Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er was iets mis gegaan met mijn levering(achteraf bleek ik de verkeerde postcode te hebben ingevuld) en na een appje hebben ze direct aangeboden het opnieuw te sturen op hun kosten. Super! Dankjewel@B... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben niet zo van via internet iets versturen, maar heb deze keer de stap genomen en het is me goed bevallen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending en zover ik het heb vernomen is de ze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vorige week een boeket laten bezorgen via Bloomgift, mét een kaartje erbij en de vriendin aan wie het gestuurd was en die erg verdrietig was stuurde mij een bedankje met veel blijdschap en warmte w... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik kan nog niet zeggen hoe het brievenbuspakket Blauwe druifjes bevallen is, want de jarige heeft het nog niet gekregen. En omdat het met zekerheid op zaterdag bezorgd zou worden, gebeurt dat nu niet... Se mer

Företagsinformation

1. Presentbutik
  2. Butik med torkade blommor
  3. E-handelslösningar
  4. Blomsterbud

Skrivet av företaget

BloomGift – dé online cadeauwebshop voor bloemen en planten in Nederland en België Voor elk moment vind je bij ons originele brievenbuscadeaus, droogbloemen, planten en nog veel meer leuke cadeaus in vrolijke verpakkingen. Bestel vóór 14:00 uur en je hebt je cadeau al morgen in huis!

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zaterdag besteld

Zaterdag besteld, bloempakket kwam woensdag aan. Bloemen zaten te lang in de doos en waren volgens ontvanger niet erg mooi meer. Naar aanleiding hiervan is door BloomGift contact met me opgenomen en is er samen naar een oplossing gewerkt. Super goede service, aangezien de bezorging door een derde partij werd gedaan, waar Bloomgift geen invloed op heeft.

14 januari 2026

Beste Arjen Spreeuwers,

Het spijt ons dat het bloempakket te laat is aangekomen en dat de bloemen niet meer in optimale staat waren. Dit is uiteraard niet de ervaring die we voor ogen hebben. Onze excuses voor het ongemak.

Zou je ons een mailtje willen sturen met je ordernummer via support@bloomgift.nl, dan kunnen we met je meekijken naar een passende oplossing.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ervaring met de website ging prima…

Ervaring met de website ging prima alleen jammer dat het cadeau 4 dagen te laat aankwam bij de ontvanger..

13 januari 2026

Beste Gilmoora Heijman,

Fijn om te horen dat je ervaring met onze website goed was, maar vervelend dat de bezorging vertraging heeft gehad. Onze excuses voor het ongemak

We nemen dit soort meldingen serieus en willen graag met je meekijken naar een oplossing. Kan je ons een mailtje sturen naar support@bloomgift.nl samen met jouw ordernummer?

We hopen graag van je terug te mogen horen via onze email.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De orchidee was verdroogd.

7 januari 2026

Beste Marjon Oosterhout,

Het spijt ons te horen dat de orchidee niet in goede staat is aangekomen. Dit is uiteraard niet wat we willen dat onze klanten ervaren. Onze excuses voor dit ongemak.

Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar support@bloomgift.nl, samen met jouw ordernummer en een foto van de orchidee mocht je deze hebben? Dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik koos ervoor omdat het eerst op…

Ik koos ervoor omdat het eerst op vrijdag bezorgd zou gaan worden. Toen ging het naar zaterdag daarna naar dinsdag en nu misschien woensdag. Ook gaat het om bloemen dus in welke staat ze straks geleverd worden baart mij zorgen.
Na contact is het opgelost en is het pakket nogmaals verstuurd wat erg fijn is. Ze hebben het wel meteen goed op willen lossen

6 januari 2026

Beste Yvonne Willems,

We begrijpen dat vertraging bij een bloembezorging erg vervelend en zorgelijk is. Onze excuses dat de levering niet volgens planning is gegaan en dat dit teleurstelling heeft veroorzaakt.

We ontvangen graag een mailtje van jou met het ordernummer, zodat we met je mee kunnen kijken naar een oplossing. Je kan ons mailen naar Support@bloomgift.nl.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als er buiten de schuld van bloomgift…

Als er buiten de schuld van bloomgift iets niet goed gaat wordt er deskundig actie op ondernomen. De klantenservice is vriendelijk en ter zake kundig.

