Beyond Breath Omdömen 38

TrustScore 5 av 5

4,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Luksus Saunagus! 😍 Wauw, det var virkelig lækkert! Endelig fik jeg taget mig sammen til min allerførste saunagus, og det var fantastisk! Så fedt at sidde i den varme sauna med udsigt over vandet me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vild oplevelse! Tak for en vild morgen oplevelse Pernille! Som første gangs søgende ind i meditationens og åndedragsverden må jeg bare ligge mig fladt ned og sige, at det var sgu en ret vild oplev... Se mer

Företagsinformation

1. Medling

Skrivet av företaget

Hos Beyond Breath tilbyder jeg sessions i Breathwork & Meditation, samt Saunagus og Koldtvandsterapi. Breathwork er det mest powerfulde værktøj jeg kender til, som hurtigst kan få stress ud af kroppen, blot 10 minutters dybe vejrtrækninger kan gøre et liv til forskel. Meditation får dig ud af myldertankerne og tilbage i et roligere mindset. Saunagus i kombination med dyp i det kolde vand, skubber til eventuelle begrænset overbevisninger og gør dig til en stærkere version af dig selv. I hverdage kan du finde mig om morgenen i Shamballa Room for Breathwork & Meditation og hos Winter Island på Kalvebodbrygge for Saunagus og koldt vand. Glæder mig til at give dig en uforglemmelig oplevelse.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Træk vejret dybere – mærk dig selv helt ind i sjælen 💗

At deltage i Pernilles breathwork-sessioner hos Beyond Breath er en af de største gaver, jeg giver mig selv – og uden tvivl den bedste måde at starte min morgen på. Hendes rolige og nærværende energi skaber et trygt rum, hvor man kan give slip, trække vejret dybt og virkelig mærke sig selv.

Hver session er som en lille rejse, hvor jeg går fra hovedet ned i kroppen og får skabt en dybere forbindelse til mig selv. Pernille guider med så meget omsorg og visdom, at man ikke kan andet end at overgive sig og nyde processen. Jeg føler mig altid mere let, klar og opløftet bagefter.

Hvis du har brug for at finde ro, slippe stress eller bare mærke dig selv på et dybere plan, så kan jeg ikke anbefale Beyond Breath nok. Tak, Pernille, for at skabe dette magiske rum – jeg glæder mig altid til næste gang 💗✨

17 januari 2025

Woow en oplevelse

Woow en fantastisk ud af kroppen oplevelse.
Kan varmt anbefale "Breathwork & Meditation" guidet med dygtighed, nærvær, autenticitet og varme af Pernille Lotus i de smukkeste omgivelser.

Jeg kommer helt sikkert igen.

17 februari 2025

So Grateful <3

I am from Vancouver, BC, Canada visiting Copenhagen regularly and in the process of moving here permanently. I have had the pleasure of attending a couple of Pernille's breath work classes so far, and was blown away by my experiences. Most recently I had overcome a bit of trepidation I previously had about letting go fully into the experience, and had a release like I have never felt. I attribute my ability to let go to the safe and loving environment and energy that Pernille creates in her beautiful space. She is clearly passionate about what she does and what she gives to people, in the way of an experience that is full of safety, love and nurturing. I am grateful to have found Beyond Breath and look forward to continuing in this beautiful practice with Pernille and her community.

13 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Glemte tid og sted - for en stund

Efter en ekstrem hård periode både arbejdsmæssigt og privat med fuld fart over feltet, kun eksisterende i hovedet og absolut ikke i kroppen - fik jeg at vide af flere forskellige læger, at de fysiske skavanker jeg døjede med, skyldtes at jeg ikke trak vejret ordentligt. Så hvad mere nærliggende var det at kaste sig ud i en Breathwork session - selvom jeg umiddelbart tænkte det var lidt halv spirituelt. Men når selv lægerne anbefaler det, må der jo være noget om det.
Jeg gik ind til min første session med et meget åbent mindset og følte mig, i et rum fyldt med andre breathworkere, stadig meget set og imødekommet. Pernille er utrolig nærværende og man glemmer alt om tid og sted når man først bevæger sig ind i Shamballah Space til den mest skønne meditative musik toppet med lyden af Pernilles meget blide stemme som guider dig hele vejen igennem. Selvom kroppen går igennem en større process i løbet af den time sessionen varer følte jeg mig hele tiden meget tryg i Pernilles hænder - Jeg elsker dig - Jeg har dig. Og det følte jeg i den grad hun havde og har allerede været afsted igen til min 2. Time. Jeg vil følge det op med Breathwork hjemme også - men skal helt sikkert give mig selv den iltmaske i ny og næ for at sikre at jeg husker at trække vejret ordentligt når livet går allermest stærkt. Tak for dig Pernille ❤️🙏🏻

3 januari 2025

Fantastisk

Fantastisk, ganske enkelt. Alle burde prøve det! Første oplevelse med breathwork, det bliver bestemt ikke den sidste!

2 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En af de helt rigtige oplevelser

Jeg fik idag en oplevelse af de helt fantastiske i livet - et rum opstod i en session faciliteret af Pernille, hvor jeg oplevedede en helt ny følelse og kropslig udlevelse.
Et trygt og særligt nærvær for deltagerne.

2 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

A truly transformational class that…

A truly transformational class that releases so many emotions that are hard to get to. With the music and the guidance from Pernille the whole experience seems totally intuitive.

