Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Endnu en gang var det tid til syn, og valget faldt helt naturligt på Bilsyn Helsingør. Jeg kom igen på grund af min rigtig gode oplevelse sidst og de skuffede bestemt ikke denne gang heller. Se... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

super oplevelse og absolut god pris. Ali yder ud over et godt humør og smil, en fin kundeservice ,gode råd og vejledninger - og tilbyder også en friskbrygget kaffe. Min bedste anbefaling.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig betjening, og glade medarbejder. Kørte der fra med en godkendt bil. 👍

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Helt igennem super oplevelse og absolut fin pris. Fantastisk service og råd/vejledning - alt serveret med et smil og godt humør for ikke at tale om en dejlig friskbrygget kop kaffe. De bedste anbefa... Se mer

Företagsinformation

1. Fordonsbesiktning
  2. Bilhandlare

Skrivet av företaget

Din lokale bilsyn, med og uden tidbestilling. periodesyn, omsyn, trailersyn, billig bil syn.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Virkelig god service og kaffe

Virkelig god service og kaffe

11 juni 2024

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Usama vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os i Bilsyn Helsingør. Vi gøre vores bedste så kunderne får en god oplevelse. Vi glæder os til at tage imod dig næste gang.

11 juni 2024

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Carlo, vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os i Bilsyn Helsingør. Vi gøre vores bedste så kunderne får en god oplevelse. Vi glæder os til at tage imod dig næste gang.

Særdeles professionel

Særdeles professionel, grundig og ordentlig. Knægten på 9 år fik også en sjov oplevelse.

20 december 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Helle, vi er glade for at du og knægten, havde en god oplevelse hos os i Bilsyn Helsingør. Vi gøre vores bedste så kunderne får en god oplevelse. Vi glæder os til at tage imod dig næste gang.

Fuldstændigt professionelt oplevelse

Fuldstændigt professionelt oplevelse. Kunne ikke være bedre. 5 stjerner for professionalisme og kundeservice.

2 oktober 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Milan, vi er glade for at du havde en god oplevelse hos os i Bilsyn Helsingør. Vi gøre vores bedste så kunderne får en god oplevelse. Vi glæder os til at tage imod dig næste gang.

God service!

Hjalp med told og registreringssyn. Meget hjælpsomme og servicemindede

30 augusti 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Emil vi er glade i Bilsyn Helsingør, at du har valgt os til at syne din bil. vi glæder os til at tage imod dig næste gang.

God kundeservice

Der var god kundeservice og ejeren er flink. Alt i alt en god oplevelse.

9 augusti 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Jesper vi er glade i Bilsyn Helsingør, at du har valgt os til at syne din bil. vi glæder os til at tage imod dig næste gang.

Kan varmt anbefales

Kompetent og venlig synsmand, kan varmt anbefales

3 juli 2023

Hurtig og grundig gennemgang

Hurtig og grundig gennemgang - god betjening og god kaffe

4 juli 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

hej Sune vi er glade i Bilsyn Helsingør, at du har valgt os til at syne din bil. vi glæder os til at se dig næste gang.

Stor anbefaling fra mig

Stor anbefaling fra mig! Nem booking, hurtigt bilsyn og en rigtig god snak med gode råd og svar på mine spørgsmål undervejs. Venlig betjening i godt humør med et smil - jeg kommer klart igen!

20 juni 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Sys, det glæder os at du har valgt Bilsyn Helsingør, til at syne din bil. Vi gøre vores bedste, for at kunderne får en god oplevelse, i vores lokale Bilsyn. Glæder os til at tage imod dig næste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super professionel og god service

Super professionel og god service. Jeg vil klart anbefale at få sin bil synet her.

6 juni 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Julie, det glæder os at du har valgt Bilsyn Helsingør, til at syne din bil. Vi gøre vores bedste, for at kunderne får en god oplevelse, i vores lokale Bilsyn. Glæder os til at tage imod dig næste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super venligt sted og fantastisk kaffe…

Super venligt sted og fantastisk kaffe
Man kan spørge og få gode råd med på vejen . Bor i Herlev men tager med glæde turen til Helsingør for et bilsyn

25 april 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Maciej, det glæder os at du har valgt Bilsyn Helsingør, til at syne din bil. Vi gøre vores bedste, for at kunderne får en god oplevelse, i vores lokale Bilsyn. Glæder os til at tage imod dig næste gang.

Fint bilsyn!

Det gik fint med mit netop overståede bilsyn. Venligt og kompetent. Bruger dette sted igen ved næste syn om to år!

7 april 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Poul V Linstow, det glæder os at du har valgt Bilsyn Helsingør, til at syne din bil. Vi gøre vores bedste, for at kunderne får en god oplevelse, i vores lokale Bilsyn. Glæder os til at tage imod dig næste gang.

Hurtig og høflig betjening

Hurtig og høflig betjening samt en frisk kop kaffe :-)

10 min senere var jeg på vej videre.

21 mars 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Tom Sørensen, det glæder os at du har valgt Bilsyn Helsingør, til at syne din bil. Vi gøre vores bedste, for at kunderne får en god oplevelse, i vores lokale Bilsyn. Glæder os til at tage imod dig næste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service sød og rar fair PLAY

2 mars 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Asbjørn, det glæder os at du har valgt Bilsyn Helsingør, til at syne din bil. Vi gøre vores bedste, for at kunderne får en god oplevelse, i vores lokale Bilsyn. Glæder os til at tage imod dig næste gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super venlig betjening og god kaffe

Super venlig betjening og god kaffe. Ingen tidsbestilling gjorde det let at få synet bilen og endda på en lørdag!

4 mars 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Steffen, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør, vi gøre vores bedste, så kunderne er glade når de går fra vores synshal, vi er altid klar til at tage imod kunderne med et smil.

Super flink og imødekommende

Super flink og imødekommende. Fik bilen synet og det er ikke sidste gang jeg kommer igen. Servicen var god, kan anbefales

1 mars 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Ante, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør, vi er altid klar til at tage imod kunderne med et smil.

Fantastisk service

Super service af Helsingør bilsyn.
Havde kørt alt for længe over sidste synsfrist. Ringede til synshallen og forklarede dem situationen. De var fuld bookede, men tilbød mig at blive længere og tage min bil alligevel. Fantastisk service !

2 februari 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Kevin, tak fordi du valgte Bilsyn Helsingør, til at syne din bil, vi er glade for vi kunne hjælpe dig, vi altid klar til en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik en fantastisk modtagelse

Vi fik en fantastisk modtagelse. og eftersynet var meget grundigt. en virkeligt kvalitetsoplevelse.

venlig hilsen
Susanne Rysgaard

9 februari 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Susanne, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør. Vi gøre alt hvad vi kan så kunderne får en god oplevelse. Håber vi ser jer igen til næste syn.

Super service

Ualmindelig venlig -og hurtig betjening. Varmeste anbefalinger.

10 februari 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej Berit, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør, tak for dine søde ord, vi prøver at gøre vores bedste, så kunderne får en god oplevelse.

Helt igennem fin oplevelse

Helt igennem fin oplevelse, venlig og hurtige service til en meget fair pris.
Min nye synshal i Helsingør.

6 februari 2023

Svar från Bilsyn Helsingør

Hej David, tak fordi du valgte at syne din bil hos Bilsyn Helsingør. Det glæder os at du vil komme igen, vi vil altid være klar til at tage imod dig, med et smil og god service.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.