Vriendelijke bejegening en altijd serieus genomen. Werken aan de klacht totdat deze echt verholpen is. Goede monteurs met goede technische kennis en vaardigheden. Vragen die spelen worden met colle... Se mer
Företaget har svarat
heb een fiets online besteld die bij Kemps werd afgeleverd. Omdat ik met vakantie ging is mijn fiets na een belletje met voorrang afgeleverd en kon ik hem dezelfde dag nog ophalen. Omdat ik eigenlijk... Se mer
Företaget har svarat
Probleem met niet werkende rem was nog niet opgelost toen ik 2 dgn later terug kwam met prima leenfiets. Was ook niet ingepland door drukte maar hebben rem gelijk gerepareerd. Nu kan ik veilig met fie... Se mer
Företaget har svarat
Heel goede uitleg over verschil in e-bikes, afgestemd op mijn wensen. Altijd ontzettend goede service. Zeer vriendelijk personeel. Ben tig keer gewoon maar binnengelopen om te kijken en me te oriënter... Se mer
Skrivet av företaget
Boschveldweg, 1, 5211 VG, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Een vriendelijk welkom, duidelijke afspraken en afstemming (even een belletje of de remblokken vervangen mogen worden) een goede en bijzonder vlotte service én m'n e-fiets ook nog eens gepoetst.
Onlangs kocht ik bij Bike Totaal - Kemps een Van Raam driewielfiets. Ik was er erg blij mee want fietsen op een "gewone" fiets ging niet meer. Kort na de aankoop verslechterde mijn gezondheidssituatie. De driewiielfiets bleek voor mij niet meer geschikt, Gelukkig was de fa. Kemps bereid de fiets tegen nagenoeg de aankoopprijs terug te nemen. Dat getuigt van grote klantvriendelijkheid en echte service!
Behulpzaam, meedenkend, geduldig, oplossingsgericht, goede bereikbaarheid en service.
Nieuwe standaard meteen geplaatst gemonteerd sneller kan je het niet hebben gazelle Orange c8 perfecte fiets
denken altijd goed mee.
Derde fiets die we kopen bij Kemps. Altijd super service
Hele fijne verkoop gehad met Tommy, erg rustig heeft hij alles goed uitgelegd, echt heel goed. Als je zelf weet waarnaar je op zoek bent dan hebben zij daar echt het juiste advies en keuze in. Het vertrouwen waarmee je gewoon een proefrit kan maken, Snelle levering. Service is top bij het afstellen van de fiets. Ze nemen echt de tijd voor je.
Goed geholpen, goede uitleg , dit is de ervaring tot nu toe.
Verder kan ik nog niet oordelen omdat ik nog geen stukken of onderhoud of hulp nodig heb gehad.
Wij zijn er al 61 jaar wij zijn er tevreden mee worden goed geholpen en geweldig personeel kemps kun trots op zo goede fietsen zaak
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en advisering. Wij zijn zeer tevreden.
Dank U.
perfecte service en bijzondere aardige medewerkers
I hereby took my bicycle in for warranty, and instead of having to pay the bill for everything that was damaged, even though it was under warranty, I had to go three times to pick it up because it wasn’t finished. As if that weren’t enough, when they finally sent it to my house, the bicycle arrived with one spoke missing, a scratch that it didn’t have, and several loose screws. What kind of inspection do they really do? I have serious doubts, to be honest. Apart from that, the staff is polite.

Svar från Bike Totaal - Kemps
Vriendelijke en vakkundige uitleg in een prachtige winkel. Kom er zeker vaker terug.

Svar från Bike Totaal - Kemps
Vóór de aankoop van mijn nieuwe fiets bij Bike Toaal Kemps in Den Bosch heb ik hele duidelijk uitleg gehad, en een aantal fietsen kunnen uitproberen. Een mooie ruime fietsenzaak waar aardige en deskundige medewerkers werken.
Geholpen bij keuze nieuw zadel maar daar ik niet tevreden hierover was kon ik deze retour brengen en weer ander zadel erop laten zetten wat een hele fijne service is
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.