Beyond Breath Omdömen 38

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Luksus Saunagus! 😍 Wauw, det var virkelig lækkert! Endelig fik jeg taget mig sammen til min allerførste saunagus, og det var fantastisk! Så fedt at sidde i den varme sauna med udsigt over vandet me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At deltage i Pernilles breathwork-sessioner hos Beyond Breath er en af de største gaver, jeg giver mig selv – og uden tvivl den bedste måde at starte min morgen på. Hendes rolige og nærværende ene... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vild oplevelse! Tak for en vild morgen oplevelse Pernille! Som første gangs søgende ind i meditationens og åndedragsverden må jeg bare ligge mig fladt ned og sige, at det var sgu en ret vild oplev... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wow hvor var det en forløsende og smuk oplevelse. Virkelig behageligt og imødekommende rum. Pernille satte scenen på den mest imødekommende og kærlige måde og med retning, fakta og visdom i orden. Jeg... Se mer

Företagsinformation

1. Medling

Skrivet av företaget

Hos Beyond Breath tilbyder jeg sessions i Breathwork & Meditation, samt Saunagus og Koldtvandsterapi. Breathwork er det mest powerfulde værktøj jeg kender til, som hurtigst kan få stress ud af kroppen, blot 10 minutters dybe vejrtrækninger kan gøre et liv til forskel. Meditation får dig ud af myldertankerne og tilbage i et roligere mindset. Saunagus i kombination med dyp i det kolde vand, skubber til eventuelle begrænset overbevisninger og gør dig til en stærkere version af dig selv. I hverdage kan du finde mig om morgenen i Shamballa Room for Breathwork & Meditation og hos Winter Island på Kalvebodbrygge for Saunagus og koldt vand. Glæder mig til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Very effective

This is an excellent class with a very intuitive and knowledgable teacher. These techniques actually work to reset your nervous system, and you can really feel it if you do the exercises properly.

1 maj 2024

Bedste oplevelse - SKAL prøves

Bedste oplevelse - skal prøves

Som person der har svært ved at komme ned i kroppen og dermed få ro i hovedet, hvor meget arbejde og mindre tid til sig, selv fylder dagene har det været en fantastisk oplevelse at komme ind til Pernille og rent faktisk finde ind til sig selv igen.

Pernille er fantastisk, nærværende, autentisk og troværdig i sin rolle som breathwork facilitator.

Det er behagelige og trygge rammer og en session med breath work giver bare en bedre start på dagen. Det giver god energi og samtidig en ro, der gør resten af dagen meget bedre.

Jeg kan kun anbefale, at du kommer forbi Pernille i Beyond Breath og får booket en session med det samme.

Glæder mig allerede til næste breath work

30 april 2024

Verdens bedste Pernille…

Verdens bedste Pernille…

Hvor skal jeg starte.. Jeg har gået til Breathwork hos Pernille siden Januar, og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Det er så svært at beskrive hvad det gør ved en, men hvis du ikke har prøvet det, så gør dig selv en tjeneste og book en session hos Pernille. Du vil aldrig fortryde det.

Det er helt vildt hvad breathwork kan for ens mentale helbred/sind. Alt fra at hjælpe på angst, uro, tankemylder til at give kroppen energi og meget andet…
Pernille er meget dygtig og hjertevarm, og holder altid rummet på en ekstra god måde for en. Man føler sig ekstremt tryg hos hende og hun passer altid godt på en ❤️
Jeg kan af hele mit hjerte kun anbefale hende…
Hun har gjort meget for mig og jeg er dybt taknemmelig for de mange sessions jeg har haft hos hende🥰🙏🏼

22 april 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

"Det er her magien opstår"

Pernille har sat rammerne for et breathwork hold, hvor der er rum for os alle sammen, og for hver en af os individuelt. Oplevelsen er intim, rolig, og samtidig udfordrede for dem, der gerne vil skubbe deres egne grænser ifm at trække vejret dybt, være til stede hos dem selv, og lade verdenen blive uden for døren på Ny Østergade 7.

Fuldstændig enestående rejse, der rykker noget i mig hver gang, både emotionelt og fysisk (fra gåsehud, til tårer, følelse af glade, styrke, og sårbarhed).

Pernilles musik selektion supplerer åndedrætsøvelserne med at give den rigtige dynamik og rytme, samt tilføjer en ekstra dimension i sessionen.

Hun guider og holder space for os hele timen igennem, som gør at man kan holde fokus på sin vejrtrækning, og lade tankerne flyve, uden af blive fanget i dem.

