Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hoi ik ben Monique, ik ben het baasje van Lady en Kiki 2 beagletjes. Na meerdere mandjes te hebben geprobeerd hebben wij ook gekozen voor de Ferplast honden mand. Kunststof, wasbare hoes en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fast shipping (ordered on Wednesday and received on Friday, NL), and very helpful customer service! I put the wrong email address by mistake and had to ask for the update about my order via the help f... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Mijn bestelling op 4 april gedaan. Nu op 9 april nog niets ontvangen. Zelfs nog geen bericht van DPD. Heb van bitiba op 7 april te horen gekregen dat het klaar staat om opgehaald te worden. Hoe lan... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Best OK

Deze site vraagt me gelukkig niet om het product te beoordelen zoals elders. Hoe kan ik dat beoordelen, ik eet toch geen kattenvoer? Ik probeer wel allerlei verschillende brokjes bij de katten uit, waardoor ik onlangs een bestelling had van meer dan 15kg voor 3 poezen. Het kwam in 2 pakken: 1 van een zakje van 1 kg en de rest in een grote doos. Dat kon beter: ongeveer half-half, zodat het hanteerbaar is. Het is bij de bestelling niet duidelijk wanneer het ongeveer geleverd zal worden, 3, 5, 10 dagen later? Uiteindelijk was de tijd wel OK, rond 3 dagen maar dat wil ik gewoon graag weten wanneer ik bestel.

9 oktober 2025

Beste klant,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen 💛🐾. Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent, en we waarderen je feedback over de verpakking en bezorginformatie 📦.

We begrijpen goed dat het handiger zou zijn als de dozen beter verdeeld en beter hanteerbaar waren — zeker bij grotere bestellingen 🐱. Ook je opmerking over de levertijd nemen we mee; we werken eraan om de verwachte leverdatum bij bestelling duidelijker te tonen.

Dankjewel voor je eerlijkheid en je humor 😉 — we eten het kattenvoer inderdaad niet zelf, maar we zijn blij dat jouw poezen testers van dienst zijn!

Tevreden van de service

Ik heb al verschillende keren besteld en ben tevreden van hun service. De dozen zijn soms wat beschadigd , maar dat kan ook aan het vervoer zijn

19 oktober 2025

Beste Veronique,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service 💛🐾! Dankjewel dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een doos soms wat beschadigd aankomt 📦 — we geven je feedback zeker door aan onze verzendpartners.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling 🐶🐱!

30 september 2025

Beste klant,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering 💛🐾! Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer 🐶🐱.

Wat een waardeloze bezorgservice

Wat een waardeloze bezorgservice! Jullie hebben mijn bestelling gewoon op de stoep achtergelaten — echt schandalig. Schaam jullie voor zo’n respectloze behandeling van klanten! Ik koop nooit meer iets van jullie.

15 oktober 2025

Beste Farnaz,

Het spijt ons oprecht om te horen dat je bestelling zomaar is achtergelaten 😔. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, en we begrijpen heel goed dat dit erg vervelend en respectloos overkomt 💛.

Er zal binnenkort opnieuw contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.

Onze excuses voor het ongemak – dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos alweer klopt de bestelling…

Waardeloos alweer klopt de bestelling niet te weinig en verkeerde artikelen.
Nu de 5e keer dat ik ze een mail moet schrijven.

14 oktober 2025

Beste klant,

Het spijt ons heel erg om te horen dat je bestelling opnieuw niet klopt 😔💛. Dat is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten, en we begrijpen dat het frustrerend is om dit al meerdere keren te moeten melden.

Helaas heb je niet genoeg gegevens achtergelaten in je review om e.e.a. na te kunnen kijken.

We willen dit graag goed voor je oplossen 🐾. Zou je ons alsjeblieft je bestelnummer en deze Trustpilot review willen doorgeven per e-mail (service@bitiba.bl)? Dan zorgen we dat je bericht met voorrang wordt opgepakt om je ze goed mogelijk te kunnen assisteren.

Onze oprechte excuses voor het herhaaldelijke ongemak — we nemen je feedback serieus en doen er alles aan om dit te verbeteren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik wou losse onderdelen bestellen voor…

Ik wou losse onderdelen bestellen voor mijn kattenkrabpaal en heb contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg snel een duidelijke reactie. Ze boden direct een oplossing aan. De communicatie was duidelijk en netjes, en de instructies kwamen snel binnen.
Kortom: topservice en erg tevreden over de afhandeling!