6 januari 2026

Beste M de Cock,

Hartelijk dank voor je mooie feedback! Fijn om te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen en dat je tevreden bent met de afhandeling.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

mijn kado is niet bezorgd

mijn kado is niet bezorgd, ook nog geen nieuw bezorg moment ontvangen. Balen, mijn verrassing is verpest

3 januari 2026

Beste Mariette,

Wat vervelend dat je cadeau nog niet is bezorgd en dat er nog geen nieuw bezorgmoment is gepland. Onze excuses dat dit tot teleurstelling heeft geleid. We kunnen dat natuurlijk heel erg goed begrijpen.

Zou je ons een mailtje willen sturen via support@bloomgift.nl samen met jouw ordernummer? Dan zorgen we dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hoor ik niet en bericht te ontvangen

Hoor ik niet en bericht te ontvangen, dat mijn order is ontvangen?
Op WhatsApp zeggen jullie van wel, maar ik kan het nergens achterhalen?
Beetje raar de ontvanger erin te vragen!

Zojuist heb ik te horen gekregen dat het is bezorgd. 03-01-2026

U zei dat het 31-12-2025, al was bezorgd!
Voortaan koop ik niet meer bij u.

2 januari 2026

Beste Mir,

Het spijt ons dat er verwarring is ontstaan over de ontvangst van je bestelling en dat dit tot teleurstelling heeft geleid. Onze excuses voor de onduidelijkheid. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring is geweest.

Wij zien de status in via de track en trace. In dit geval zagen wij een afgeleverd status naar voren komen op 31-12. Helaas waren wij er niet van op de hoogte dat het pakketje mogelijk een verkeerde status had gekregen en dat deze pas later is uitgereden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we zullen hier direct melding van maken bij de bezorgdienst.
Wij hopen dat we via onze whatsappchat een passende oplossing konden aanbieden. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen dan horen we het heel graag.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Volgens afspraak waren de bloemen op…alleen was het een witte bos terwijl ik een gekleurde bos had besteld.

Volgens afspraak waren de bloemen op tijd bezorgd.

Beste Roelien Bast Reijenga,

Wat vervelend om te horen dat je een wit boeket hebt ontvangen terwijl je een gekleurde bos had besteld, ook al was de bezorging gelukkig wel volgens afspraak. Onze excuses voor deze fout, dit is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten.

We kijken dit graag voor je na en zoeken samen naar een passende oplossing. Wil je ons een mailtje sturen via support@bloomgift.nl met je ordernummer? Dan helpen we je graag verder.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een verschrikkelijke bezorging.

Wat een verschrikkelijke bezorging..
Een plant besteld op 20 december, deze had bezorgt moeten worden op 24 december.
Uiteindelijk is de plant bezorgd op 28 december.. leuk als een verjaardagscadeau 4 dagen te laat wordt bezorgd..
Ook is de plant helemaal gaan hangen en zijn de stelen van de plant afgebroken.

28 december 2025

Beste Olaf,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je bestelling veel te laat is bezorgd én ook nog in slechte staat is aangekomen. Zeker wanneer het om een verjaardagscadeau gaat, begrijpen we heel goed hoe teleurstellend dit voor je moet zijn. Onze oprechte excuses hiervoor.

Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. We kijken kijken dan ook graag even met je mee in ons systeem. Wil je contact opnemen met onze klantenservice via support@bloomgift.nl en je ordernummer + foto's van de plant meesturen? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelling op het aangegeven moment…

Bestelling op het aangegeven moment keurig afgeleverd.

Beste Ineke Gile,

Wat fijn om te horen dat je bestelling netjes op het aangegeven moment is afgeleverd! Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Hopelijk mogen we je in de toekomst weer blij maken met een mooie bestelling.

Ontevreden klant

De bezorging was heel slecht de ontvanger was de hele dag thuis maar kwam de dag erna toevallig toen ze buiten kwamen het pakket tegen wat bij het hekje gedumpt was. Waarom hebben ze niet aangebeld het was immers ook erg koud het heeft nu een hele nacht en mischien grotendeels van de dag buiten gestaan in de vries kou. Ik ben hier echt niet over te spreken. En ik zal ook iedereen afraden hier te bestellen.

