Birdie Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Habe birdie eben nach dem Aufladen mit dem doppelseitigen Klebeband befestigt und es funktioniert! Sehr hübsch anzusehen und dazu natürlich auch praktisch zur Erinnerung an das fällige Lüften. Weite... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min Birdie ville ikke lade, så jeg skrev til kundeservice og fik afvide at jeg kunne sende den til check eller komme forbi kontoret i København. Jeg tog toget fra Greve og da jeg mødte op fik jeg den... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I received my Birdie in perfect conditions, in his box, with all appliances and in few days, as promised. Colours exactly like photos in profile.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The folks @Birdie deliver a great product and a superb customer support service! Thanks to Theo and the whole team for a nice experience :-))

Företagsinformation

1. Elektronikföretag
  2. också i
  3. Dekoration- och inredningsbutik
  4. Elektroniktillverkare

Skrivet av företaget

Birdie® is a Fresh Air Monitor™ to help improve your indoor climate & health. When air quality is poor Birdie® will drop down until you open your windows and bring it back to life. Simple as that. 90% of our life is spend indoors. Often in poor air quality increasing the risk of asthma, headache, fatigue and sleep disorders. Experts suggests that one of the best ways to improve indoor air quality is by ventilating frequently. This is a huge but invisible problem, calling for a visible solution - so we looked for one and came to think of 'the canary in the coal mine'. Around 1911, miners started carrying canaries into the coal mines to detect toxic air. When the bird fainted, it was time to get out of the mine. With a built-in CO2-sensor, Birdie® works exactly the same way - but in your home, office, or classroom. Learn more about Birdie® on our website.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 66 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

71 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så fik også jeg min Birdie - til pynt og til nytte

Så fik også jeg min Birdie- som jeg kalder Jada - fordi hun sikrer mit indemiljø. Hun er så fin i den smukkeste rødlige farve. Hun er til pynt og til nytte. Hvad mere kan man ønske sig. Og oveni det en god service med den sødeste mail-opfølgning.

1 december 2025

Svar från Birdie

Sikke et smukt navn! Og mange tak for de søde ord! Vi værdsætter det! Nyd al den friske luft Jada vil give dig 💛

Schönes, stylisches Produkt

Schönes, stylisches Produkt. Funktioniert einwandfrei. Die Lieferung war schnell. Der Kontakt sehr freundlich und hilfsbereit.

1 december 2025

Svar från Birdie

Vielen Dank für Ihre Worte! Das bedeutet uns sehr viel! Wir hoffen, Sie haben viel Freude mit Ihrem Birdie!

I love it

I love it! Darum habe ich jetzt noch einen zweiten gekauft mit einem Ständer, damit ich ihn herum tragen kann!

30 november 2025

Svar från Birdie

Vielen Dank für eure lieben Worte! Wir wissen das sehr zu schätzen! Wir hoffen, ihr habt viel Freude mit euren beiden Vögeln und der frischen Luft, die sie euch bringen werden!

Helt igennem fantastisk kundeservice

Helt igennem fantastisk kundeservice! Vi elsker vores fugl og det virker upåklageligt 👏

27 november 2025

Svar från Birdie

Tusind tak! Vi er glade for at I nyder jeres lille nye kæledyr der også vil passe godt på jer :)

Tipptopp

Super-fast service, easy-to-understand installation instructions, and hung up in no time. A bit annoying that I didn't get the Black Friday discount, but I was just too early with my Christmas presents.
Birdie works great 👍 and looks very nice in Dune.

24 november 2025

Svar från Birdie

Thank you for your kind words and love for Birdie! We hope you will fully enjoy all the fresh air!

