OpfÞlgning pÄ Bikeworlds svar: PÄ trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke lÞst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Supergod service i vÊrkstedet Har kÞbt en elcykel for lige godt to Är siden. Batteriet har skrantet pÄ det seneste, men jeg fik fÞrst gjort noget ved det, efter de to Ärs garanti var udlÞbet. Da jeg... Se mer
Super venlig og service minded personale. God tid til afprÞvning. KÞbte to Specialized como. En var klar og den ene var pÄ ekstern lager ogsÄ i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lÞrdag... Se mer
KÞbte en el-cykel pÄ KNALDtilbud og jeg var Êrligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kÞrer som... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks stĂžrste udvalg af cykler
Kontaktuppgifter
Viborgvej 3, 8600, Silkeborg, Danmark
- 86 82 73 99 Tryk 4
- web@bikeworld.dk
- bikeworld.dk
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har besvarat 38 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
God service :)
Elcykeler
Vi er rigtig glade for vores cykler og vi en god behandling da vi kÞbte dem, nu hÄber vi selvfÞlgelig at det fortsÊtter nÄr vi skal pÄ vÊrksted med dem.
KĂžbte en fin cykel
KĂžbte en fin cykel, og fik god vejledning. Det virkede til sĂŠlgeren gav kunden alt sin opmĂŠrksomhed, hvilket resulterende i en god oplevelse.
Min sĂžn kĂžbte en gravelbike hosâŠ
Min sĂžn kĂžbte en gravelbike hos bikeworld. Rigtig god service og vi fik cyklen med hjem samme dag.
Vi har kĂžbt 5-6 cykler ved bikeworld og er altid blevet behandlet godt.
5 stjerner herfra.
Super god service og god info om valgâŠ
Super god service og god info om valg af cykel, handler der gerne igen, hurtig levering/ afhentning af cykel. Super kĂŠk sĂŠlger med et glimt i Ăžjet, det kan ogsĂ„ noget đȘđȘđȘSĂ„ Alt i alt helt perfekt.
Ny cykel
Fin cykel, service Ok godt udvalg.
HUSK at anmelde pÄ trustpilot, for at fÄ 1. Service gratis. dette er dog en dÄrlig service nÄr man kÞber ny cykel og forskelsbehandling af kunder.

Svar frÄn Bikeworld
Super fin serviceđđŒ
Super fin og professionel betjening.
Super fin og professionel betjening i forbindelse med kĂžb af ny cykel. SĂŠlger tog sig god tid til at spĂžrge ind til Ăžnsker og behov og herudfra kom vi hjem med den helt rette cykel.
2 nye bĂžrnecykler
17/7 2023 kĂžbte vi 2 cykler til vores bĂžrn. Vi fik en god vejledning i de forskellige mĂŠrker og stĂžrrelser i det store udvalg. Det resulterede i, at vi kĂžbte den ene cykel et nr. stĂžrre end beregnet, det var det helt rigtige, selv om vores datter synes den var stor. Men med ekspedientens erfaring, fik vi den rigtige cykel. Cyklerne kunne vi hente dagen efter fuldt monteret med ekstra udstyr.
Super service og professionel vejledning.
Super service og professionel vejledning omkring elcykel.
2 chancer
FÞrste gang jeg var forbi, fik jeg en dÄrlig vejledning af en alt for frisk (moden) sÊlger, sÄ selvom jeg var klar til at kÞbe gik jeg derfra uden at handle.
Et par dage senere var jeg heldig at blive betjent af en anden (yngre) sĂŠlger, som gav rigtig god vejledning og venlig betjening. Han solgte cyklen til mig.
Professionel betjening
Professionel og meget venlig betjening, som gjorde at vi lynhurtigt fandt den rigtige cykel - i en forretning hvor udvalget er kĂŠmpe stort.
Super service og vejledning ved kĂžb afâŠ
Super service og vejledning ved kĂžb af cykel
Godt kĂžb
Jeg kĂžbte en Elcykel i august. Jeg fik god vejledning, og jeg kom hjem med en cykel, som jeg nu bruger dagligt og er super glad for.
Venlig og professionel betjening
Jeg kÞbte en cykel fra Bikeworld i Silkeborg. Personalet var super venlige og gode til at rÄdgive mig. Oveni cyklen tilbÞd de mig ogsÄ andre sÊrtilbud og rabatter. Super god betjening!
God vejledning og betjening đ
Rigtig god oplevelseđ
Meget god oplevelseđSort udvalg af cykler. Rigtig god vejledning omkring valg af model, samt afgĂžrende, at der var rig mulighed for prĂžvekĂžrsel af de forskellige cykler.
Helt igennem en professionelâŠ
Helt igennem en professionel kĂžbsoplevelse.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. ImÞdekommende, venlig, tÄlmodig kundebetjening og meget kompetent rÄdgivning.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.