te woord gestaan, dat zeker, maar het heeft qua bezorging niets opgeleverd. Een andere bezorgdienst lijkt me hoognodig, willen jullie klanten houden.
Na herlezen tot de conclusie gekomen, dat de bezorgdienst een hele slechte recensie verdient, en dat Bloomgift toch écht bezorgdienst Packs moet dumpen om 5 sterren te krijgen.

25 februari 2026

Beste Annie Ytsma,

Dank je wel voor je eerlijke feedback.

Het spijt ons enorm dat de condoleancebestellingen niet op tijd is bezorgd. Juist bij dit soort momenten is een tijdige levering van groot belang. We begrijpen heel goed dat dit voor extra teleurstelling heeft gezorgd.

We komen graag persoonlijk met je in contact om dit netjes op te lossen. Wil je ons een bericht sturen naar support@bloomgift.nl met je ordergegevens?

Onze excuses voor deze teleurstellende ervaring.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor de tweede keer is er niks bezorgd…

Voor de tweede keer is er niks bezorgd aan het opgegeven adres!
Heel kwalijk terwijl de koerier aangeeft dat het bezorgd is....kan mss bloomgift niks aan doen maar als ik jullie was zou ik een andere koerier inschakelen.

25 februari 2026

Beste Carla Cooke,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er voor de tweede keer niets is bezorgd terwijl de koerier aangeeft dat dit wel het geval is. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Hoewel wij samenwerken met een bezorgpartner, blijven wij verantwoordelijk voor een correcte levering. We willen dit dan ook graag direct voor je oplossen.

Als er nog geen contact is opgezocht met onze klantenservice, zou je ons dan een e-mail willen sturen naar support@bloomgift.nl met jouw ordernummer? Dan kijken we dit graag zorgvuldig na en zorgen we voor een passende oplossing.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Mooie rozen!

De ontvanger laat weten dat de bloemen( rozen) er mooi uitzien en zaten in een goede verpakking .

24 februari 2026

Beste Wilma,

Wat fijn dat de rozen mooi zijn aangekomen en dat de verpakking goed beviel. Dank je wel voor het delen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super leuk om iemand op een bloemetje…

Super leuk om iemand op een bloemetje te trakeren.
Ook snel geregeld, super!

21 februari 2026

Beste Judith de Boer,

Wat leuk dat je via ons een bloemetje hebt verstuurd!

Wij hopen dat de ontvangen bloemen naar wens zijn.

Hele goede service.

Voor mij is uitgezocht wie de goede gever was!
Super!
Daarna met de korting een boeket voor iemand anders besteld.

7 februari 2026

Beste m.,

Wat fijn dat we konden helpen bij het achterhalen van de afzender. Super leuk dat je daarna meteen een boeket met korting hebt besteld voor iemand anders. Hopelijk was deze bestelling ook naar wens!

Uitstekende service

Mooie, gezonde planten en een uitstekende service. Snelle afhandeling en prettig contact. Zeker een aanrader.

Beste Kevin,

Dankjewel voor je mooie bestelling.

Wij zijn blij om te horen dat de bestelling naar wens is! Hopelijk heb je er lang plezier van.

met vriendelijke groet.

Heel slecht ervan

Heel slecht ervan, nooit meer dat ik hier bestel. Niet verse rozen, kapotte bloemenbak en kletsnat.
Eerst willen ze de rozen zien en dan een oplossing. Ik laat jullie het bakje zien, moet ik perse de rozen laten zien zodat er wat eraan gedaan word.

Beste Nefise,

Wat vervelend om te lezen dat de rozen niet vers waren en dat het bloemenbakje beschadigd en nat is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten, onze oprechte excuses hiervoor.

Wanneer er schade of kwaliteitsproblemen zijn vragen wij inderdaad om duidelijke foto’s van zowel het bakje als de rozen. Op die manier kunnen wij het goed beoordelen en dit ook terugkoppelen aan onze leverancier of bezorgdienst, zodat we het netjes voor je kunnen oplossen.

