Brugte billigemalere.dk til istandsættelsen af min bolig heraf maling og gulv slibning inden jeg skulle flytte ud Alt gik efter aftale og jeg fik ingen ekstra regning - alt blev godkendt ligeledes... Se mer
Företaget har svarat
Vi havde en rigtig god oplevelse med BilligeMalere! De kunne starte allerede dagen efter vi kontaktede dem, hvilket vi satte stor pris på. Resultatet blev super flot, og prisen var meget fornufti... Se mer
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til billigemalere.dk Arbejdet blev udført utrolig flot, med stor fokus på detaljer og kvalitet – langt over, hvad jeg havde forventet. Kommunikationen h... Se mer
Företaget har svarat
det helt rigtig valg jeg tog at hyre billigemalere.dk ud af mange andre tilbud alle aftaler overholdt friske fyre mødetiden overholdt vil gi dem 10 stjerner for det flotte arbejde en særlig tak til G... Se mer
Företaget har svarat
BilligeMalere.dk er et professionelt malerfirma med fokus på høj kvalitet, pålidelighed og konkurrencedygtige priser. Vi udfører malerarbejde for både private og erhverv og benytter udelukkende egne, uddannede faglærte malere – aldrig underentreprenører. Vi maler i gennemsnit over 50 lejligheder om måneden og har stor erfaring med flyttelejligheder, hvor korrekt udført arbejde er afgørende for at sikre kundens mulighed for at få hele depositummet tilbage. Derfor tilbyder vi garanti på det udførte arbejde og leverer altid efter gældende standarder og udlejers krav. Derudover udfører vi: Maling af lejligheder i alle størrelser (1–5 værelser) Maling af huse og erhvervslokaler Fuldspartling af boliger og lofter Maling af enkelte rum, vægge og stuer Malerarbejde i kontorer og virksomheder Vi lægger stor vægt på punktlighed, orden og klar kommunikation. Kunden har altid én fast kontaktperson og får gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer. Vores mål er enkelt: 👉 Et flot, holdbart resultat – leveret til tiden og til den aftalte pris. Læs mere på billigemalere.dk
2000, København, Danmark
Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
super duper arbejde fantastisk og imødekommende.. FLOT arbejde vh Susanne

Svar från BilligeMalere.dk
Jeg kan varmt anbefale billige malere.dk!
God og tydelig kommunikation, fair pris og vigtigst af alt - rigtig flot og professionelt udført arbejde.

Kan varmt anbefales 😊
Benyttede os af billigemalere.dk i forbindelse med fuldspartling af vores nye lejlighed.

Svar från BilligeMalere.dk
I forbindelse med, at jeg skulle have et nyt badeværelse, skulle jeg også have malet nogle vægge mm., og her fandt jeg billigemalere. De var billige og kom hurtigt med godt og billigt tilbud

Svar från BilligeMalere.dk
Godt arbejde. Vi havde kontakt til flere forskellige malerfirmaer, og Billigemalere.dk var dem der kunne give os det hurtigste og bedste tilbud. Vi er meget tilfredse med det arbejde, der er udført.

Kan anbefales herfra 😊
Brugte billigemalere.dk til istandsættelse af min lejlighed ved fraflytning. Fik hele mit depositum tilbage.

Svar från BilligeMalere.dk
The paint job was fine, but there were multiple standing issues that were not addressed (it's been almost a month since they did the job), and they have not replied to any of my numerous calls / emails / messages since. I still hope that the job can be completed, but regardless I think their follow-up has been terrible. Some of the issues below:
* The offer included changing a couple of skirting boards, which was not done.
* Many painted areas were left covered in wood oil.
* The paint job in some doors was not done properly (lacking sanding beforehand).
* The sanding of the floor left very visible dents in most skirtings boards.
* The sanding was not done evenly, as there are bright spots in numerous areas of the apartment.
* Paint splatters were left in multiple places, like the bathroom floor and the kitchen counters.
Malerarbejdet står snore lige! Væggene havde i den grad brug for en god omgang, og kan ikke sætte en finger på arbejdet! God service, høj professionalisme og kommunikation hele vejen igennem!

