De persoonlijke,ontvangst,begeleiding en uitleg bij onze aankoop was met de nodige expertise en maturiteit.Werden op klantvriendelijke wijze ontvangen op de zaak met ondermeer een tasje koffie.Dikke w... Se mer
Företaget har svarat
Beter bed Tielt-Winge Gouden kruispunt. Toppie! Johnny, de verkoper is een aangename en zeer bekwame verkoper. Hij heeft ons goed geholpen bij de keuze en het bestelproces. Hartelijk dank Joh... Se mer
Företaget har svarat
matras besteld toch nog even getwijfeld of het wel goed zat , winkel bezocht ,heel vriendelijke ontvangst en meteen het probleem opgelost ,zeer professioneel verder geholpen daar de lieve jonge da... Se mer
Företaget har svarat
De medewerkster in beter bed Dendermonde is uitermate vriendelijk, geeft professioneel advies en nam alle tijd zonder enige druk te leggen op verkoop. De levering ging snel en was zeer goed. Ik ben ze... Se mer
Skrivet av företaget
Skrivet av företaget

Hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen
Linie 27, 5405 AR, Uden, Nederländerna
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Levering 1ste maal niet volledig , 2de maal in volledig , wij wachten nu al eentijdje op antwoord voor de 3 de poging . Blijkbaar houden ze u graag aan het lijntje bij de levering . Maar hier laten wij het niet bij . Denk eraan bij het aannemen van een gedeelte van de levering ben je gebonden aan je overeenkomst, daarom weigeren wij een niet complete levering .

Svar från Beter Bed
Bed t.w.v. 2400 euro gekocht op 1 december. Levering is al voor de 2de maal uitgesteld. Gisteren 16/2 zou de levering plaatsvinden tussen 08u30 en 11u00. Om 10u00 krijg ik een telefoontje van een hollander met de melding dat de levering spijtig genoeg niet kan doorgaan. Blijkbaar is alleen de lattenbodem toegekomen in het depot in België... Dit 1 uur! voor het einde van het leveringsvenster? bizar.... Maar het goede nieuws was dat ik onmiddellijk een mail ging ontvangen met een nieuwe leveringsdatum... Zoals beloofd (superservice van beterBed!) krijg ik de mail met het goede nieuws.... we komen uw bed leveren op 1 april! Waarschijnlijk moet het hout nog gekapt worden in Brazilië? Na mijn 3de telefoontje naar beterBed (wel een vriendelijke dame van een callcenter), en mijn vraag voor een terugbetaling of hoe kom ik er ook op, een bon voor een ander bed, krijg ik de melding.... we bellen u vandaag terug...of morgen... Dus mensen... wens je je bed pas na enkele maanden te ontvangen? of misschien ook niet? Koop dan vooral bij BeterBed
Vlug even een aanvulling voor Janneke van de klantendienst, die het spijtig vindt dat ik nog steeds mijn bed niet heb ontvangen..Mocht je mijn gegevens niet kunnen terugvinden en alles mooi verticaal wenst te klasseren. ORD0248623

Svar från Beter Bed
communicatie niet simpel maar eens gevonden effcetief
mannen bij levering weten van aanpak

Super vriendelijke man.
Heel spontaan en goedlachs.
Goede uitleg gekregen over verschillende matrassen en hoofdkussens.

Svar från Beter Bed
Ben niet te spreken over beter bed als bedrijf. Ik koop daar een hele dure lattebodem met matras en na een jaar vallen er al latten uit de lattebodem. De latten zelf zitten in een kader gemonteerd met slechts plastieke pinnetjes van een paar mm lang. Het is gewoon brol dat ze verkopen. Wel mooie verkoopspraatjes in de winkel. Men moet bij hun op een bed gaan liggen waar men op een pc kan uitlezen welke matras geschikt zou zijn voor jou. Achteraf bekeken ben ik serieus naïef geweest om hier in te lopen want de matras ligt ook niet goed. Hun service na verkoop trekt ook op niks. Verschillende keren naar gebeld en telkens krijgt men iemand aan de lijn die niet duidelijk Nederlands spreekt en onvriendelijk is. Uiteindelijk na veel mails en telefoontjes krijg ik een mail terug met plots een datum op wanneer een service monteur zou langskomen om de lattebodem eens te komen bekijken om te zien wat er zou moeten gebeuren. Bij deze datum staat geen uur wanneer deze monteur zou langskomen. Aangezien ik werk ganse week en pas om 16.30 thuis ben mail en bel ik naar de klantendienst om een uur vast te leggen. De klantendienst laat mij weten dat het onmogelijk is om een uur vast te leggen en dat de monteur me een half uur voor zijn aankomst zou verwittigen. Dus iemand die gaat werken ganse dag is weer gekloot als die monteur langs komt als ik werken ben. Ik raad de mensen echt af om hier een bed, matras of een lattebodem te kopen. De volgende keer koop ik mijn bed gewoon bij Ikea en mijn matras want al die verkoopspraatjes waarom hun bedden zoveel beter zijn dan een andere winkel is gewoon onzin. Mensen denken als men daar op een matras moet gaan liggen om uit te lezen welke matras en lattenbodem het meest geschikt is dat ze dan een heel goed bed gaan hebben. Loop er niet in want het is puur bedrog.