Mocht er nog geen oplossing zijn aangeboden wil je ons dan een mail sturen naar support@bloomgift.nl
met je ordernummer en de foto’s? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Hele goede service!!

Door post.nl is mijn brievenbuspakketje te laat geleverd, waardoor de tulpen korter konden staan. Boomgift heeft dit pakket 2x aangeboden en de 2e keer is het door post.nl te laat geleverd. De service van bloomgift was al super, doordat ze dit 2x hebben aangeboden. En als service mag ik op een later moment nog een boeketje laten bezorgen. Super bedankt voor deze service!!

16 januari 2026

Beste Ramona,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, dankjewel voor het delen van je ervaring!

Wat jammer dat PostNL de tweede levering helaas te laat heeft bezorgd, maar we zijn blij dat we dit samen netjes hebben kunnen oplossen en dat je gebruik mag maken van een extra boeketje op een later moment.

We hopen je zeker bij ons terug te mogen zien in de toekomst!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Helaas werd het bievenbus pakket een…

Helaas werd het bievenbus pakket een dag te laat bij een afgiftepunt afgegeven.
Zeer teleurstellend!

Beste Miriam,

wat vervelend dat jouw brievenbuspakket is afgegeven bij een afhaalpunt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor.

Mocht er nog geen contact zijn geweest met ons wil je ons dan een mail sturen naar support@bloomgift.nl met je ordernummer? Dan kijken we graag naar een oplossing.

Iets verkeer gedaan?

Was prima op tijd alleen had ik ws iets niet goed ingevuld of dr adressen zijn door wlkasr gehusseld want het kwam bij mijzelf aan. Ik heb de ontvanger die avond nog kunnen verblijden met een “brievenbuskadootje”

18 februari 2026

Beste Mevr. Anita van Iersel,

Wat fijn om te lezen dat het pakketje op tijd was geleverd!

Wat jammer dat het bij jezelf is aangekomen in plaats van bij de ontvanger. Gelukkig heb je de ontvanger diezelfde avond nog kunnen verrassen met het brievenbuscadeautje. Hopelijk was jouw ontvanger verrast en heeft het cadeau een mooie plek in huis gekregen.

Makkelijke site om te bestellen

Makkelijke site om te bestellen
Op de hoogte gehouden wanneer pakketje ontvangen word

17 februari 2026

Beste Ingrid Heijmans,

Wat fijn om te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging en dat je goed op de hoogte bent gehouden van de levering.

Dankjewel voor het delen van je ervaring! We hopen je zeker bij ons terug te mogen zien in de toekomst.

Waardeloos

Waardeloos. Op tijd een bestelling gedaan om op Valentijnsdag rozen te laten bezorgen, maar helaas...de levering kon niet plaatsvinden. De eerstvolgende werkdag zal het worden bezorgd. De dois met rozen zou in de brievenbus passen. Nog steeds een lege bruevenbus.
Wel geld afgeschreven van mijn rekening maar niets leveren.
Dat is makkelijk geld verdienen op deze manier.
Ik had beter een bosje rozen uit winkel kunnen halen.

16 februari 2026

Beste Wouter,

Wat ontzettend teleurstellend om te lezen dat jouw Valentijnsbestelling niet op tijd is geleverd. Zeker bij een speciale dag als Valentijnsdag begrijpen we heel goed hoe vervelend dit is. Onze oprechte excuses hiervoor.

Mocht er nog geen contact zijn geweest met onze klantenservice, wil je ons dan een mail sturen naar support@bloomgift.nl met je ordernummer? Dan zoeken we dit graag voor je uit en kijken we samen naar een passende oplossing.

Geweldige levering

Makkelijk te bestellen , op tijd geleverd en kwaliteit lijkt prima ( nog niet te beoordelen na 1 dag hoe lang ze blijven ) maar zien er geweldig uit in deze ik hou van je doks

15 februari 2026

Beste Gerrit,

Wat fijn om te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging, de levering op tijd was en dat de bloemen er geweldig uitzien!

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We hopen dat je er nog lang van kunt genieten en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.