Beter Bed Omdömen 3 138

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De persoonlijke,ontvangst,begeleiding en uitleg bij onze aankoop was met de nodige expertise en maturiteit.Werden op klantvriendelijke wijze ontvangen op de zaak met ondermeer een tasje koffie.Dikke w... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beter bed Tielt-Winge Gouden kruispunt. Toppie! Johnny, de verkoper is een aangename en zeer bekwame verkoper. Hij heeft ons goed geholpen bij de keuze en het bestelproces. Hartelijk dank Joh... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

matras besteld toch nog even getwijfeld of het wel goed zat , winkel bezocht ,heel vriendelijke ontvangst en meteen het probleem opgelost ,zeer professioneel verder geholpen daar de lieve jonge da... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De medewerkster in beter bed Dendermonde is uitermate vriendelijk, geeft professioneel advies en nam alle tijd zonder enige druk te leggen op verkoop. De levering ging snel en was zeer goed. Ik ben ze... Se mer

Företagsinformation

1. Sängbutik
  2. Sovrumsmöbler
  3. Butik med hushållstextilier

Om Beter Bed

Skrivet av företaget

Beter slapen, begint bij Beter Bed.

Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Met een bed dat precies bij jou past. Of matras, kussen en beddengoed bijvoorbeeld. Maar dat niet alleen. We helpen je met het maken van de beste keuzes en maken je blij met onze service. En dat al sinds 1983.

Onze kracht? Dat zijn onze medewerkers. Met hun vakkennis, jarenlange ervaring, aandacht en humor staan ze klaar om iedereen beter te laten slapen. Want dát is nou precies waar wij elke dag ons bed voor uit komen.

Al 40 jaar expert in slapen

In 1983 openden we onze eerste twee beddenspeciaalzaken in Nederland. Sinds die tijd zijn wij als geen ander op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op slaapgebied. Wij geloven dus dat iedereen beter kan slapen, maar omdat we allemaal anders zijn, betekent dat ook voor iedereen wat anders.

Betere nachtrust voor iedereen

We hebben oog voor ieders behoeftes en budget. We zijn er online en in de winkel om iedereen te helpen met een betere nachtrust. Hierdoor maken wij iedereen op de lange termijn gezonder, fitter en beter.

Duurzaam. Dat slaapt nóg beter

Naast dat wij geloven dat iedereen beter kan slapen en leven, geloven wij óók dat dat op een zo duurzaam mogelijke manier kan. Of eigenlijk gewoon moet. Zodat je met een goede nachtrust niet alleen goed voor jezelf zorgt, maar ook voor je omgeving. En geloof ons, dat slaapt echt nog véél beter.

Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze strategie, waar we ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zodat we niet alleen maar hoeven te dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden.

Skrivet av företaget

Beter slapen, begint bij Beter Bed.
Wij geloven dat iedereen beter kan slapen. Hoe beter je slaapt, hoe gelukkiger, gezonder en productiever je bent. Bij Beter Bed geloven we dat iedereen beter kan slapen. Jij dus ook. Iedereen is anders, iedereen slaapt anders. Daarom zoek je een bed dat precies bij jou past. Beter Bed geeft je persoonlijk advies, met aandacht voor jouw specifieke wensen.
De laatste technologieën op slaapgebied
Hiervoor putten wij uit onze jarenlange kennis en ervaringen, maar maken we ook gebruik van de laatste technologieën op slaapgebied met onze Beter Slapen plan en Beter Slapen ID.
Uitgebreid en innovatief aanbod
We helpen je zo altijd de beste keuze te maken uit ons uitgebreide en innovatieve aanbod van bedden, boxsprings, matrassen, kussens, beddengoed en meer.
Voor een uitgeslapen jij
Als dé slaapspecialist van Nederland geven wij je de hoogwaardige slaap die jij verdient. Dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen. Zodat jij elke dag weer uitgeslapen en energiek wakker wordt.

BeCommerce Keurmerk

Hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen

Beter Bed België draagt sinds 2013 het BeCommerce Keurmerk. Het BeCommerce Keurmerk is hét vertrouwenskeurmerk voor online aankopen van producten en diensten in de Benelux. Beter Bed België heeft dit keurmerk ontvangen na het doorlopen van een certificeringsproces door de onafhankelijke auditorganisatie Bureau Certification Belgium NV. Met behulp van het BeCommerce Keurmerk kunnen wij je een betrouwbare en veilige manier van online winkelen aanbieden. Als consument kun je er zeker van zijn dat wij de Algemene Voorwaarden en de gedragsregels opvolgen en dat wij aanspreekbaar zijn op het naleven van de relevante wet- en regelgeving.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Beste Gencay,

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te vernemen dat je de kwaliteit als top ervaart en dat je overtuigd bent geraakt van ons aanbod.
We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Prima ervaring

In de winkel goed geholpen, men neemt de tijd. Levering is perfect gelopen. Een aanrader!