Alle skal prøve det - der findes ikke noget så givende andre steder i København, synes jeg. Bare WOW <3

og Tak

19 april 2024

Vildeste oplevelse ❤️

Jeg var til min første Breathwork-oplevelse med Pernille Lotus igår. WOW!!!
Jeg må bare sige, at det var en af de vildeste oplevelser jeg LÆNGE har haft! At blive i stand til at holde vejret i 2,5 minut til slut i seancen, er det mest mindblowing jeg nogensinde har været med til. Jeg har i årevis fået af vide at jeg ikke trækker vejret optimalt grundet smerter og indestængt sorg. Og pludselig følte jeg min brystkasse åbnede sig og gav mig plads til at tage min første rigtige vejrtrækning i evigheder❤️
Pernille SÅ mig! Hun så jeg græd til slut - lagde fint sine hænder i et fast, men trygt, greb på mine fødder for at grounde mig og vise hun var der og at det var OKAY at have de følelser. Jeg gik derfra med den vildeste følelse i maven og glæder mig allerede til, at jeg igen skal forkæle min krop og mit sind om 14 dage. Kom afsted til alle jer der ønsker at gøre noget godt for jer selv 🥰

15 april 2024

Den fineste oplevelse - KÆMPE anbefaling

Rummet som bliver skabt er varmt, roligt og giver plads til at komme ned i kroppen. Det var en ny oplevelse for mig og det gav mig en anden bevidsthed omkring vejrtrækning og i sær en helt særlig opmærksomhed på mit hjerte, som jeg tror, vi ofte glemmer.
Mine varmeste anbefalinger, hvis man ikke har prøvet det. Det er skøøønt :-)

5 april 2024

Kom ned i kroppen med Pernille hos Beyond Breath

Som en person der har svært ved at komme ned i kroppen og dermed få ro i hovedet, er det fantastisk at komme ind til Pernille og blive guidet trygt derned gennem vejrtrækning.
Pernille er nærværende, autentisk og troværdig i sin rolle som breathwork facilitator, og når jeg besøger hende i Shamballa house, starter mine dage bare bedre, og jeg har en ro og balance jeg nyder længe efter.
Har du ikke prøvet en time hos Pernille i Beyond Breath endnu, anbefaler jeg at du får booket det med det samme.

12 april 2024

Kæmpe anbefaling🤩

Jeg fik min første Breathwork session hos Pernille i dag. Dem skal jeg have flere af. Hold da op en mindblowing oplevelse.
Jeg fik den vildeste følelse af og komme hjem i mig selv, finde min egen power! Jeg havde helt glemt, hvor godt det føltes og være der.
Wow, jeg er kæmpe fan!
Breathwork arbejdet bliver udført så professionelt og i trygge rammer.
Kæmpe anbefaling til Beyond Breath og Pernille! 💛

15 april 2024

Helt igennem fantastisk

Efter flere sessioner med Beyond Breath, kan jeg med sikkerhed sige, at det har haft en dybtgående indvirkning på min selvforståelse og mit velbefindende. Gennem disse sessioner har jeg fået et nyt syn på mig selv og opdaget, hvad der virkelig gør mig glad som individ. Pernille, som faciliterede sessionerne, er ekstremt kompetent og nærværende. Hendes evne til at skabe et trygt og åbent rum gjorde det muligt for mig at udforske og udfordre mine egne barrierer og udfordringer. Jeg er dybt taknemmelig for den værdifulde indsigt og forandringer, jeg har oplevet med hende.

8 april 2024

Kompetent og nærværende

Jeg har deltaget på både et individuelt breath work forløb og på transformativ saunagus. Begge dele var en kæmpe oplevelse. Pernille formår at skabe en tryg base, hvor man hurtigt oplever tilstedeværelse og nærvær. Pernille er fantastisk til at gøre træningen i breath work nem og tilgængelig, og det er tydeligt at mærke, at Pernille har en dyb viden, forståelse og erfaring for området. Jeg vil varmt anbefale Beyond Breath og Pernille Lotus.

5 april 2024

Luksus Saunagus! 😍

Luksus Saunagus! 😍
Wauw, det var virkelig lækkert!
Endelig fik jeg taget mig sammen til min allerførste saunagus, og det var fantastisk! Så fedt at sidde i den varme sauna med udsigt over vandet med aromaterapi og vejrtrækning, guidet af Pernille 🙏 Jeg var fyldt op med velvære og glad afslappet energi længe efter. Glæder mig for vildt til breathwork på D'angleterre og saunagus på Winter Island næste søndag 😍

17 mars 2024

Fantastisk oplevelse

Det var en helt igennem inspirerende, spændende, oplevelsesrig og fantastisk oplevelse at blive guidet igennem vejrtrækning og meditation af Pernille, som med hendes store nærvær og faglige dygtighed skabte en helt vidunderlig oplevelse:-) Vil klart anbefale Beyond Breath - det er noget, der skal prøves:-) Jeg skal helt klart prøve det igen.