Svar från Beter Bed
Deze service is schandalig. Wij hebben bij BeterBed geklaagd in verband met onze topmatras Vildar Aerospring. Een jaar geleden gingen mijn vrouw en ik naar het filiaal in Lommel met de vraag naar een topmatras van de beste kwaliteit, die stevig is en een langdurige ondersteuning biedt. Ons werd dan de Vildar aanbevolen. Deze heeft veringen in de matras, zeiden ze, en heeft daarom jarenlange kwaliteitsgarantie. Blijkbaar gelogen...
Enkele maanden geleden merkten wij dat onze topmatras wel heel diep aan het inzakken was. Er stonden ronduit kuilen waar onze heupen liggen wanneer we slapen. Wij beoordeelden dat dit buiten de normale slijtage van regulier gebruik behoorden. Vrienden en familie, die we ook om raad vroegen, hebben dit bevestigd. Aangezien wij een goede ervaring hadden bij de aankoop belde ik BeterBed op om te kijken of we dit op een geschikte manier konden afhandelen. BeterBed stuurde ons vervolgens een "expert" om het probleem te komen beoordelen. De man is hier 10 minuten binnen geweest en vanaf de eerste minuut was voor ons duidelijk dat hij niet kwam beoordelen, maar bewijzen dat het probleem niet bij BeterBed lag. Met een stok en meter heeft hij een paar metingen gedaan om te laten zien dat het probleem niet onze topmatras was, maar de effectieve matras. Deze hangt in stilstand, zonder dat er gewicht op ligt, namelijk 6 mm lager. Het cumulatieve effect zou dan zijn wat wij ervaren als het doorzakken.
Dit is echter volledig van de pot gerukt. De man wou dan ook niets anders erkennen of meten dat niet bij dat verhaaltje paste. In stilstand kan de topmatras dan misschien een miniem beetje minder curve vertonen, ze ondersteunt gewoon niets meer. Dit is heel duidelijk te voelen (en zien!) wanneer ik de topmatras op de grond leg. Hierdoor ben ik zeker dat het probleem zonder enige twijfel bij de topmatras ligt en niet bij onze matras. Wij slapen nu rechtstreeks op onze gewone matras en ervaren geen probleem, deze ondersteunt nog wel gewoon.
Wat ik aan deze zaak ongemakkelijk vind, is dat wij tijdens de verkoop worden belogen en dat wij daarna bij de evaluatie als dom worden aanzien en dat er geprobeerd wordt ons iets wijs te maken. Wij zijn hier nochtans eerlijk en objectief naartoe gekomen, met goede hoop en ter goeder trouw om dit probleem op te lossen.

Svar från Beter Bed
Er was een probleem met de levering zelf. Maar de matrassen zien er goed uit.

Svar från Beter Bed
Midden december 2025 bestelden wij een nieuwe matras voor ons bed en een compleet nieuw bed met matras voor onze oudste zoon.
30/01/2026 ging de levering doorgaan tussen 7u30-9u30, echter op 29/01 om 17u werd er gebeld dat de levering niet kon doorgaan wegens het ontbreken van het beslag. Ondertussen was de kamer van de zoon al ontruimd en had nog enkel een matras op de grond.
Volgende afspraak van levering stond op 16/02 tussen 11-13u30.
Bestelling bij levering was echter incompleet, matrassen ontbraken, poten waren niet meegeleverd en het hoofdeinde was er ook niet bij.
Twee dagen verlof in de vuilbak!
Verhaal gaan halen in de winkel maar deze konden enkel een mail zenden naar de klantendienst....

Svar från Beter Bed
Heel tevreden over de service bij de bestelling als bij de levering.

Svar från Beter Bed
Zeer tevreden van de service. Zeer behulpzaam personeel. Zowel in de winkel als bij de levering. Ik werd via berichten en telefoontje op de hoogte gehouden van de levering, tot zelfs een kwartier voor de levering.

Svar från Beter Bed
Ik had een kussensloop gekocht die stuk.was gegaan na het eerste gebruik. Heb onmiddellijk een nieuwe gekregen. Top service! Vriendelijke medewerkers. Bedankt!

Svar från Beter Bed
Ervaren en professionele verkoper. Niet opdringerig. Denkt positief mee met de klant.