13 oktober 2025

Beste Abdul,

Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service 💛🐾! Fijn dat ons team je snel en duidelijk kon helpen met de onderdelen voor je kattenkrabpaal 🐱🪵.

Bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring – we waarderen het enorm en helpen je in de toekomst graag weer! ✨

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

al een aantal keer besteld voor mijn …

al een aantal keer besteld voor mijn boomer en ben er super content mee.snelle levering en met AfterPay.ik zal zeker nog vaker bestellen.

10 oktober 2025

Beste Enith,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je bestellingen voor je Boomer 💛🐾! Fijn dat alles vlot verloopt met de levering én dat AfterPay goed werkt 🐶✨.

Bedankt voor je vertrouwen en je lieve woorden – we kijken ernaar uit je snel weer van dienst te mogen zijn!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik bestel al jaren bij bitiba....altijd…

Ik bestel al jaren bij bitiba....altijd alles netjes geleverd gekregen en gaat er iets niet goed door de bezorgdienst, word het netjes opgelost. Vorige week kreeg ik een grote zak brokken van Royal Canin geleverd met klein scheurtje er in, ik meldde dit gelijk per telefoon, de klacht werd netjes in behandeling genomen, en ik kreeg een hele nieuwe zak brokken en het verzoek om de beschadigde zak aan een asiel te schenken, en ik heb deze zak aan de mensen van de dierenbescherming geschonken.

9 oktober 2025

Beste Jose,

Wat een mooie review — dankjewel dat je dit met ons deelt 💛🐾! Fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent en dat onze service ook bij problemen naar wens verloopt. Geweldig dat je de beschadigde zak hebt geschonken aan de dierenbescherming 🐶🐱 — echt een prachtig gebaar!

We waarderen je vertrouwen enorm en kijken ernaar uit om je nog lang van dienst te mogen zijn ✨.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment, ook voor kwalitatief goededieet-producten voor katten. Goede concurrerende prijzen, alleen het lichtgewicht kattenbakgrit (Greenwoods) is absurd duur daarvoor hebben zij het monopolie dus je kunt het nergens anders voor een voordeliger prijs bestellen. Aflevertermijn is de laatste tijd langer geworden.

1 oktober 2025

Beste Anne,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen 💛🐾. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment, de kwaliteit van de dieetproducten en onze concurrerende prijzen 🐱✨.

We begrijpen je opmerking over het Greenwoods kattenbakgrit en nemen je feedback hierover graag mee. Ook wat betreft de langere levertijd — we werken eraan om onze logistiek weer zo soepel mogelijk te laten verlopen 📦.

Dankjewel voor je eerlijkheid en je vertrouwen in Bitiba!

Geen levering na 1,5 week

Na ruim 1,5 week nog geen bestelling: pakket via DPD lang onderweg, zou bezorgd zijn maar blijkt door DPD retour gestuurd. Klacht bij Bitiba leidt tot opnieuw sturen pakket maar mijn verzoek om andere vervoerder wordt afgewezen. Ondanks uitleg spoed na ruim 3 dagen nog geen pakket: 1,5 dag vertraging bij Bitiba en - na 2 dagen - op vrijdag ligt pakket bij sorteercentrum dus naar verwachting pas na weekend levering door DPD. Jammer dat Bitiba werkt met slechte vervoerder en zelf niet in staat of bereid is dit adequaat op te lossen.

3 oktober 2025

Beste Hanneke,

Het spijt ons oprecht dat je bestelling zo veel vertraging heeft opgelopen 😔💛. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een pakket retour wordt gestuurd en het opnieuw verzenden niet de gewenste oplossing biedt.

We werken samen met onze vervoerders om pakketten zo snel en veilig mogelijk te bezorgen, maar we begrijpen dat dit bij DPD in jouw geval niet soepel is verlopen 📦. We nemen je feedback serieus en geven dit door aan ons logistieke team om te bekijken hoe we onze service en communicatie in zulke situaties kunnen verbeteren 🐾.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je dit meldt — je feedback helpt ons onze processen te verbeteren.

Bestelling ging vlot

Bestelling ging vlot, snel geleverd, alles goed verlopen.