10 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vil du gerne være en bedre udgave af dig selv både professionelt og privat - Så grib muligheden for et konkret værktøj.

En varm anbefaling af Breathwork, Pernille og det hun kommer med!

Som leder er du altid på jagt efter håndgribelige og konkrete værktøjer der kan booste dine medarbejder og mindske stress. - HER! værsgo - En stor anbefaling til at booke en session med Pernille. Pernille er nærværende, afslappet og tjekker på en fin måde ind i medarbejderne, hvor efter hun giver en oplevelse der giver konkret redskab til den enkelte medarbejder, åbner for nye perspektiver, og skaber noget nyt mellem kollegaer. Dagen var meget mere end Jeg/vi havde håbet på og mest af alt helt konkret - DO THIS!

Efterfølgende har jeg deltaget i Pernilles sessions i Shamballa Room. Er du usikker, lidt nervøs, syntes du det virker for feminint? NEJ - Afsted med dig! Pernille tager varmt i mod alle, sørger for at du føler dig tryg og giver med god power og indlevelse, hendes breathwork værktøjer videre og sikre dig vanvittig energi til den dag der venter dig på den anden side af hendes session.

Varme anbefalinger Sisse Thomsen / og medarbejderne i Bo-Vita!

26 januari 2024

Vild oplevelse!

Vild oplevelse!
Tak for en vild morgen oplevelse Pernille! Som første gangs søgende ind i meditationens og åndedragsverden må jeg bare ligge mig fladt ned og sige, at det var sgu en ret vild oplevelse.
Jeg havde ingen forventninger og ikke rigtig gjort noget forarbejde, men mødte blot op.
Så lå jeg der blandt 18 piger og en dreng og tænkte mit. Efter en time hvor det hele snurrede, summede og tankerne blev erstattet af en dejlig tomhed var energien fantastisk da jeg til sidst gik ud af rummet.
Fed oplevelse som kan klart anbefales - også til alle de andre gutter derude :-)!

20 februari 2024

En rejse ind i mit indre:

En rejse ind i mit indre:
Under en time med breathwork og meditation ledet af Pernille fra Beyond Breath, oplevede jeg, hvordan alt smeltede sammen. Jeg mærkede en snurren i mine fingre, rystelser gennem min krop, og det føltes som om, jeg var et andet sted. Det var en dyb forbindelse til mig selv, en rejse ind i det indre, hvor jeg kunne mærke og observere alt uden bekymringer.

Jeg vil gerne takke dig kære Pernille for at guide os gennem denne transformative time. Din evne til at skabe et rum, hvor alt kan ske, har været
afgørende for min oplevelse i dag. Jeg er blevet en fan af af dig og din breathwork, og jeg opfordrer alle til at udforske vejen til indre ro og mental sundhed hos Beyond Breath <3

2 februari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Så godt at det ikke kan beskrives, men skal opleves!

Jeg har i mange år dyrket det meste inden for mindfulness, selvudvikling, og alt andet, der skulle være sundt for os mennesker.

I lang tid har jeg benyttet mig af guidede apps til breathwork, og jeg syntes faktisk, det var godt. Men så prøvede jeg en rigtig live breathwork-session med Pernille, og hold nu op, hvor var det en vild oplevelse. De der apps og YouTube-guidede sessioner er ingenting i forhold til en rigtig session.

Det var på et helt andet niveau. Oplevelsen var en af dem, der bare sagde, “det bliver du nødt til at opleve igen og gøre for dig selv”. Så nu har jeg booket en hel måned frem og glæder mig til at få mit breathwork-fix.

Det var den vildeste oplevelse, som ikke kan beskrives, men skal opleves!

2 februari 2024
Logotyp för Beyond Breath

Svar från Beyond Breath

Kære Simon. Tusind tak for dine fantastiske ord! Jeg er rørt over at du ikke mindst har haft en super fantastisk oplevelse, men også at du vil skrive om den og ydermere vælger at komme igen og igen. Tak for at du passer på dig. Vi ses og jeg glæder mig til at guide dig igennem flere Breathwork sessions. Kh Pernille Lotus

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.