Beredskapskompaniet Danmark Omdömen 12

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Modtager ikke alle sine varer !

Opdatering. Fik mine varer. Stadig ikke den kvalitet jeg forventede og bare en anden måde at sælge Kina bras på.

Oprindelig anmeldelse: Det ligner det er dansk, men er i virkeligheden svensk og så sendes varen, eller måske noget af den direkte fra Kina. Jeg bestilte to ordre på black fridag, har modtaget den ene med der manglede nødradio i pakken, og den sidste pakke har jeg endnu ikke modtaget.

Så køb ikke her. Jeg opdaterer gerne min anmeldelse hvis det ender med jeg faktisk modtager mine ting som jeg syntes jeg har bestilt rigeligt for.

7 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fint firma

Fint firma

Jeg købte 2 sos soveposer til bilen igennem det her firma. Først troede jeg det var et fake firma pga. folks dårlige udtalelser. Men jeg har fået mine varer og er tilfreds. Det eneste der er minus er at de ikke sender forsendings info men at varen ankommer lige pludselig. Men alt i alt fin oplevelse. Vil dog vove at påstå jeg har betalt lidt rigeligt da Temu har de samme varer. Men de kom og nu ligger de i bilen.

18 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilt 26. okt. leveret 1. dec.

Bestilte en nødradio 26. oktober, betaling hævet 28. oktober leveret 1. december.
Efter utallige mails frem og tilbage med mange undskyldninger, lykkedes det at få den nødradio.

26 oktober 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Soveposer

Havde bestilt 2 stk. nødsoveposer og var overbevist om at de varer aldrig kom efter læsning af trustpilot. Rykkede nu alligevel, da jeg ikke kunne komme ind på trackingnr. Fik det sendt af Viktor og har nu netop modtaget min pakke. Forsendelsen er ankommet fra Kina, hvilket man ikke kunne se da man bestilte og de ligner dem man kan bestille fra Temu, men der er dog trykt "Beredskaps Kompaniet" på yderposen her.
Jeg har ingen ide om hvordan kvaliteten er, men den ser ok ud.

29 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nødradio

Jeg troede jeg var blevet fuppet p g a de mange dårlige anmeldelser på Trustpilot ! Først i nov bestilte jeg en nødradio, og i dag blev den leveret af Post Nord.
Den ser fin og funktionel ud, så man skal ikke altid tro det værste

18 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Min mormor købte en nød radio til over…

Min mormor købte en nød radio til over 700 kr !!! I trak pengene den 9 oktober. Hun har stadig ikke modtaget den
Og nu har jeg tjekket alle jeres totalt dårlige anmeldelser ( min mormor er en gammel kvinde som ik fik kigget sig ordentligt for ) hvordan kan i finde på at snyde på den måde.
Jeg har sendt en email til jer . I skal overføre pengene tilbage til hende 🤬🤬🤬🤬

9 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte en nødradio fra et skodfirma

Jeg bestilte en nødradio, og blev umiddelbart efter usikker på, om det var en fake hjemmeside.Prøvede derfor med det samme at annullere ordren, hvilket ikke kunne lade sig gøre.Fik tilbud om 15 procent rabat, men afslog. Der gik så 3 uger, inden den kinesiske radio kom! Jeg havde troet, at jeg betalte for et svensk produkt.
Jeg har så de sidste mange dage forsøgt at få en returlabel, evt bare en adresse på, hvor jeg skal sende radioen retur til, men nu bliver der pludselig ikke svaret på mine mails.
Under returnering på hjemmesiden står der ellers, at man skal udfylde en retur blanket, denne var ikke at finde i pakken,eller på hjemmesiden, og så maile den, hvorefter man så får tilsendt
en returlabel,som man giver 7 euro for.
Men altså ,der kommer ingen svar eller mail med adresse eller label, så tilsyneladende snyder man ved ikke at svare, hvorved det jo er umuligt at returnere varen.
Mit bedste råd: hold jer langt væk fra dette fupfirma, de kalder sig Beredskab kompagniet, så man tror, der er seriøsitet bag firmaet.
Øv øv øv, håber ikke andre lader sig narre 😭

29 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Trak penge for annulleret ordre.

Trak penge for annulleret ordre.
Jeg annullerede ordre bare 5 min efter jeg havde lavet den, da jeg fortrød og skrev til dem.
De svarede ikke tilbage før jeg rykke dagen efter.
Svarede at ordren var annulleret og jeg ville få en bekræftelse på mail.
Fik aldrig mailen, men næste dag trak de alle pengene fra min konto.
Jeg skrev igen til dem, for at høre hvorfor de trak pengene når ordren var annulleret. Igen fik jeg ikke svar. Da jeg skrev igen at jeg ville gå på trustpilot hvis ikke jeg snart fik mine penge retur fik jeg svar.
Og de sender kvittering via Mobile pay at pengene er overført, de har bare lavet en overførelse der tager 10 hverdage før pengene går ind.
Syntes det er uforskammet, når jeg annullerede ordren før de havde ekspederet den. Useriøst firma, handler der aldrig mere.

9 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.