Mijn fiets na onderhoudsbeurt weer helemaal klaar voor het echte fiets werk in Spanje! Bij de mannen in de werkplaats is mijn fiets altijd in goede handen en staan klaar ook voor de kleinste repara... Se mer
Företaget har svarat
Mijn speciale verzoek was een oplossing om bij het stoplicht en dergelijke met mijn voeten bij de grond te kunnen en met fietsen hoger te zitten! Met een zadelpen drop de ideale oplossing gekregen✅. T... Se mer
Företaget har svarat
Ik werd meteen geholpen. Het was een verzekeringsgevalletje en ik had mn verzekering bij hun afgesloten. Ik hoefde zelf nergens achteraan, ideaal!
Skrivet av företaget
Woudseweg, 6, 2635 CC, Den Hoorn, Zuid-Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
De leenfiets was geweldig. Het wachten op mijn eigen gerepareerde fiets duurde lang.

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Snel gedaan en duidelijke communicatie. Helaas wel 2 probleempjes en een zelf opgelost en een voor terug moeten gaan de volgende dag maar ook gelijk geholpen en opgelost

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Het is een zeer prettige zaak met kundig en vriendelijk personeel.
Ik zou deze winkel aan iedereen kunnen aanbevelen.

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Paul Willemsen is sinds jaar en dag al ‘mijn’ fietsenmaker! Dus dat op zich al niet voor niets ;)
Echter, ik ben nu geholpen door een nieuwe medewerkster en wat een extra goeie toevoeging is zij voor de zaak, TOP! Ik had het al gehoord van mijn partner die de week daarvoor al door haar was geholpen, dus ze maakt al snel faam. Goeie keuze aan toch al een topteam, ook niet voor niets 30 jaar lang al, dus HULDE! Groetjes van Esther en Hans

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Omdat mijn zadel vrij snel kapot was, kon ik een nieuw zadel uitzoeken voor de helft van de prijs.
Deze werd gelijk op mijn fiets gezet

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Bij de mannen in de werkplaats is mijn fiets altijd in goede handen en staan klaar ook voor de kleinste reparaties … vaak gratis en dat is service van de eerste plank!

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Heldere afspraken over planning en kosten, fiets was netjes op tijd klaar

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Goede service en goed overleg met de fietsenmaker. Goed werk geleverd door Sara! Mijn dank.

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Ik werdt vriendelijk en geduldig geholpen door het personeel. Steeds weer even kijken wat het beste voor mij was, uitproberen en evt weer bijstellen was allemaal geen probleem. Ze nemen echt de tijd voor je, ook qua uitleg en informatie.

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
prima service; bedrijf denkt in oplossingen. Niet goedkoop, maar wel goed!

Svar från Bike Totaal - Paul Willemsen
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.