Fra genopladning til genoplivning

Efter genopladning - virkede min ellers livlige Birdie død og upåvirket af manglende ilt i rummet.
Jeg kontaktede kundeservice, og blev håndholdt gennem genoplivning.
Husk at bruge det originale kabel - og så sidder der en lille knap bagpå, der kan bruges til at checke "lille fugl fald ned"-manøvren - og man kan teste om ens udåndingsluft fremkalder nedfald.
Lykkelig, som var det min stuefugl der vågnede efter tornerosesøvn, var jeg - da den sagte lyd af Birdie-nedfald igen mindede mig om UDLUFTNING.
Tusind tak for super service

21 november 2025

Svar från Birdie

Dejligt den kom til live igen! Tak for de positive ord her! Nyd din Birdie og al den skønne friske luft den vil bringe dig og dit hjem 💛

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

BEDRE SERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE…

BEDRE SERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER.
Har købt flere sager hos Birdie – tre Birdies til hus, sommerhus og til en ven – og flere af de små Flames, som jeg aldrig troede ville kunne opveje stearinlys, men som vi nu er helt vilde med.
Og hver gang vi bestiller, får vi den bedste service man kan tænke sig. Varme anbefalinger af både produkter og personale herfra.

5 november 2025

Svar från Birdie

Mange tak for de varmende ord! Vi er så glade for at høre det og står altid klar til at hjælpe, hvad end det skal være :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har nu haft fuglen i ca

Vi har nu haft fuglen i ca. 6 mdr. og den er fantastisk til at fortælle: hov frister skal du ikke lige få luftet ud, når den hænger med hovedet nedad.
Nej den er vi virkelig glade for. Købte en ekstra som gave og det var bare hurtig ekspedition.

28 oktober 2025

Svar från Birdie

Tak for de positive ord! Vi er så glade for at læse at I nyder den friske luft som Birdie giver og endda giver andre del i det :D

3 birdie flame lys, der ikke var ens

Jeg købte 3 birdie flame lys, hvoraf det ene lys havde en anderledes farve i forhold til de 2 andre.
Jeg skrev til Birdie og forklarede problemet og sendte et billede. Der gik under en dag og så fik jeg svar fra Birdie og at de ville se på sagen. Dagen efter fik jeg tilbudt et nyt lys kvit og frit. Det er super god servise fra Birdie.
Jeg er meget godt tilfreds, og kan kun anbefale Birdie. Kan selvfølgelig også anbefale deres lille Birdie fugl.

29 oktober 2025

Svar från Birdie

Tak for de venlige ord og at dele din oplevelse :) Vi håber du vil nyde den hyggelige atmosfære!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Die Bestellung war einfach und man…

Die Bestellung war einfach und man wurde die ganze Zeit über den Stand informiert . Leider war mein Vogel beschädigt, doch es wurde umgehend ein Ersatz gesendet. Die Verpackung sollte etwas stabiler sein.

17 oktober 2025

Hallo,
vielen Dank, dass du deine ehrlichen Erfahrungen mit uns teilst. Wir hoffen, dass du mit deinem Birdie und der frischen Luft und guten Stimmung, die er mit sich bringt, viel Freude haben wirst!

Birdie kaarsen

We hebben de kaarsen besteld in verschillende maten. En wat zijn ze leuk en sfeervol. En beter voor je gezondheid en veilig. Bestellen en het leveren ging makkelijk en vlot. Leuk team!

21 oktober 2025

Svar från Birdie

Bedankt voor de mooie woorden! Geniet ervan!

Fremragende service og produkt

Købte en fugl tilbage da Birdie lancerede produktet (i 2022, da de hed Canairi), og jeg oplevede for nylig, at min fugl ikke kunne lade op; jeg skrev til Birdie, som vendte tilbage dagen efter med løsningen på problemet; jeg skulle bruge et originalt laderkabel. De tilbød samtidig at sende mig et nyt, og jeg har nu ladet min fugl op igen.

Tusind tak!

24 augusti 2025

Svar från Birdie

Dejligt det løste sig! Og tusind tak for støtten siden begyndelsen. Det betyder verden! :D

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Design mit guter Funktion!

Ich habe den Birdie „nur“ als Design Objekt gekauft-denn er ist wirklich voll cool und schön - auch zieht er Besuche magisch an die begeistert sind!
Als Plus hat er sogar noch eine praktische (nicht hörbare/funktionierende) Anwendung!
Die Lieferung dauerte 2 Wochen. Aber auf meinen Birdie zu warten war es Wert!