10 september 2025

Beste Valerie,

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot en goed verlopen is 💛🐾! Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling 🐶🐱.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wow wat een positieve ervaring na probleem

Had hier nog niet zo vaak besteld, maar kan nu al schrijven dat mijn kleine klacht zeer professioneel werd aangepakt. Snelle reactie via mail en adequate oplossing geboden. Ik ben blij verrast en schrijf dus ook graag deze positieve reactie. Peter bedankt voor je goede nazorg

16 september 2025

Beste Arjen,

Wat fantastisch om te lezen dat je zo positief verrast bent 💛🐾! Fijn dat we je klacht snel en professioneel konden oplossen en dat Peter je zo goed heeft geholpen 🐶📧.

Dankjewel voor je mooie woorden en het delen van je ervaring – we kijken ernaar uit je snel weer van dienst te mogen zijn!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ben zeer tevreden over bitiba nl

ben zeer tevreden over bitiba nl. heel snelle en correcte oplossing van een probleem veroorzaakt door dpd (nog maar eens) kan het bedrijf enkel aanraden

12 september 2025

Beste Maria,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Bitiba NL 💛🐾! We doen ons best om eventuele problemen snel en correct op te lossen, ook als er iets misgaat bij de bezorging 📦.

Dankjewel voor je mooie woorden en aanbeveling – dat waarderen we enorm 🐶🐱.

clickbaitzwendel

Succesvol een bestelling geplaatst en direct een bevestiging ontvangen. De volgende dag kreeg ik van de klantenservice een bericht dat de bestelling alleen via een directe bankoverschrijving kon worden geplaatst. Het is een alledaagse clickbaitzwendel.

11 september 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad 😔. We begrijpen dat het verwarrend en frustrerend kan zijn wanneer een bestelling niet via de gekozen betaalmethode kan worden afgerond. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we bieden je onze excuses aan voor het ongemak 💛.

We nemen je feedback serieus en bekijken hoe we de communicatie rond betaalmogelijkheden duidelijker kunnen maken, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt 🐾. Mocht je nog vragen hebben of samen een oplossing willen zoeken, neem gerust contact op met onze klantenservice via service@bitiba.nl

Dank voor je eerlijkheid en je feedback.

Slechte webshop

Slechte webshop. Ze bieden allerlei Brussel betaal mogelijkheden aan, maar er blijken er dan achteraf een aantal niet te werken. Achteraf betalen met Klarna ging al direct niet, daarom maar voor gewoon achteraf betalen gekozen. Krijg ik een dag daarna een mail dat ik eerst moet betalen voordat mijn order verwerkt zou worden. Dat is niet wat achteraf betalen inhoudt. Ik zal er nooit niks meer bestellen.

2 september 2025

Beste Jeffrey,

Het spijt ons om te lezen dat je zo’n vervelende ervaring hebt gehad met de betaalmogelijkheden 😔. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is wanneer een betaaloptie als achteraf betalen niet werkt zoals verwacht, en je daarna toch gevraagd wordt om vooraf te betalen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we bieden je onze excuses aan voor het ongemak 💛.

We nemen je feedback direct mee om dit samen met onze betaalpartners te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Mocht je alsnog samen met ons naar een oplossing willen kijken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice 🐾 – we helpen je graag verder.

Dank voor je eerlijkheid en je feedback.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Werk aan de winkel

Geen klachten over het assortiment of snelheid van levering.
Verpakt in een Zooplus-karton ( kan iemand mij uitleggen hoe de Zooplus/Bitiba-connectie in elkaar zit ?) en hetzelfde probleem bij beide : de verpakking is niet aangepast aan de inhoud. Dit pakket was, net als vrijwel altijd bij Zooplus, opengescheurd. Deze keer door BPost afgeleverd, en BPost had zelf de moeite genomen het opengescheurde karton zo goed mogelijk dicht te plakken. Er wordt gewoon veel te veel gewicht in 1 verpakking gestopt. Ik heb ook medelijden met de chauffeurs : wij hebben hier al leveringen gehad waar 2 grote verpakkingen kattenzand plus nog blikken voer in 1 karton zaten. Waanzin om het normaal te vinden dat de chauffeurs dit moeten verslepen.