17 mars 2026

Goedemiddag Rita,

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel en dat de levering perfect is verlopen. We waarderen je aanbeveling zeer. We wensen je veel slaapplezier met je nieuwe aankoop.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Matrasvulling van slechte kwaliteit

Matrasvulling van slechte kwaliteit
Ons matras is opgebouwd uit 3 lagen. Na 2 jaar is de bovenste laag fluffy geworden. Het polyether herstelt zich 's-morgens wel, maar ondersteuning 's-nachts is weg.

De servicemonteur is voor het eerst geweest in december 2025. Die meet van hoek tot hoek met een rij. Geen zichtbare kuil van meer dan 3 cm, dus geen garantie. Mijn conclusie: Beter Bed gebruikt onder de mooie tijk polyether van slechte kwaliteit.
Aanvulling 1-2-2026. Beter Bed heeft geen daadwerkelijk contact meer gezocht. Via trustpilot is mijn emailadres bekend. Ik vind de bal ligt nu bij hen als hun after sales goed is.
Aanvulling 4-2-2026 Met welke persoon kan ik contact opnemen?
Aanvulling 5-2-2026 Vandaag gebeld door een aardige medewerkster van de klantenservice. Ik heb nogmaals uitgelegd dat het matras geen ondersteuning en dus comfort meer geeft en dat na 2 jaar. Ik had dat niet verwacht van een matras van het topmerk M-line van meer dan 1000 euro. Zij bood aan dat nogmaals een service monteur langs kan komen. Maar deze zou alleen dezelfde meting kunnen doen zoals hierboven beschreven en zonder verder de bevoegdheid om over een oplossing te praten. Ik heb aangegeven dat het me daarom voor beiden niet zinvol is. De medewerkster gaf aan dat ze nu niets verder voor mij zou kunnen betekenen, maar bood aan mijn zaak aan haar leidinggevende voor te leggen. Dat geeft wat hoop voor mijn teleurstelling en verdriet.
Aanvulling 12 februari Van de klantenservice Beterbed een mail ontvangen dat zij voor een second opinion nogmaals willen langskomen. Dat stel ik erg op prijs. Ik heb teruggemaild met een aantal voorstel data.
Aanvulling 17 februari Ik heb op deze dag de mail ontvangen dat de monteur op 17 maart langskomt. Maar... die datum kwam me niet uit en dan kan ik via een link in de mail een andere datum kiezen. En toen las ik, en dat stond niet in de mail van beterbed van 17 februari met het genereuse aanbod van een second opinion door beterbed aangeboden, dat ik die ad 60 euro moet betalen als de servicemonteur de klacht niet erkent. En ik ging ervan uit dat dit aanbod van beterbed om langs te komen voortkwam uit het gegeven van mijn klacht die ik telefonisch uitgebreid heb uitgelegd. Ik had het gevoel dat ik serieus werd genomen. Maar nu ze me gewoon een rekening willen geven voor de service denk ik dat ze een verdienmodel van hebben gemaakt. Hier word ik zo verdrietig van. Ik heb een app gestuurd naar de klantenservice. Hier moeten zij, vind ik, een oplossing voor aanbieden. Ik blijf hoop houden op erkenning van onze klacht dat het matras fluffy is geworden.
Aanvulling 23 februari. Gebeld door J. Van klantenservice Beter Bed. Er werd begrip getoond voor mijn inhoudelijk bezwaar dat ik 60 euro zou moeten betalen voor de second opinion. Er is mij toegezegd dat het niet in rekening wordt gebracht. Op 21 april gaat er een service monteur komen voor de second opinion. Dat duurt nog even maar de oorzaak daarvoor ligt bij ons. Wordt vervolgd

Update 21 april 2026
De servicemonteur is langsgeweest. Volgens de methode (rij -lange ijzeren staaf - van hoek tot hoek gaf het geen hoogteverschil in het midden - van 1.5 cm. Dat was de norm zei hij. Vorige servicemonteur had de norm 3 cm.

Ik heb uitgelegd dat de toplaag fluffy is. Ik ben op het matras gaan liggen om te laten zien dat ik het ervaar dat ik in een hangmat lig. Mijn argument is dat de kwaliteit onvoldoende is waardoor de toplaag zijn veerkracht en dus ondersteuning voor lichaam en speciaal de rug is verdwenen. Als ik op mijn zij  lig raken mijn ribben mijn heupen, zo ver zakt het door en daardoor krijg ik klachten. , De monteur gaf dat hij niet wist hoe je dat moet meten en vaststellen.
Ik zou graag een oplossingsperspectief hebben. Al vervangt BeterBed maar de binnenkant van het matras.  De servicemonteur bood aan de kwestie terug te koppelen aan de backoffice. Op mijn verzoek heeft hij mij liggend op het matras gefotografeerd.
Na een kopje koffie en de administratieve afhandeling in zijn tab gaf de servicemonteur aan dat ik 60 euro moest betalen. Terwijl op 17 februari J van de klantenservice mij had toegezegd dat ik het niet hoefde te betalen omdat dit bezoek op initiatief was van BeterBed. Maar dat werd ter plekke opgelost zonder te betalen.
Dus ik wacht nu in spanning af met welk oplossingsperspectief de backoffice van BeterBed gaat komen.
Wordt vervolgd.

