Avant, du bois!! . mais tellement de poussières et de crasses que j'ai changé par BIEONEX. Le plaisir de chauffe et d'entretien est totalement différent, j'ai du m'adapter. Mais, çelà a été vite... Se mer
Habe 2 Briketts in ein Glutbett gelegt,nach 1,5 Std. Flamme weg , aus der Glut heraus kam nicht viel Wärmeleistung raus . Viel versprochen wenig gehalten,leider . Habe neuwertigen Ofen ,23Jahre Er... Se mer
De jonge kerel die de bestelling aan huis afgeleverd heeft verdient een dikke pluim want heeft de 8 dozen elk 20kg tot aan de voordeur gezet (;is een arbeidskracht om goed te vergoeden want doet zij... Se mer
ging snel en makkelijk en goede info bij de artikelen. Alleen problemen met DHL die doet alsof ze aan mijn deur stonden en ik niet open deed. We zaten met 3 man in de huiskamer met een extreem waaks... Se mer
BIOENEX is a European wood fuel company focused on making it easy to choose, order, and receive high quality firewood and briquettes. We handle the whole process so customers across the EU can get reliable products for fireplaces, log burners, and multi fuel burners without any hassle.
Nederländerna
De levering kwam snel en het product voldeed. Wel brandden de nachtbriketten minder overtuigend dan in de reclame. Er kwamen geen grote vlammen vanaf maar het smeulde wel langzaam doch gestaag door. Toch bleek het een handige aanvulling op het gewone haardhout om langer te branden. Ook mijn bejaarde vader was blij met de tip. Dit scheelt hout hakken.

Svar från BIOENEX
Übersichtlicher Bestellprozess. Habe mal 4 Kartons bestellt. Mal sehen wann die Lieferung erfolgt und wie die Brenndauer im Kachelofen tatsächlich ist

Svar från BIOENEX
Super hout briketten. Snelle levering en altijd correct. Een echte aanrader.

Svar från BIOENEX
Reçu ce matin après seulement 3 jours. Rapidité et prix, surtout en promo et code réduction déduit. Pas encore utilisé mais semble bien / briquettes de lignite. A voir.
Seule la postière tirait une tronche car trop lourd pour elle. Changer de métier?

Svar från BIOENEX
Preis wie im Angebot, Lieferung und Zahlung schnell und reibungslos.

Svar från BIOENEX
Excellente marchandise à recommander. Maison sérieuse dans leur livraison!