Svar från Beter Bed
Ik ben absoluut niet te spreken over Beter Bed. Wat een WAARDELOOS BEDRIJF. Ik ga naar de winkel. Koop een Emma matras Original (regel binnen 100 dagen proef slapen niet goed geld terug garantie!) Ik moet bijna 2 maanden! wachten op de levertijd. (regelmatig de klantenservice gebeld die steeds weer een andere reden hadden voor de lange levertijd.. order mis gegaan .. slecht weer enz.) Ik ga na een korte tijd proef slapen naar de winkel dat ik het graag terug wil geven omdat het matras te hard is. Ik loop nl al weken bij de fysio met flinke rugklachten. Van de klantenservice naar de winkel gestuurd waar de order voor teruglevering en terug betaling gemaakt wordt .. alleen krijg ik geen kopie hiervan. Dan krijg ik de dag erna van de Klantenservice! een mail dat ik het matras niet terug kan geven ondanks de afspraak in de winkel en de Emma garantieregeling. Ik bel vervolgens het personeel van de winkel (Yoi) weer op over de gemaakte afspraak en wordt ik zelfs uitgemaakt voor leugenaar omdat ik hen aanspreek op niet nakomen van afspraken en slechte service.. waarna hij het gesprek gewoon beëindigd. Wat een WAARDELOOS BEDRIJF en slechte reklame!!. Daar zit je dan met een duur betaald matras waar je niets mee kan. NOOIT GEEN BETER BED MEER! Kijk naar alle reviews op meerdere sites. Daar wordt het nog duidelijker. Koop daar niets. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.!!
Beste Beter Bed - Janneke, ik heb inmiddels mijn gegevens aan jullie doorgestuurd.

Svar från Beter Bed
In juli 2025 langs de winkel gegaan voor een slaaptest owv rugproblemen, de matras aangekocht die het best uit de test kwam (prijsklasse +++), vrij lang moeten wachten op levering, uiteindelijk na levering direct aangevoeld dat er iets niet juist zat! De Emma matras die ons geleverd werd, voelde nog niet van ver zoals die in de winkel. Hier snel mee naar de winkel gestapt maar als reactie gekregen dat “de matras 3 maanden inslaaptijd nodig heeft”. Tussentijds nogmaals gaan klagen omdat er geen verandering was. Uiteindelijk 3 maanden geprobeerd en gebroken wakker geworden terug naar de winkel gestapt met eerst alweer dezelfde reactie en vervolgens de melding dat de retourtijd voorbij was terwijl dit zelf hun advies was tot tweemaal toe. Na veel vijven en zessen toch kunnen bekomen dat de Emma matras geruild zou worden. Eerst werd het nog gestoken op het bed dat thuis stond dus vervolgens de slaaptest opnieuw gedaan en voor een andere matras gekozen alsook een nieuwe boxspring aangekocht. Hierop zat €200 verschil met de prijs van de Emma matras dus gevraagd owv alle ellende om de prijs gelijk te trekken, hier wilden ze niet in mee gaan. De omruiling werd toevallig geregistreerd op black friday waardoor zij van mening waren dat ze al een geste hadden gedaan…. Uiteindelijk pas 8!!! Weken later de nieuwe matras ontvangen waardoor we elders nog een nieuwe topper zijn moeten gaan kopen om tijdelijk toch wat beter te slapen op de Emma matras. Uiteindelijk mail gekregen van de klantenservice dat we bij levering van de nieuwe matras nog €150 ipv €200 zouden moeten betalen. De matras werd gisteren geleverd, mail laten zien dat we maar €150 moesten betalen want dit klopte niet met hun factuur, uiteindelijk hebben ze niet €200 maar zelfs €210 aagerekend, hiermee onmiddelijk opnieuw naar de winkel gestapt om dit geld terug te eisen! Vanuit winkel uiteindelijk naar klantendienst gebeld en zij “moesten bekijken of ze het geld terug konden storten” maar er werd niet eens om een rekeningnummer gevraagd! Dus beterbed zijn dikke oplichters, koop hier niet! En trap niet in de val van een Emma matras! Ondertussen al meerdere mensen gehoord met dezelfde klachten!

Svar från Beter Bed
Gewoon goed , in de winkel van Merksem werd ik vriendelijk en professioneel ontvangen en begeleid. Werd geholpen daar een dame voor de matras op mijn maat en behoeften. Daar na Lars het over vlotte vriendelijke man . Alles was snel geregeld en er werd naar mijn beluisterd en niks opdringen. De levering werd geplaatst op 06/02/2026 . Maar het werd 4 dagen later er kan altijd is iets mis lopen kan gebeuren. Maar werd op tijd verwittigd. Doe zo verder ik kom zeker terug langs voor mijn volgende aankoop 😊🥰

Svar från Beter Bed
2 keer leveringsmoment dat verkeerd is gelopen. Verlofdag genomen voor 2de leveringsmoment en niet komen opdagen wegens fout bij klantendienst

Svar från Beter Bed
Ik heb online een bestelling (hoeslakens, split-overtrek) gedaan op 10 januari 2026. De levering (zag ik pas na betaling...) zou pas op 17 februari plaatsvinden. Vandaag een mail gehad dat de levering is uitgesteld. Zou nu toekomen op 24 februari... Benieuwd... Ga nooit nog bestellen op de site van Beter Bed, dat is zeker! Ik bestel regelmatig online maar deze wachttijd is echt niet oké!!!

Svar från Beter Bed
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.