Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte online forløb i maj 2024

Jeg købte online forløb i maj 2024, og igen maj 2025 og har derudover købt onlineforedraget 'Narcissisterne blandt os'.
Når Berith taler, føler jeg at det er mit liv, hun beskriver - helt uden at kende mig. Hun beskriver så utroligt mange detaljer om, hvordan jeg er blevet behandlet, og det kan hun fordi hun forstår, mærker og ser mig. Det går lige i hjertet og tårekanalerne. I forbindelse med forløbet her i 2025 har der været Q&A webinar med chat hver uge, vi har kunnet stille spørgsmål og Berith svarede alle.
Berith har fået mig til at føle at det IKKE er min skyld. Og jeg har følt mig set, forstået, rummet og hørt.
Takket være disse forløb er jeg godt på vej i min heling. Jeg giver Berith mine varmeste anbefalinger! ❤️

16 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

at være eller ikke at være narcissidt, DET er sagen!!

Jeg var til hendes foredrag på Nørrebro i København tirsdag d. 6/5-2025 lige på min
narcissistiske, afdøde mors 94 års 🇩🇰.
Jeg havde virkelig glædet mig til at få mere viden om "narcissisterne blandt os, og hvordan de manipulerer med os", og det var et levende foredrag på trods af hendes lange, dramatiske beretning om sin egen familie, og på trods af en skov af mobiltelefoner, som skød op som paddehatte i den lille foredragssal!!
Da jeg kom hjem, så jeg, at Berith Siegumfeldt vil afholde et online-kursus med hjælp til os, som har været udsat for narcissisme, og jeg følte STRAKS, at det var det kursus, som jeg havde brug for!!
MEN da jeg kom til at tilmelde mig og at betale på en alternativ måde og desværre kom til at bruge en anden af mine tre e-mail-adresser end den, som jeg havde tilmeldt mig på, så brød h******
løs!!!!😡😫
Jeg blev fundet UEGNET til at deltage i online-kurset, fordi "jeg ikke var selvstændig nok og ville blive for besværlig for hende at bakse med"!!
Hun brugte nogle andre ord, men meningen er den samme!!! Og derfor kunne hun ikke hjælpe mig, skrev hun!!
Så jeg har skrevet en VIRKELIG skrap e-mail til hende, da der jo skal skrap lud til skurvede hoveder!!!😆😂
Nu får jeg MOD min vilje pengene igen og kan ikke komme med på kurset!!!
Det er jo det bedste for mig, når hun er så ISKOLD, men jeg ville SELV have frameldt mig ikke være blevet VRAGET af hende!!!
Er Berith Siegumfeldt selv n*********???
Hendes adfærd tyder da på det!!!
Mit råd til jer alle sammen er at holde jer LANGT VÆK fra hende!!!
Kærligst♥️ Bach-terapeut
Ingrid Lendrop Malmstrøm

12 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var til foredraget i Hinnerup og havde…

Var til foredraget i Hinnerup og havde set frem til det. Det var virkelig et rodet og ustruktureret arrangement. Man skulle tro det var det første foredrag hun holdt. Det eneste jeg ikke vidste af det hun fortalte, var det med hendes far, bror og mor, ellers var det ret meget en genfortælling af hendes bog bare meget mere rodet og uden noget spændende indhold.

Hun spurgte alt for ofte publikum om vi kunne svare på det hun skulle til at fortælle noget om og det resultere i at tiden løb og hun oksede igennem det sidste kvarter og bad folk lade være med at spørge om mere, selv om det var lige netop sådan hun selv startede sit foredrag ud.
Pausen var lige ved at blive sløjfet, da hun var i tidspres, fordi hun gav folk lov til at fortælle den ene historie om sit liv efter den anden.

Hun sendte to mails til alle deltager efter arrangement.
Egentlig en fin gestus, men hold nu op, de to sider der blev sendt ud var mindst ligeså rodet som fordraget.

7 maj 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Foredraget var for rodet og med en del…

Foredraget var for rodet og med en del statistiske fejl. Indskudte sætninger i indskudte sætninger gjorde at man tabte tråden. Det tekniske udstyr gjorde hele tiden powerpoint- og mikrofon-delen til en irritation, tiden blev ikke overholdt selvom foredragsholder havde sat en alarm for egen skyld. Der blev opfordret til at tage billeder af skærmen, hvilket resulterede i en skov af mobiltelefoner som eneste udsyn til slides, man kan hente i enhver bog om narcissister.
Der blev tid til et par spørgsmål, som mest var noget med folks egen historie og derfor uinteressant for andre.
Foredraget var for dyrt i forhold til udbyttet.