Beste W. van de Pol,

Wat vervelend om te lezen dat de bezorging zo is verlopen. Dat er niet is aangebeld terwijl de ontvanger thuis was en het pakket buiten in de kou is achtergelaten, is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Onze excuses voor deze ervaring.

We nemen dit soort meldingen zeer serieus en willen dit graag verder voor je uitzoeken. Wil je ons mailen via support@bloomgift.nl met je ordernummer? Dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Mooi boeket maar wel met hangende…

Mooi boeket maar wel met hangende nieuwe bloemknoppen.

Beste Ilonka,

Dank je wel voor je review en fijn om te horen dat je het boeket mooi vond. Jammer dat de nieuwe bloemknoppen wat hingen, dat is natuurlijk niet wat je verwacht bij ontvangst. Sommige kopjes kunnen wat hangen door de levering. Wanneer de bloemen op water worden gezet komen de koppen vaak weer mooi op. Wij hopen natuurlijk dat de bloemetjes bij jou ook weer mooi op zijn gekomen.

Mocht je niet tevreden zijn dan ontvangen we natuurlijk heel erg graag een mailtje op support@bloomgift.nl. We kijken dan graag of we hierin iets voor je kunnen betekenen.

Heel mooi

Heel mooi, ontvanger zeer verrast.

Beste Pedicure S. Vrede,

Wat leuk om te horen dat het cadeau zo goed is ontvangen en voor een verrassing heeft gezorgd! Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring.

Hopelijk tot een volgende keer bij BloomGift!

Mooie bloemen

Mooie bloemen, goede bezorging en een blije ontvanger 😉👍🏻

Beste W. Colijn,

Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de ontvanger blij was!

Daar doen we het voor! Hopelijk mogen we je snel weer helpen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De aanvraag is nog steeds niet bezorgd!!

De bestelling is nog steeds niet bezorgd!!
Op 16 december aangevraagd voor bezorging op 20 december.
Nu is het 21 december en het is er nog steeds niet!!

22 december 2025

Beste Carla,

Wat vervelend om te horen dat je bestelling nog steeds niet is bezorgd, zeker omdat dit voor een specifieke datum was besteld natuurlijk. Onze excuses voor het ongemak.

Dit is niet de service die je van ons mag verwachten. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken en een oplossing bieden. Wij hopen dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice, zodat zij jou een passende oplossing kunnen aanbieden. Mocht je nog geen contact hebben opgezocht, zou je ons dan een mailtje willen sturen naar: support@bloomgift.nl samen met jouw ordernummer? Dan kijken we graag met je mee.

Mooie bloemen

Mooie bloemen, snel geregeld!

18 december 2025

Beste Jenny Stroeve,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de bloemen en onze service naar wens zijn geweest. Hopelijk mag je lang plezier hebben van de bloemetjes.

Mooie aparte tulpen

Veel keus , overzichtelijke website . En de bezorging op de dag zoals was afgesproken .

19 december 2025

Beste Greet Postma,

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat de bezorging volgens afspraak is verlopen. En natuurlijk leuk dat de tulpen in de smaak vielen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Waanzinnig goede en vriendelijke…

Waanzinnig goede en vriendelijke service en super leuke kadootjes!
Dank je wel Michelle je bent geweldig

19 december 2025

Beste S. v.W-W,

Wat ontzettend leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de cadeautjes, dat waarderen we enorm! Ook voor je mooie woorden over onze collega, leuk om dit terug te mogen lezen. Hopelijk zien we je in de toekomst nog eens terug bij BloomGift!

Heel tevreden

Prima product. Geheel complete (lampjes en versiering) en goed verpakte verse Kerstboom. Snelle levering. Ik ben er zo tevreden over dat ik er nog een voor iemand anders heb besteld.

16 december 2025

Beste Klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de complete kerstboom, de verpakking en de snelle levering! Geweldig dat je er zelfs nog een voor iemand anders hebt besteld. Dank je wel voor je vertrouwen en je bestellingen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

alles keurig goed gegaan met bestellen…

alles keurig goed gegaan met bestellen aflevering weet ik nog niet
maar ik ga er vanuit dat het goed gaat bedankt
mvg andre

16 december 2025

Beste Andre,

Bedankt voor je bestelling! Fijn dat alles met het bestellen goed is gegaan. We hopen dat de aflevering ook helemaal naar wens verloopt en dat je lang plezier mag hebben van de bestelling!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.