Svar från BilligeMalere.dk
Jeg fik malet hele min lejlighed af billigemalere.dk, og
jeg er virkelig
imponeret over resultatet. Alt blev afleveret til tiden, og de var meget grundige med detaljer som lister og kanter.
Kommunikationen var supergod under hele forløbet, og prisen holdt præcis som aftalt. Kan varmt anbefale dem til andre, der vil have et flot resultat uden at betale overpris.

Svar från BilligeMalere.dk
Udførelsen af malerarbejde og gulvafhøvling har været meget fin. Derfor 4 stjerner. Prisen blev højere end forventet og arbejdet trak ud, 2 dage ekstra. De brugte weekenden på at komme i mål. Kommunikationen har været god på mail, får hurtigt svar.

Super fint arbejde. Og meget fleksibel med tid. Kan anbefales

Svar från BilligeMalere.dk
Super god oplevelse med Billigemalere. På trods af en e-mail der ikke nåede frem og at jeg bookede med kort varsel, lykkedes det at få malet inden for deadline. Malerne var ordentlige og gode, og projektleder Alexander gik en ekstra mil for at få enderne til at mødes - endda midt i hans ferie! Tak for det!

Svar från BilligeMalere.dk
Kanon oplevelse med billigemalere.dk! Havde rigtig god kontakt med Alexander, som hjalp mig i en presset situation og gav et rigtig flot tilbud på at få malet min lejlighed. Der blev malet snor lige i to farver og lejligheden var flot ryddet efter arbejdet. Var rigtig tilfreds med arbejdet :-) Mvh Emilie

Svar från BilligeMalere.dk
Vi fik malet vores hus indvendigt inden indflytning, og vi var godt tilfredse med resultatet. Kommunikationen i tilbuds- og projektfasen var god, der blev spartlet og afdækket rigtig fint, og kvaliteten af arbejdet var fornuftig i forhold til prisen. Tidsplanen samt budgettet blev overholdt 100%, og projektet forløb uden problemer.

Svar från BilligeMalere.dk
Havde en super oplevelse med dette firma. Godt udført håndværk samt deadlines der blev holdt.
Hvis du står overfor en komplet renovering og gerne vil undgå stress og bekymringer over useriøse håndværkere, så skal du helt klart vælge dem!
Vi havde fornøjelsen af at have Alexander, Klaudia og Greg som kontaktpersoner gennem hele projektet — og alt forløb fantastisk.

Svar från BilligeMalere.dk
Jeg og min kone benyttede os af dem til at nedrive 3 vægge og opføre 2 nye.
Herefter sænkede de loftet med spots i hele huset.
Skal du have et entreprenørfirma, så vælg dem. Sympatiske og professionelle — og vigtigst af alt: udført arbejde, du ikke kan sætte en finger på

Kæmpe tak fra Hellerup! 😍
Jeg fik renoveret mit badeværelse, og det er blevet såå flot. Tak for god rådgivning og idéer og ikke mindst tålmodighed med mig som kunde. Hihi.
I var jo ikke de billigste, men efter research på de andre, jeg fik tilbud fra, er det også helt okay.
Hvis du er i tvivl om, hvem du skal vælge til at få renoveret dit badeværelse, kan jeg helt klart stå inden for dem.
1000 stjerner herfra.

Svar från BilligeMalere.dk
Vi har før haft så dårlige erfaringer med håndværksvirksomheder, der ikke holder, hvad de lover, kommer med ekstra regninger ved slutafregning og arbejder, som det passer dem, uden at tage hensyn til, at der sidder kunder i den anden ende.
Vi fik klart at vide, at det ikke kom til at ske her.
Og de havde ret.
De blev færdige til tiden som lovet, og de var hos os hver dag fra start til slut.
Tak for at have fuldspartlet hele vores hjem.
Vi indhentede 3 tilbud — de var ikke de billigste, men det skal man heller ikke vælge ud fra, har vi lært af erfaring.

Svar från BilligeMalere.dk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.