21 april 2026

Beter bed Tielt-Winge Gouden kruispunt

Beter bed Tielt-Winge Gouden kruispunt. Toppie!
Hartelijk dank Johnny!
Ook heel tevreden van boxpring Owen 1m40. Een kleine tegenvaller is de bijgeleverde topper. Die is niet echt kwalitatief.
Voor de rest: heerlijk slapen.
Top!
De levertijd werd een paar dagen later dan verwacht.
De 'klantendienst' was niet vriendelijk. Jammer.
Maar nogmaals, heel tevreden van de verkoper Johnny en van de boxspring. Bedankt!
Hilde en Ronny (Donk, Herk-de-Stad)

4 april 2026

Beste Hilde en Ronny,

Bedankt voor jullie review.

Wat fijn om te vernemen dat Johnny jullie zo goed heeft geholpen bij de keuze en het bestelproces.
Ook mooi dat jullie zo tevreden zijn met de boxspring en dat jullie heerlijk slapen.
Wat minder te vernemen dat de levertijd een paar dagen later werd dan verwacht en dat je de klantendienst niet prettig hebt ervaren.
Onze excuses daarvoor.

We wensen jullie nog heel veel comfortabele nachten toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dikke pluim voor de verkoper (Bernard)…

Dikke pluim voor de verkoper (Bernard) van de winkel in Sint-Denijs-Westrem. Professional in zijn vak en duidelijke uitleg. Meerdere winkels bezocht maar deze verkoper stak er met kop en schouders bovenuit!

21 april 2026

Beste Peter,

Bedankt voor je mooie review.

Wat geweldig om te vernemen dat je zo goed bent geholpen door Bernard in de winkel in Sint-Denijs-Westrem. Fijn dat zijn deskundigheid en duidelijke uitleg het verschil hebben gemaakt, zeker na je bezoeken aan andere winkels.
We wensen je veel plezier met je aankoop en staan graag weer voor je klaar in de toekomst!

vlotte en snelle service

vlotte en snelle service

20 april 2026

Goedemorgen Gina,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als vlot en snel hebt ervaren. Alvast heel veel slaapplezier met je nieuwe matras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een aangename en ontspannende…

Ik heb een aangename en ontspannende winkelbeleving gemaakt , zeer vriendelijke medewerker

20 april 2026

Goedemorgen Muharem,

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je een aangename en ontspannende winkelbeleving hebt gehad en dat je zo tevreden bent over onze medewerker. Alvast veel slaapplezier met je nieuwe aankoop.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een onbruikbaar bed zonder poten.De…

Een onbruikbaar bed zonder poten.De levering van die poten kan 2 weken duren.ons bed hebben we afgebroken, is weg.

18 april 2026

Hallo Robert,

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is, zeker nu je bed al is afgebroken.

We hebben geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen om dit snel met je af te stemmen, maar dat is helaas niet gelukt. Daarom hebben we je ook per mail een voorstel voor een oplossing gestuurd.

Groetjes, Janneke

Vriendelijkheid en professionele hulp

Vriendelijkheid en professionele hulp. Al onze vragen werden beantwoord. We kregen tijd genoeg om te beslissen en verschillende matrassen te testen. Er werd niet aangedrongen. We kijken uit naar de matrassen die de volgende maand zullen geleverd worden.

18 april 2026

Goedemorgen Ingrid,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je onze vriendelijkheid en professionele hulp zo hebt gewaardeerd en dat jullie in alle rust verschillende matrassen hebben kunnen testen en een goede keuze hebben kunnen maken. We kijken ernaar uit om de matrassen volgende maand te mogen leveren en wensen jullie alvast veel slaapplezier toe.

1 februari 2026

Goedemorgen Gunther,

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren. We zien je graag weer terug.

Goede opvolging van levering

vriendelijk personeel, wel lang wachten op levering, maar wel op de aangegeven datum.

16 april 2026

Goedemiddag beste,

Hartelijk dank voor het delen van jouw review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de vriendelijkheid van ons personeel en de opvolging van jouw bestelling.

Ik wens je veel plezier toe met de nieuwe aankoop.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topzaak voor het aankopen van nieuwe matrassen en beddengoed!