25 augusti 2025

Beste Kathleen,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo uitgebreid je ervaring met ons te delen 🙏🐾. Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de snelheid van levering. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed je zorgen over de verpakking.

Bitiba en Zooplus maken deel uit van hetzelfde moederbedrijf, waardoor je soms een Zooplus-doos kunt ontvangen 📦. Dat neemt niet weg dat het natuurlijk niet de bedoeling is dat een pakket te zwaar beladen of zelfs opengescheurd bij je aankomt. Ook voor de bezorgers is dit inderdaad niet prettig.

We nemen je feedback serieus en geven dit door aan het verantwoordelijke team, zodat er gewerkt kan worden aan betere verpakkingsoplossingen 💛.

Mochten we je nog van dienst kunnen zijn, onze klantenservice staat graag voor u klaar via service@bitiba.nl

Dank voor je eerlijkheid en je begrip – samen kunnen we het stap voor stap verbeteren.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

DPD blijft een probleem

DPD blijft een probleem bij het bezorgen van pakketten. Ze zeggen dat ze langsgeweest zijn, maar zijn dat helemaal niet geweest. ik was gewoon thuis en ik heb een camera aan de voordeur waardoor je kan zien of er iemand is geweest. Doos waarin het verpakt was was wederom beschadigd.

17 augusti 2025

Beste klant,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de bezorging via DPD weer niet goed is verlopen 🏡😔. Het mag natuurlijk niet gebeuren dat er wordt gezegd dat er iemand is geweest terwijl dat niet zo is – en al helemaal niet dat je pakket beschadigd aankomt 📦.

We nemen dit direct op met DPD en willen ervoor zorgen dat je je bestellingen netjes en op tijd ontvangt 🐾. Mocht de inhoud van je pakket schade hebben opgelopen, laat het ons alsjeblieft weten via service@bitiba.nl, dan zoeken we samen een oplossing 💛.

Dank voor je feedback en je geduld!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Artikelen worden niet goed verpakt en de klant krijgt de schuld

Doos met kattengrind en andere artikelen niet goed verpakt waardoor er een halve zak kattengrind nog in de doos zat en de rest op de oprit. Ze willen zich er met 5% van de gekochte zak mee afmaken. Ze proberen de schuld bij de vervoerder en de klant te leggen terwijl ze zelf alles lukraak in een doos stoppen. Bitiba kijk naar je eigen personeel die niet goed inpakken in plaats de schuld bij een ander te leggen

14 augusti 2025

Beste Yvette,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat je bestelling beschadigd is aangekomen en dat je dit zo hebt moeten ervaren. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren.

We nemen jouw feedback over de verpakking en afhandeling zeer serieus en zullen dit intern doorgeven aan het verantwoordelijke team, zodat dit in de toekomst beter verloopt. Ook zullen we jouw situatie opnieuw bekijken om tot een passende oplossing te komen, want we willen zeker niet dat je met een onbevredigend gevoel achterblijft. Gelieve contact op te nemen met onze klantenservice o.v.v. je bestelnummer en deze TrustPilot review.

Trage levering tussen 1-5 dagen

Trage levering tussen 1-5 dagen
een pakket uit China komt nog sneller aan !

11 augusti 2025

Beste Raymond,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer je bestelling later aankomt dan verwacht – zeker als je snel voer of andere benodigdheden nodig hebt. Dat is natuurlijk niet de service die we je willen bieden.

We blijven ons best doen om de levertijden zo kort mogelijk te houden en jouw ervaring nemen we mee om dit te verbeteren. Mocht je nog steeds wachten op je bestelling of vragen hebben, neem gerust contact op met onze klantenservice zodat we je direct verder kunnen helpen.

Misleidende prijsbereking

Misleidende prijsbereking, inhoud levering klopt niet, schandalig duur, onderhoud klantendienst beneden alle peil, levertermijn dubbel zo lang als aangeduid bij bestelling, pakket beschadigd.

12 augusti 2025

Beste Diane,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm om te lezen dat je op meerdere vlakken teleurgesteld bent geraakt – van de leveringstermijn en de verpakking tot de communicatie en prijsperceptie. Dit is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen dit graag tot in detail voor je nakijken en een passende oplossing bieden. Onze klantenservice zal opnieuw contact met je opnemen om dit samen met jou verder te bespreken en recht te zetten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback mee om onze service en processen te verbeteren.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.