Dåligt kvalitet! Sen första veckan vi köpte så märkte vi att det är något konstigt med termostaten fick mejla fram och tillbaka . Efter många försök fick vi den igång Jag hade igång min jacuzzi... Se mer
Katastrofal support. Riktigt urusel. Ångrar bittert att jag köpte produkter från bestway
Jag har fått hjälpsam och snabb service vid de tillfällen jag kontaktat Bestways kundservice. De har haft snabb återkoppling via e-post och ett bra och informativt bemötande med en kontinuerlig ären... Se mer
Vi hade en flitig mailkonversation men jag förstår att företaget följer sin kvalitetsplan. När jag lyckats skicka in alla efterfrågade dokument och foto får jag svar att de byter min trasiga produkt.... Se mer
Dåligt kvalitet.
Dåligt kvalitet!
Jag hade igång min jacuzzi hela vinter. Den började släppa luft.. fick mejla och skickade video / bilder efter 3-4veckor. De har skickat delar, men inte alla, för de tyckte att jag ska prova fortfarande min gamla trasiga termostaten som stängs av hela tiden. När den stängs av vatten blir kall när man sätter på så tar den extra mycket el.. de bryr sig inte
Mycket missnöjd på grund av servicen från Bestway i
Väldigt bra och hjälpsam service
Väldigt bra och hjälpsam service! Mitt ärende togs emot på en gång och det skickades en produkt som behövdes direkt.
Lay-Z-Spa St.Moritz Air Jet
Otroligt nöjd med återkopplingen.Våran pump till spabadet hade slutat fungera. Jag skickade in bilder o filmer och de beslutade att skicka mig en ny pump trots att garantin hade löpt ut.
Mycket trevlig kundservice som direkt…
Mycket trevlig kundservice som direkt förstod mitt problem med dåliga delar på min 1 år gamla pool och skickade nya ersättningsdelar som jag hade i handen 5 dagar senare.
Underbart när det fungerar så smärtfritt. Tack Bestway.
Mycket nöjd med produkten som helhet
Mycket nöjd med produkten som helhet, har levt upp till förväntningarna. Någonting hände med pumpen men när jag kontaktade Bestway fick jag bra hjälp och de löste det med att skicka mig en ny pump. Snabbt och enkelt.
Efter att ha varit i kontakt med inköp…
Efter att ha varit i kontakt med inköp sidan där jag köpte spat i ca 1 1/2 månad utan få ett klokt svar till att få kontakt med er där allt händer snabbt och lätt att förstå vad ni menar och trevligt bemötande.ni är guld värda
Fick snabb kontakt och fin hjälp
Fick snabb kontakt och fin hjälp. Min pump gick sönder och inom 5 dagar kunde jag hämta ut en ny!
Otroligt snabb & bra hjälp
Otroligt snabb, korrekt & tillfredställande hjälp.
En sådan service som man blir överraskat glad av.
Pumpen i spa-poolen droppade vatten…
Pumpen i spa-poolen droppade vatten Kundtjänst var mycket hjälpsam och de kommer att skicka en ny. Jag är mycket nöjd.Tack
Bra kundservice
Snabb och smidig hantering av anmälan om defekt produkt.
Positiv respons
När jag lyckats skicka in alla efterfrågade dokument och foto får jag svar att de byter min trasiga produkt. Snyggt jobbat. Det var värt all möda när jag får detta positiva besked.
Trevlig och serviceminded personal
Trevlig och serviceminded personal, i vårt fall Anna och Henrik.
Relativt snabb och bra service
Relativt snabb och bra service. Lite många turer fram och tillbaka innan vi blev eniga i vad som behövdes.
Men på det stora hela så tycker jag att mitt ärende hanterades på ett bra sätt.
Lätt att komma i kontakt med och sedan…
Lätt att komma i kontakt med och sedan enkel och snabb hantering av mitt ärende.
Professionellt bemötande
Professionellt bemötande. 10 av 10😊😊.
Mvh Linda.
Support garanti
Min liner till mitt layz spa sprack. Jag kontaktade bestway service och på 48h skickar dom hem en ny pool. Superservice 👌
Snabbt och mycket trevligt bemötande
Snabbt och mycket trevligt bemötande.
Toppenservice!
Sjukt snabba på återkoppling!
Sjukt snabba på återkoppling!
Lise Lotte är en kanon människa!
Dom ska vara glada att dom har henne!
Snabb och bra service.