Aangename ervaring met deze zaak, correcte bepaling van de juiste matrassen, deskundige uitleg en snelle levering van onze bestelling. Vannacht voor de eerste maal op de nieuwe matrassen geslapen en zeer tevreden over de kwaliteit en de prijs ervan! Aanrader!

17 april 2026

Goedemiddag beste,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling.

Wat goed om te horen dat de eerste nacht op de nieuwe matrassen zo goed is bevallen.

Ik wens u veel plezier en comfortabele nachten toe op uw nieuwe matrassen.

eerlijk ,behulpzaam

alles was correct ,een fijne aankoop en een fijne levering

26 februari 2026

Goedemiddag beste,

Hartelijk dank voor je mooie feedback.

Wat fijn om te horen dat het heel proces, van de aankoop tot aan de bezorging, volledig naar wens is verlopen.

Ik wens je heel veel plezier toe met je nieuwe aankoop.

Goedemiddag Marleen,

Dank je wel voor je feedback!
Geweldig dat de analyse je heeft geholpen om de juiste matras te kiezen. Dat is precies waar we voor gaan: persoonlijk en goed onderbouwd advies. Geniet van je aankoop en veel fijne nachten gewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van alles tevreden van begin tot…

Van alles tevreden van begin tot einde!!!

20 januari 2026

Goedemiddag Rik,

Dank je wel voor je feedback!
Geweldig dat alles van begin tot einde naar wens is verlopen en dat je zo tevreden bent. We hopen dat je zal genieten van je aankoop en wensen je veel fijne nachten toe!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik denk dat alle goede reviews fake…

Ik denk dat alle goede reviews fake zijn doordat de service heel slecht was. We hebben een bed bestel met alles er op en der aan en uiteindelijk komen me ze naar ons huis en zeggen ze wel hebben alleen maar een matras mee niets anders, we zijden okey kan altijd gebeuren dus hingen we naar de winkel en hebben we nog een bed besteld voor ons zoon, en gevraagd of de rest van ons bed tegelijkertijd kunnen geleverd worden, de mevrouw(Stephanie) zegt ja geen probleem. Ze zijn nu aan gekomen en hebben weeral de helft van ons bed vergeten en deze keer zeggen ze zelfs da ze dat in hun systeem hadden ondertussen we hebben 1300 euro ongeveer gespendeerd. Ik hoop dat deze review jou geeft geholpen om te kiezen waar je je bed wilt. SLECHTSTE ERVARING VAN MIJN LEVEN.

9 april 2026

Hallo Wailid,

Bedankt voor je bericht.

Jammer om te lezen dat je ervaring zo is verlopen, dat is uiteraard niet wat we willen en ook niet hoe we normaal werken.

Alle reviews die je hier ziet zijn van echte klanten. We hebben je via Trustpilot ook om extra gegevens gevraagd, zodat we je bestelling erbij kunnen pakken en kunnen uitzoeken wat hier precies mis is gegaan.

We kijken dit graag verder met je na en helpen je dit op te lossen.

Met vriendelijke groetjes, Janneke
--------
Update 20.04.2026

Helaas hebben we geen aanvullende gegevens ontvangen en zijn we niet in gesprek kunnen gaan om een oplossing te bespreken.

Mocht je hier nog voor open staan, dan staat onze klantenservice uiteraard voor je klaar.

Groetjes, Janneke

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Iemand met rugpijn Vriendelijke verkopers die weten wat je…

Vriendelijke verkopers die weten wat je wilt 👍

14 april 2026

Goedemiddag Tony,

Wat fijn om te horen, hartelijk dank voor je review! Geweldig dat je zo vriendelijk bent geholpen en dat onze verkopers goed konden inschatten wat bij je wensen past. We vinden het belangrijk dat je met vertrouwen de juiste keuze kunt maken. We wensen je veel comfort en plezier van je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Warme groet,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aankoop elektrische boxspring, matras, kussen

Zeer vriendelijke verkoper in de winkel, die uitgebreid de tijd naar om alles uit te leggen en ook bij de levering verliep alles perfect. Zeer vriendelijke mensen die alles proper monteerden en achter lieten

7 april 2026

Hallo Bea,

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had met de uitleg in de winkel en de levering. We zijn blij te horen dat de montage correct en netjes is verlopen.
Bedankt voor uw positieve feedback!

snelle levering

3 april 2026

Hallo Franco,

Wat fijn dat je tevreden bent met de levering.
Ik hoop dat je blij bent met je bestelling.
Bedankt voor de review!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Heel vriendelijke contacten met…

Heel vriendelijke contacten met medewerkers en afwerkingen van aankoop tot levering, groeten

9 april 2026

Hallo Georges,

Wat fijn om te horen over uw vriendelijke contacten en de goede afhandeling van uw aankoop tot aan de levering.
Hartelijk dank voor uw feedback!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.