Wir haben eine große Stückzahl an Figuren einer damals sehr neuen Serie gekauft. Leider traten im Laufe der Zeit einige Defekte mit ein paar Figuren auf. Hierwurde immer sehr freundlich und hilfsbere... Se mer

Cela fait trois fois que je commande chez Best Mannequins, entreprise très sérieuse et rapide. Les articles commandés sont conformes au descriptif. Livraison rapide et très qualitatif
Zeer hulpzaam en vriendelijk. Ik was op zoek naar een mannequinhoofd en -pruik voor verschillende belichtingen uit te proberen voor fotografie. Best Mannequins was zeer hulpzaam en vriedenlijk om mij... Se mer
Zeer hoge kwaliteit producten. Uitmuntende klanten zorg met betrekking tot levering van de producten. Deze verkoper is een aanrader vanwege de goede kwaliteit. Top level quality products. Excellent... Se mer
We are Bink - Best Mannequins bv, a Belgium-based visual merchandising partner with over 20 years of experience supporting fashion brands, retailers and visual merchandisers. We help bring retail concepts to life by combining creativity, quality and functionality across all our solutions.
We supply a wide range of visual merchandising products, including window mannequins, full-body mannequins, abstract mannequins, busts & torsos, trouser forms, clothes racks, clothes hangers and accessory displays. Many of our products are available from stock and ready for worldwide delivery, ensuring fast and reliable availability.
In addition, we offer tailor-made solutions and custom design. With our in-house 3D lab and creative team, we can quickly develop and adapt designs to match your brand identity and specific retail requirements.
At BINK, we focus on delivering complete visual merchandising support with an emphasis on speed, flexibility and control over production and logistics. This allows us to support projects ranging from independent stores to large international retail chains.
★ Over 20 years of industry experience
★ Large stock availability for fast delivery
★ Worldwide shipping
★ In-house 3D design and customization
★ Strong focus on quality, consistency and detail
Our mission is to deliver high-quality visual merchandising solutions that help brands improve product presentation, attract attention in-store and enhance the overall retail experience across global markets.
Belgien
Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Svar från Binkwithus
Super speedy responses to queries. Easy to deal with. Efficient dispatch and great delivery.

Svar från Binkwithus
Tot el procés ha funcionat bé. S'han repectat dates de stock i d'entrega.
Els maniquís són molt correctes. Estem contents.

Svar från Binkwithus
Materiaal voldoet perfect aan de verwachtingen, stevig en van zeer goede kwaliteit. Levering op tijd.

Svar från Binkwithus
Les mannequins reçus correspondent vraiment à la photos, ils sont de très bonne qualité. De plus la livraison a été très rapide

Svar från Binkwithus
Leider traten im Laufe der Zeit einige Defekte mit ein paar Figuren auf. Hierwurde immer sehr freundlich und hilfsbereit nach einer Lösung zur Reklamation gesucht und ggf. sogar Ersatzteile geliefert. Auch nach der Gewährleistung von zwei Jahren können wir uns immer an das Team wenden und auch jetzt wird uns immer freundlich weiter geholfen. Die Serie wurde auch in der Zwischenzeit etwas aufgearbeitet.

Svar från Binkwithus
La atención e información sobre mi pedido siempre ha sido muy buena. Unicamente un plazo de entrega algo largo

Svar från Binkwithus
une super société tres reactive avec de bons produits faciles a monter .

Svar från Binkwithus
Les articles commandés sont conformes au descriptif.
Livraison rapide et très qualitatif

Svar från Binkwithus
Commande livré complète et dans les temps
2 Mannequins abîmés sur 4
Moyen ..

Svar från Binkwithus
Top level quality products. Excellent customer care regarding delivery of the purchased products. I Recommend this company for their good quality.

Svar från Binkwithus
Ik ben heel erg tevreden met Best Mannequins! Geen vraag is hun te veel en ze helpen je altijd verder! Dat geeft een tevreden gevoel bij al jouw bezigheden. Een dikke plus van mij en hoop nog vele jaren mooie displays te kunnen maken! Ook een perfecte zendingsvervolging is deel van hun programma! Heel goed! Ga zo verder Best Mannequins ;-)