27 september 2024

En transformerende 1-1 breathwork-session med Pernille Lotus

En ny relation og situation kaldte på, at jeg skulle finde tilbage til min indre ro og centering. Derfor valgte jeg at tage en 1-1 breathwork session med Pernille Lotus fra Beyond Breath, og det var en utrolig transformerende oplevelse. Pernille formår med sin varme og dygtighed at skabe et trygt og støttende rum, hvor man kan dykke dybt ned i sine følelser og arbejde med det, der fylder.

Efter sessionen følte jeg mig stærkere og mere centreret, end jeg har gjort længe. Hendes vejledning og evne til at guide igennem breathwork-processen hjalp mig med at finde ro og balance igen. Jeg mærkede og observerede en tydelig forskel i min hverdag efter denne session.

Hvis du står overfor udfordringer, der kræver, at du kommer mere i kontakt med dig selv og finder ro, kan jeg på det varmeste anbefale Pernille Lotus. Hendes indsigt og nærvær gør en stor forskel.

17 september 2024

Breathwork og meditation

Jeg var i søndags til min første session med Breathwork og meditation og sikke en vild oplevelse, jeg har meget svært ved helt at sætte ord på oplevelsen andet end det var en fantastisk oplevelse i de skønneste rammer med kærlig guiding hele vejen igennem, af Pernille.
Jeg havde den skønneste følelse i min krop efterfølgende og følte mig fyldt op af skøn energi. Jeg skal helt klart give mig selv den oplevelse igen🙏🏻

15 september 2024

Min første Breathwork i dag

Min første Breathwork i dag, kærligt guided af Pernille…
Faktisk har jeg svært ved at finde de helt rette ord men jeg følte mig i de bedste rammer! Om det var det fysiske rum, musikken eller lyden af Pernilles stemme ved jeg ikke, nok en kombi.
Uanset kom jeg under sessionen et sted hen, hvor jeg ikke havde været længe og det fyldte mig med den største taknemmelighed. Det var en fantastisk oplevelse, jeg tror på det og glæder mig til næste gang 🙏🏻

30 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deltog i saunagus faciliteret af Pernille

Deltog i saunagus faciliteret af Pernille, og det var en rigtig fin, tryg og givende oplevelse, som jeg klart kan anbefale. Og jeg skal helt sikkert både prøve saunagus såvel som andre af Pernille's sessions i fremtiden.

29 augusti 2024

Var til Gus igår hos Pernille

Var til Gus igår hos Pernille. Var ikke forberedt på den indre reaktion det satte igang. Det var en vild oplevelse og jeg skal med sikkerhed tilbage for at “arbejde videre” med alt det der dukkede op i mit tankemylder. Pernille var virkelig god til at guide hele seancen🙏🏻 tak 🙏🏻Morten

29 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været til både saunagus og…

Jeg har været til både saunagus og breathwork med Pernille. Jeg har også prøvet andre steder, og det står fuldstændig uden sammenligning hvilket unikt rum Pernille formår at skabe med sin passion og dedikation. Hun er dygtigt og kompetent, og formår at guide til at skubbe grænser på en måde jeg ikke har turde før, og arbejde med sig selv i fuldstændig trygge rammer. Ingen tvivl om at det er nogle af de dybeste oplevelser jeg endnu har haft, samtidig med at jeg i også min hverdag kan bruge hendes redskaber til at manøvrere i karriere og privatliv med et nyt og sundere fokus.
Kæmpe anbefaling af Pernille, og et stort tak.

9 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wow en forløsende og smuk oplevelse

Wow hvor var det en forløsende og smuk oplevelse. Virkelig behageligt og imødekommende rum. Pernille satte scenen på den mest imødekommende og kærlige måde og med retning, fakta og visdom i orden. Jeg har prøvet Breathwork en del gange før, men denne var uden tvivl den bedste oplevelse jeg har haft. Jeg blev forløst både i hjerte og krop (og mine spændinger i nakken forsvandt på magisk vis!) og fik på en meget blid og flydende måde åbnet op til et dybere lag. Det var et lille breakthrough, og jeg er spændt på at komme tilbage efter mere :) Tusind tusind tak Pernille 🙏🏼🙏🏼🌟❤️

2 augusti 2024

Skøn session med breath work hos Pernille Lotus i Shamballa, Kbh K

Pernille er en dygtig og empatisk breath workvejleder, som formår at skabe en tryg og tillidsfuld atmosfære, hvor man kan give slip og fordybe sig - og finde ‘hjem’ til sig selv igen i hverdagen. Pernille guider enkelt, præcist, autentisk og er nærværende under hele sessionen.

Jeg kan på det varmeste anbefale breath work hos Pernille til alle, der ønsker at investere i deres velvære og personlige udvikling. Tusind tak Pernille 🤍

29 juli 2024

Beyond Breath is lifechanging

I have been going to Beyond Breath for two months, every week, and it has been a life-changing experience where I have discovered myself in new ways. It has given me the strength to make big life changes. I will forever be grateful for what Pernille and Beyond Breath have given me.

24 juni 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

A true gift to yourself or someone…

A true gift to yourself or someone else.

Pernille is the best breathwork teacher I’ve had so far - her sessions will push your limits, taking you on an incredible journey to another planet.

Can highly recommend Beyond Breath to anyone looking to elevate their well-being.

31 maj 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.