19 augusti 2025

Svar från Birdie

Danke für die Liebe! Wir wissen es zu schätzen! :)

Birdie ist einfach genial

Birdie ist einfach genial. Er sieht gut aus. Er ist ruhig und er hilft mich zu erinnern wieder mal zu lüften.
Ich geb ihn nicht mehr her und kann ihn nur bestens weiterempfehlen. Zudem wird er von allen angeflirtet, die ihn erblicken. Jeder, der nun weiss für was er hier ist, ist begeistert. So wie ich. :)

15 augusti 2025

Svar från Birdie

Wunderbar zu hören! Vielen Dank für Ihre Worte und wir teilen die Freude :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cool Products that do good and…

Cool Products that do good and excellent support, I had a small problem and they helped me with interest. Above and beond.

6 augusti 2025

Svar från Birdie

Thank you for the kind words! We are so happy to hear that and hope you will enjoy your lil cool bird :D

Perfekte gave

En gave med betydning – og en service jeg aldrig glemmer hos Birdie

Jeg tog forbi Birdie i butikken på Badstuestræde i København, fordi jeg skulle bruge en gave inden for to dage og ikke turde stole på pakke levering. Jeg havde set Birdie på sociale medier og kendte en, der allerede havde den stående – og fortalte, at den blev brugt dagligt bl.a. til udluftning, fordi det gør en reel forskel for luftkvalitet og velvære i hjemmet.

Det bekræftede for mig, at Birdie ikke bare er et design produkt – det er også praktisk og meningsfuldt, og noget der bliver en naturlig del af hverdagen.

Ved en fejl kom jeg til at gå ind dér, hvor medarbejderne sad og spiste frokost – jeg troede, det var en del af butikken. Jeg undskyldte og sagde, at de bare skulle spise færdig. Men uden tøven lagde to af dem maden fra sig og sagde med et smil: “Kunden kommer først.” Den sætning – og den handling – sagde alt.

De hjalp mig med at finde den rigtige model, og selvom det var første gang, de pakkede en gave ind, blev det gjort med så meget omhu og stil, at det lignede noget fra et designstudio. Som ekstra gestus fik jeg to flotte drikkedunke gratis med – og jeg gik derfra med en gave i hånden og et smil på læben.

Birdie er ikke bare smuk – det er en personlig gave med funktion.

Den bliver hurtigt en del af hjemmet og noget, man sætter pris på hver dag.

Perfekt som bryllupsgave, indflyttergave – eller som en minde gave med mening og anvendelighed.

Og hvis der er lidt ventetid, mens gaven bliver pakket ind, ligger Københavner Caféen – bogstaveligt talt som nabo – lige ved siden af. Et perfekt sted til kaffe, frokost eller bare et lille pusterum.

Birdie er prisvindende dansk design – æstetisk, funktionelt og bæredygtigt.

Det betyder noget for mig at støtte dansk design, især når jeg giver en gave, der skal kunne bruges og skabe værdi i hverdagen.

Og det giver ekstra tryghed at vide, at der står et dansk firma bag – med ægte mennesker man kan ringe til og tale dansk med, hvis der skulle være det mindste.

Det hele var så gennemført, menneskeligt og rart, at jeg faktisk håber, jeg snart skal give en gave igen.

Tak for en oplevelse, jeg ikke glemmer – jeg kommer uden tvivl igen.

Hilsen Jawad

6 augusti 2025

Svar från Birdie

Tusind tak for dine positive ord! Vi glæder os til at se dig igen! :D

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Great product, even better support

We've had the Birdie for well over a year now, and it's been working so well! What a whimsical, joyful reminder to open the windows. Even better, when we had a question about the product, we received immediate help from customer support. Highly recommended!

28 juli 2025

Svar från Birdie

Thank you for the love! :D We were happy to help you out! Enjoy your Birdie and all the fresh brainwaves it´ll bring :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.