BilligeMalere.dk Omdömen 153

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Brugte billigemalere.dk til istandsættelsen af min bolig heraf maling og gulv slibning inden jeg skulle flytte ud Alt gik efter aftale og jeg fik ingen ekstra regning - alt blev godkendt ligeledes... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde en rigtig god oplevelse med BilligeMalere! De kunne starte allerede dagen efter vi kontaktede dem, hvilket vi satte stor pris på. Resultatet blev super flot, og prisen var meget fornufti... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til billigemalere.dk Arbejdet blev udført utrolig flot, med stor fokus på detaljer og kvalitet – langt over, hvad jeg havde forventet. Kommunikationen h... Se mer

Företagsinformation

1. Målare
  2. Murare
  3. Snickare
  4. Golventreprenör

Skrivet av företaget

BilligeMalere.dk er et professionelt malerfirma med fokus på høj kvalitet, pålidelighed og konkurrencedygtige priser. Vi udfører malerarbejde for både private og erhverv og benytter udelukkende egne, uddannede faglærte malere – aldrig underentreprenører. Vi maler i gennemsnit over 50 lejligheder om måneden og har stor erfaring med flyttelejligheder, hvor korrekt udført arbejde er afgørende for at sikre kundens mulighed for at få hele depositummet tilbage. Derfor tilbyder vi garanti på det udførte arbejde og leverer altid efter gældende standarder og udlejers krav. Derudover udfører vi: Maling af lejligheder i alle størrelser (1–5 værelser) Maling af huse og erhvervslokaler Fuldspartling af boliger og lofter Maling af enkelte rum, vægge og stuer Malerarbejde i kontorer og virksomheder Vi lægger stor vægt på punktlighed, orden og klar kommunikation. Kunden har altid én fast kontaktperson og får gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer. Vores mål er enkelt: 👉 Et flot, holdbart resultat – leveret til tiden og til den aftalte pris. Læs mere på billigemalere.dk

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 71 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dygtige og hurtge!

Dygtige, hurtige og fleksible! De ordende mit loft lyn hurtigt :)

21 oktober 2025

Svar från BilligeMalere.dk

Mange tak for din fine anmeldelse😊
Vi er glade for at høre, at du oplevede os som dygtige, hurtige og fleksible – præcis sådan ønsker vi, at alle vores kunder skal føle det.

Tak fordi du valgte Billigemalere.dk – vi står klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Maler arbejde på Frederiksberg

Det var et held at jeg fandt billigmalere.dk, efter at været i kontakt med mange malere, faldt valget på billigmalere, som viste sig at have udvist rigtig flot stykke arbejde, som var troværdige til en god pris
Henriette fra Frederiksberg

23 oktober 2025

Kære Henriette 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af arbejdet

Tak fordi du valgte Billigemalere.dk – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen

Teamet hos Billigemalere.dk

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales

Vi benyttede os af billigemalere.dk i forbindelse med istandsættelse af vores Lejlgihed heraf badeværelse og køkken. Alt står snorlige .

Svar från BilligeMalere.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget for os, at du har haft en god oplevelse med os.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive, og vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet i både badeværelse og køkken.

Tak for tilliden – og du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen.

De bedste Hilsner //
#håndværkafkvalitet

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alt blev bare nemt og trygt fra start…

Alt blev bare nemt og trygt fra start til slut

Jeg og min kæreste kontaktede billigemalere.dk i forbindelse med et tilbud på malerarbejde i vores nye hus.
Ved besigtigelsen kom en frisk fyr, Niclas, ud til os.

Vi vidste ikke, at de også lavede badeværelser og køkkener – men det gjorde de! Bum.
Vi endte derfor med at bruge billigemalere.dk til hele entreprisen, og vi er lykkelige over, at vi valgte dem. Alt har bare været trygt og en god oplevelse fra start til slut.

I forhold til køkkenet skulle vi faktisk ikke gøre andet end at vælge det, vi gerne ville have fra IKEA.
Billigemalere.dk målte alt op og lavede en plantegning med præcise mål og beskrivelser, så vi bare skulle mødes med IKEA og få dem til at modulere vores ønsker.

Ville give dem 10 stjerner, hvis jeg kunne ⭐️

Svar från BilligeMalere.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊
Det betyder virkelig meget for os, at I har følt jer trygge og godt behandlet hele vejen igennem.

Niclas og resten af holdet blev rigtig glade for at høre, at I er tilfredse med både malerarbejdet, badeværelset og køkkenet – og fedt, at I endte med at lade os stå for hele entreprisen.

Tak for samarbejdet.
I skal altid være hjerteligt velkomne, hvis I får brug for os igen.

De bedste hilsner //
Anette

Stor hjælp

Alexander var utrolig stor hjælp, stor anbefaling herfra 👍🏻

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊 –
Vi er glade for at høre, at Alexander har været en stor hjælp.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du har haft en god oplevelse med os.

Du skal altid være hjerteligt velkomne, hvis du får brug for os igen.
De bedste hilsner // Anette J

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig godt håndværk,er meget grundige…

Rigtig godt håndværk,er meget grundige og alt står perfekt. Kan varmt anbefale dem

20 oktober 2025

Svar från BilligeMalere.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord 😊
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med resultatet og vores håndværk – det betyder meget for hele holdet.

