Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Dörrbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Specialist in ramen, deuren, rolluiken en zonwering uit Antwerpen

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ware oplichters zijn het😡voorschot…

Ware oplichters zijn het😡voorschot betaald,gingen op 21/04 komen plaatsen en kreeg de dag zelf melding dat de installateur ziek was. Wegens onbereikbaarheid paar dagen later langs gegaan en hadden problemen met hun leverancier maar gingen bij andere leverancier bestellen. Nu lees ik dat ze failliet zijn en wij ons voorschot kwijt zijn😩. Alles doorgestuurd naar curator en staan nu zoals velen anderen in de wachtrij 🫣Kunnen we niet als gedupeerden samen actie ondernemen 🙏nancymorichardathotmailpuntcom

25 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Net bij Bevo in Schoten aan de deur…

Net bij Bevo in Schoten aan de deur geweest, gesloten "wegens familiale omstandigheden " 🤔😔 Het ziet er daar donker en leeg uit, post ligt op de mat aan de voordeur, op telefoon en mail wordt niet meer gereageerd! Terwijl volgens de planning onze ramen maandag zouden worden geplaatst - 13 maanden na de bestelling!- Voorschot kwijt uiteraard 😪😤😡

15 maj 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bijna een jaar geleden zijn Ramen en…

Bijna een jaar geleden zijn Ramen en deuren geplaatst. De afwerking binnen is niet gedaan volgens afspraak. Maar daar kunnen we mee leven. Er moet nog een vliegendeur geplaatst worden. Deze deur heeft ook een rolluik deze kan niet gebruikt worden omdat ze de verkeerde deurkruk hebben geplaatst. Na veel contact en steeds loze beloften is het werk nog steeds niet afgerond

14 augusti 2025

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na. Slechte communicatie en voorbereiding.
Ze wilden ons een nieuwe deur verkopen terwijl we ze door een andere firma hebben kunnen laten herstellen...

21 februari 2026

Oplichters eerste klasse.

Oplichters eerste klasse.
Ramen vorig jaar in april besteld.
Nog steeds geen reactie.
Na het inschakelen van en advocaat tot de vaststelling dat die eigenlijk failliet zijn.
Er lopen momenteel 40 schadeclaims voor een terug betaling van de voorschotten.
Maar helaas kunnen ze dat niet betalen door wanbeleid van Kristof Dijckmans (zaakvoerder)
Wel een Porche en BMW voor de deur om te schowen
Zielig mensen.
Gouden raad:indien je iets besteld bij Bevoben je je geld KWIJT.

23 februari 2026

Schandalige werkwijze - Bevo denkt enkel aan geld

Bevo is een nachtmerrie. Maanden wachten op een oplossing voor een deur die water binnenlaat, nul communicatie en geen enkele actie. Afterservice? Onbestaande. Wat wél komt: agressieve incassodreigingen omdat we €242 niet betaalden – en dat enkel omdat onze problemen niet opgelost zijn. Lees vooral de kleine lettertjes: ze nemen geen verantwoordelijkheid voor binnenafwerking of aangerichte schade. Bij ons lieten ze een ravage achter, maar juridisch hebben ze zich ingedekt. Dit bedrijf denkt alleen aan snel geld, niet aan klanten. Schandalig en totaal onbetrouwbaar. Nooit meer Bevo!

2 december 2025

Praatjes vullen geen gaatjes

Bevo kan erg goed dingen beloven die ze zeker niet zullen waarmaken. Nog nooit zo'n praatjes makers geweten. "jaja we laten het morgen weten." "ja maar dat komt zeker in orde", "morgen, 1ste werk laat ik je iets weten, ik bel je terug" minstens MINSTENS 20 keer dezelfde zever. Tot op heden geen resultaat. Voorschot betaalt maanden geleden. 0% resultaat. Grootste oplichters die ik al ontmoette. Kristof (die enkel te bereiken is als je een offerte wil aanvragen en dus een voorschot wil storten) Bel me op met een leverdatum! De maat is vol.

20 november 2025

Zeer ontevreden!!

Onze nieuwbouwwoning voorzien van ramen/deuren en zonnewering… zeer slechte plaatsing!! Onoplosbare spleet onder de voordeur. Ramen slordig geplaatst. Schuiframen slordig geplaatst! 2 van de 4 zonneweringen zijn reeds stuk en deze zitten onder de crepi dus niet te vervangen. Problemen onmiddellijk aangekaart, maar na eindeloos afspraken maken en BEVO die niet komt opdagen, hebben we nog weinig hoop.

Ongelofelijk dat dit bedrijf nog bestaat!

3 februari 2025

Nooit nog bestellen bij BEVO Ramen en Deuren

Nooit nog bestellen bij BEVO. NOOIT!. Nieuwe voordeur besteld, werd geplaatst met onderaan 1 cm spleet die niet dicht te krijgen is. Veel beloftes om dit te komen herstellen, ik wacht nog steeds. Zelfs afspraak ingepland, wie komt er zonder iets te laten weten niet opdagen , juist ... BEVO. Nu dreigen ze met incasso... Afwerkingsgraad is zeer slecht.... de Cowboys onder de deurplaatsers...

2 september 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.