21 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Højt faglig niveau, viden fra første parket

Berith er en af de bedste formidlere i forståelsen af de dynamikker man er udsat for i forholdet til en narcissist/psykopat og det at kende deres mønstre som de “primater” de nu er, uden sønderligt empati og samvittighed hvis nogen overhovedet.
Beriths viden rækker langt udover mange psykologers og psykiatrikeres viden, vi er i DK langt bagefter generelt med viden på området og det er tydeligt at Berith også søger sin viden fra den sidste nye forskning på området og er up to date.
Udover at de bedste formidlere og eksperter har været udsat for narcissister/psykopater selv. Den indsigt kan man ikke læse sig til på noget universitet, den skal mærkes og kan mærkes i hver en celle i krop og sind og den indsigt har Berith tydeligt med sig i hendes foredrag og undervisning, oplevelser fra første parkét.

Min “oplevelse dato” er fiktiv, dvs jeg har været til flere foredrag og et kursus hos Berith og kan ikke husk de forskellige datoer.

13 maj 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ikke pengene værd.

Ingen tvivl om, at Berith Siegumfeldt har oplevelser i bagagen, der har givet hende livserfaringer, som ingen burde have. Hatten af for, at hun står op endnu.

Derudover har hun, så vidt jeg har kunnet finde frem til, ingen som helst uddannelse i psykologi/psykiatri, der giver hende belæg for at "undervise" i emnet "Narcissister".

I starten af foredraget opmuntrer hun til at stille spørgsmål. Undervejs afviser hun spørgsmål, fordi ...??

Tillige havde hun sin telefon sat med alarm, givetvis for at overholde tiden, men virkelig irriterende. Prøv med et ur i stedet.

Foredraget er for dyrt, i forhold til udbyttet. Der er tale om en (meget) lang fortælling om hendes egne oplevelser, dernæst opremsning af de gængse kendetegn på en narcissist, og 2 minutter om, at en narcissist og en psykopat er ikke det samme. Alt sammen gængs viden, enhver kan få ved en simpel Google søgning.

Hun smækker et foto op af en landskendt morder, og mener at alle burde kunne have set i hans øjne, at han er narcissistisk psykopat. Ét foto, taget i ucharmerende belysning, efter han var afsløret. Muligvis endda lidt manipuleret? Hvis hun havde læst op på manden, ville hun vide, at han var meget afholdt, indtil det slog klik for ham, så hvordan skulle folk have vidst det?

Emnet "Sådan manipulerer narcissister og psykopater dig" blev ikke berørt. Jeg er ikke blevet klogere på hvordan narcissister/psykopater manipulerer [mig] efter dette foredrag. Eller måske er jeg?!

7 februari 2023
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Gode fortællinger, lavt fagligt niveau.

Var til foredraget "Sådan manipulerer narcissister og psykopater med dig" i Hinnerup d. 7/8 2019.

Berith havde uden tvivl god karisma og var god til at fange tilhørerne. Hun brugte sin egen fængende forhistorie som ramme omkring foredraget og tilføjede relevante cases til illustation af problemstillingerne, hvilket fungerede godt.
Der er ingen tvivl om, at Berith har beskæftiget sig meget med narcissister/psykopater og søgt megen viden herom.
Desværre mener jeg ikke, at det faglige niveau var højt nok, og flere påstande var faktuelt forkerte.
For det første er "psykopat" ikke længere en anerkendt diagnose, men der er tale om dyssocial personlighedsforstyrrelse.
I sit foredrag nævner hun, at 1/10 personer i DK er "psykopater". Dette er ikke korrekt. Man skønner at 1/10 falder ind under den overordnede diagnose "personlighedsforstyrrelse", hvor den dissociale/"psykopaten" er en underdiagnose, som kun få procent falder ind under.
Hun nævnte også, at der var en 50/50 fordeling af mænd og kvinder som var "psykopater/narcissister". Dette ligeledes faktuelt forkert, da man ved, at der er en langt større forekomst af dyssocial personlighedsforstyrrelse blandt mænd ifht. kvinder. Kvinder derimod er højere repræsenteret i andre underdiagnoser af personlighedsforstyrrelse, herunder borderline.
"narcissisten" / narcissistisk personlighedsforstyrrelse er ligeledes en underdiagnose. Denne er dog ikke er veldefineret i psykiatrien, og man mangler egentlige ICD-10 kriterier herfor.

Jeg mener personligt, at når man selv vælger at stille op og "undervise" i hvad "narcissister"/"psykopater" er, så er man nødt til at have bedre styr på fakta og teori, herunder også diverse differentialdiagnoser.

Ønsker du gode fortællinger og en stemning, hvor publikum deler private historier, og går du ikke op i det faktuelle, så er det et fint foredrag.
Ønsker du konkret viden om emnet, så tror jeg, at du vil gå derfra med en vag fornemmelse.
For 300 kr. pr. person havde jeg personligt forventet et højere niveau.

18 augusti 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.