Tak for anbefalingen og for tilliden til os.

Du skal altid være hjerteligt velkomne, hvis du får brug for os igen.
Anette J // Billigemalere.dk

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Flot stykke arbejde

Flot stykke arbejde. Desværre blev tidsplanen ikke overholdt, hvilket var lidt øv.

20 oktober 2025

Svar från BilligeMalere.dk

Tusind tak for din tilbagemelding – og for rosen om det flotte arbejde.
Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet, men ærgerlige over, at tidsplanen ikke helt blev overholdt. Det tager vi til os, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at alt forløber mere præcist næste gang.

Tak fordi du valgte billigemalere.dk – og for at tage dig tid til at skrive din oplevelse.

Vi håber du vil benytte dig af os en anden gang.
De bedste hilsner Anette J //

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Flot arbejde og godt samarbejde hvis…

Flot arbejde og godt samarbejde hvis der mangler noget ,kommer til tiden ,vil klart anbefald jer Tina

21 oktober 2025

Tusind tak for de flotte ord, Tina 🙏
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både samarbejdet og resultatet. Vi sætter stor pris på din anbefaling – du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

ADVARSEL: Hold jer langt væk! Uprofessionelt, uetisk og under almindelig standard

Jeg skriver denne anmeldelse for at advare alle imod at bruge BilligeMalere.dk - specifickt Optima Projekt ApS!

Deres medarbejder (navn udeladt) indrømmer at de anvender falsk markedsføring, de agerer uetisk og de leverer ikke det som man har aftalt og betalt for.

De er ikke til at komme i kontakt med når de først har fået deres penge, selvom de ikke har leveret det som man har betalt for og arbejdet lider af fejl og mangler.

De lover mandskab og en tidsplan som de på ingen måde holder, man skal være over dem hver dag (og stadig formår de at male i forkerte farver) og selvom man giver dem detaljerede beskrivelser af det arbejde som skal udføres og sender dem billeder osv., så hæver de prisen på arbejdet adskillige gange efter de er kommet ind i ens hjem og arbejdet er påbegyndt.

Uetisk ageren og falsk markedsføring:
De reklamerer med, at kunden først betaler når arbejdet er godkendt. Til trods herfor sender de os en faktura inden vi har godkendt arbejdet (som er mangelfuldt) en torsdag aften kl. 20:59. Mailen lander i uønsket mail, idet vi ikke har haft nogen korrespondance med eller hørt om selskabet Optima Projekt ApS. Vi har op til dette tidspunkt kun fået mails signeret med "BilligeMalere.dk". Fakturaen har en betalingsfrist på 1 (!) dag og forfalder til betaling dagen efter (fredag). Allerede mandag morgen kl. 06:17 får vi den første rykker på 350 kr. og de kimer os ned på telefonen, for at få os til at betale med det samme (det er først her, at vi opdager, at vi har modtaget en faktura). De sender os rykkere HVER dag og de kimer os ned med opkald, indtil vi betaler det fulde beløb på fakturaen, til trods for, at de IKKE har færdiggjort arbejdet og at de reklamerer med, at kunden ikke skal betale indtil arbejdet er færdiggjort. Da vi påberåber os, at vi i princippet ikke skal betale hele fakturaen, indtil arbejdet er godkendt (som der reklameres med), indrømmer deres medarbejder, at det er falsk markedsføring og at det ifølge dem ikke er juridisk bindende! De vil ikke sætte en tid i deres kalender til at færdiggøre det mangelfulde arbejde, som vi har reklameret over, indtil vi har betalt hele fakturabeløbet. Deres medarbejder opførte sig uprofessionelt og ubehageligt overfor os og truede med retssag, såfremt vi ikke betalte, på trods af mangelsindsigelser og at det blot var under én uge efter, at vi havde modtaget fakturaen.

Det er snart 2 måneder siden, at vi betalte fakturaen, og de er ikke dukket op på de aftalte tidspunkter for at udbedre de mangler, som de i øvrigt har anerkendt, der er ved arbejdet. I skrivende stund svarer ikke på vores henvendelser, hvilket efterlader os med et mangelfuldt stykke arbejde, som der er betalt fuld pris for.

Jeg kunne skrive meget mere om hele forløbet, men alt i alt har det været dybt kritisabelt, uetisk og uprofessionelt hele vejen igennem!

Firmaet lover en professionalisme og en høj standard, som de i den grad ikke leverer.

Jeg vil anbefale alle at holde sig langt væk.

9 september 2025

Hej Julie Humlebaek

Vi kan desværre ikke genkende det forløb, du beskriver.
Vi tager alle anmeldelser alvorligt, men denne indeholder oplysninger, som vi ikke kan bekræfte som værende korrekte.

