Hej,
Tak for din kommentar – vi forstår godt, at det kan skabe spørgsmål, når man ser et ungt brand som vores.
Når vi skriver, at vi har mange glade kunder, bygger det på de mange ordrer, vi allerede har sendt ud, samt den feedback vi løbende modtager direkte fra kunder via e-mail, kundeservice og vores egne opfølgningsflows efter køb. Vi sender nemlig anmeldelser/feedback-formularer ud til alle kunder, så vi kan forbedre både produkt og service.
Vi er stadig et relativt nyt brand, og selvom mange kunder giver os rigtig positiv feedback direkte, er det helt rigtigt, at ikke alle aktivt går ind på Trustpilot og opretter en offentlig anmeldelse. Det er noget, vi arbejder på at gøre nemmere og mere synligt for vores kunder, så den offentlige feedback bedre afspejler den respons, vi faktisk får dagligt.
Når det gælder kommentarer om Temu/Amazon, så er det vigtigt at sige, at der findes mange lignende produkter på markedet – især i denne kategori. Men der er stor forskel på kvalitet, komfort, holdbarhed og den service, man får med. Mange af de billigste alternativer er masseproducerede standardprodukter med begrænset kvalitetskontrol, ringere batterier, dårligere lyd og ingen reel support, hvis noget går galt.
Hos os handler det ikke kun om selve produktet, men også om:
– at det er behageligt at bruge natten igennem
– at lyd og komfort fungerer i praksis
– at kunder kan få hjælp hurtigt, hvis der opstår spørgsmål
– at vi står bag produktet og tager ansvar, hvis noget ikke lever op til forventningerne
Vi ved godt, at tillid tager tid at bygge op – især som nyt brand – og det tager vi meget seriøst. Derfor arbejder vi hver dag på at give kunderne en god oplevelse og en service, de kan regne med.
Vi sætter pris på, at du deler din bekymring, for det giver os også mulighed for at forklare, hvordan vi arbejder. 💙