Derfor har vi indberettet anmeldelsen til Trustpilot for gennemgang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

fuldstændig fulført flot stykke arbejde

det helt rigtig valg jeg tog at hyre billigemalere.dk ud af mange andre tilbud alle aftaler overholdt friske fyre mødetiden overholdt vil gi dem 10 stjerner for det flotte arbejde en særlig tak til Greg super dygtig
Tina Jensen

13 oktober 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Tina 🙏
Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med både resultatet og samarbejdet. Det betyder meget for os at høre!
Greg og resten af holdet sender også en stor tak for rosen 💪

BilligeMalere.dk

Hurtig og god 👍😎

17 oktober 2025

Tak for de pæne ord 😊
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er tilfreds med resultatet 👍
Du er altid velkommen, hvis du får brug for hjælp igen 😊

De bedste hilsner Team Billigemalere.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel arbejde, hurtig kommunikation og god pris!

BilligeMalere.dk har malet hele mit mors træhus, og der er blevet så flot! Jeg kan varmt anbefale BilligeMalere.dk - professionel arbejde, klar og hurtig kommunikation og god pris!

16 oktober 2025

Svar från BilligeMalere.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse! 🙏
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med resultatet – og at du fremhæver netop det med professionelt arbejde, god kommunikation og fair pris. Det er præcis de ting, vi bestræber os på at levere hver eneste gang, så din anmeldelse går lige i hjertet på os.

Tak for tilliden!

Rigtig godt arbejde!

14 oktober 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Det sætter vi virkelig stor pris på. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg anbefaler Billigemalere.dk på det…

Jeg anbefaler Billigemalere.dk på det varmeste! De er virkelig dyktige til deres arbejde og leverer de bedste resultater. Jeg er meget glad for, at jeg valgte Billigemalere.dk – deres service er super, og alt blev udført professionelt og med stor omhu.

10 oktober 2025

Tusind tak for de pæne ord Djemila 😊
Vi er superglade for, at du er tilfreds med resultatet og servicen. Det betyder meget for os –
Tak fordi du valgte os – du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse med BilligeMalere - lang mere end bare maling!

BilligeMalere er meget mere end dygtige malere – de har stået for størstedelen af entreprisen i min lejlighedsrenovering: murerarbejde, tømrerarbejde, opsætning af køkken, VVS og samling af garderobeskabe – kort sagt alt det håndværksmæssige.
Samarbejdet med Alexander har været en fornøjelse fra start til slut. Han er både fagligt stærk, omstillingsparat og utrolig god til at komme med løsninger, jeg aldrig selv ville have tænkt på. Dialogen har hele vejen igennem været klar og behagelig, og jeg har følt mig både hørt og tryg i processen.
Alt er blevet udført præcist, inden for den aftalte tid, og med et flot resultat. Jeg er en meget tilfreds kunde, der varmt kan anbefale BilligeMalere til alle, der ønsker kvalitet, pålidelighed og god kommunikation.

7 oktober 2025

Svar från BilligeMalere.dk

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊
Din besked betyder virkelig meget for os – for det er lige præcis den oplevelse, vi bestræber os på at give hver eneste kunde. Vi ved godt, at det ikke altid er nemt at være kunde i håndværkerbranchen, så det gør os ekstra glade at høre, at du har følt dig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. og ikke mindst tilfreds med udført arbejde.

Tak for tilliden og de flotte ord – og du er altid velkommen.
Vi ses snart igen til næste opgave.

tip top supper service

7 oktober 2025

Tusind tak, Alf 😊
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for os. Vi sætter stor pris på tilliden og står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Teamet hos Billigemalere.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er meget tilfreds med arbejdet udført…

Er meget tilfreds med arbejdet udført af søde friske fyre. Tidsplan overholdt. Flügger svanemærket maling et plus i min bog.

3 oktober 2025

Tusind tak, Camilla
Hvor er det fedt at høre, at du er tilfreds – og ja, vi er også vilde med Flüggers maling Det betyder meget for os, at du lægger mærke til både kvaliteten og holdet bag arbejdet.

Tak for tilliden – du siger bare til, hvis vi kan hjælpe igen

Alexander og teamet hos Billigemalere.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De beste malere jeg har arbejdet med!

De er virkelig god og professionel i alting.
De får gjort hvad de aftaler til tiden, og med smil på læben. Jeg kan helt klart anbefale!

17 september 2025

Tusind tak for de flotte ord, Aleks! 🙌
Det betyder meget for os at høre – især fordi vi gør en stor indsats for altid at holde, hvad vi lover, og samtidig bevare det gode humør på arbejdet 😄
Tak for tilliden og anbefalingen – vi hjælper gerne igen, når du får brug for det

Team hos Billigemalere.dk

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik malet hele min lejlighed af…

Jeg fik malet hele min lejlighed af billigemalere , og jeg er virkelig imponeret over resultatet. Alt blev afleveret til tiden, og de var meget grundige med detaljer som lister og kanter. Kommunikationen var supergod under hele forløbet, og prisen holdt præcis som aftalt. Kan varmt anbefale dem til andre, der vil have et flot resultat uden at betale overpris.

11 september 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Mads! 🙏
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er så tilfreds over all. Vi gør os altid umage med detaljerne – så fedt at du lagde mærke til det.

Tak for tilliden og for at anbefale os videre – det sætter vi stor pris på.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.