Coach Benni Bravo Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er utrolig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått! Alltid tilgjengelig coach med raske svar, fleksibel og på tilbudssiden. Matplanene er gode, varierte og tilpasset meg og mine mål, noe som gjør de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man får ekstremt god oppfølging av teamet og man føles seg både ivaretatt og hørt om det er noe som ikke funker! De er gode til å støtte deg gjennom hele opplegget, men også ta i mot endringer om du ø... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Benni e en drit bra coach! Chill, hjelpsom og funny fyr😭💕 Va jwl skummelt for meg å begynne. Slet med mat, så å spise mer enn vanlig og å la Benni bli kjent med kroppen min va drit skummelt. Men ang... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Benni har lagt opp programmet på en måte som tilpasses deg, jeg føler meg bra og føler på god progresjon, han motiverer, planlegger og er skikkelig flink til å følge opp. oppfølgingen er herlig og j... Se mer

Företagsinformation

1. Personlig tränare

Skrivet av företaget

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

Kontaktuppgifter

Utmärkt

376 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

271 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fint av benni.

Denne reisen med benni har vært fantastisk siden ha alltid har tatt hensyn til mine utfordringer og mine behov, han er absolutt ett klokt valg om du skal vurdere PT, jeg anbefaler Benni 10 av 10 ganger!

17 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Benni er helt rå – oppfølging i en egen klasse

Jeg får fantastiske oppskrifter på enkel og sunn mat, skreddersydd for meg og mine mål. Planen er lett å følge og det føles trygt fra start til slutt. Benni er utrolig dyktig – han ser deg, motiverer og tilrettelegger på en måte som gjør alt overkommelig og inspirerende. Han følger opp, justerer ved behov og får deg til å tro på deg selv underveis. Jeg er rett og slett kjempefornøyd! Det er en fryd å være med, og jeg gleder meg stort til fortsettelsen.

6 november 2025

Drømme team

Liker at coachingen er tilpasset og skreddersydd meg og mine behov, får støtte, blir hørt og føler at teamet jobber godt for å gjøre prosessen og opplegget enklest mulig for meg å forholde meg til. Føle det ligg et genuint ønske hos teamet til å hjelpe å gjøre en forskjell, og at arbeide blir gjennomført me profesjonalitet og tatt seriøst <3

27 oktober 2025

Beste coach

Er ca 2 uker siden jeg begynte nå men hittil så har det vært kjempe bra. Kunne ikke bedt om en bedre coach. Får svar på absolutt alt jeg spør om (til og med dumme spm) får motiverende ord når jeg har klart å oppnå ting, som faktisk hjelper MYE. Benni er kjempe chill å snakke med også, og får raskt svar. Har fått digg matplan og fine øvelser som skal gjøres i gymmen. Han treffer seriøst perfekt på alt. Han gir så sykt mye forståelse rundt alt som jeg genuint elsker. Benni is the way to go. Angrer ikke et sekund på at jeg valgte han.

24 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

En coaching som følger godt opp

Jeg har hatt mange coacher tidligere, men Bennibravo skiller seg virkelig ut. Han følger opp jevnlig og er alltid på, noe jeg har savnet hos andre. Motivasjonen min er mye bedre nå – til og med på de dagene hvor alt føles litt tyngre. Veldig fornøyd så langt!

23 oktober 2025

10/10 fra fra første samtale

Ååå, det er jo så lett når du har et dribra team i ryggen. Med veiledning og hjelp fra TeamBravo så er jobben mot måla dine mye lettere. De tilpasser seg deg, dine behov og ønsker, og gir deg stadig mer motivasjon, kunnskap og progresjon. Jeg slipper å tenke på hva jeg skal gjøre på trening eller hva jeg skal spise, og dermed kun trenger å gjennomføre, lage den gode maten og yte det beste jeg kan. Det fungerer kjempebra for meg som har en allerede travel hverdag! Jeg anbefaler TeamBravo for absolutt alle uansett utgangspunkt. Velg TeamBravo for kvalitet/kunnskap, god oppfølgning, jevnlig progresjon, bedre rutiner, en bedre hverdag og ikke minst UDREGELIG FYSIKK!😈

24 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har aldri hatt coach før og var…

Har aldri hatt coach før og var skeptisk til opplegget, men jeg har blitt insane positivt overrasket!! Veldig flink til å se enkeltperson og gjøre justeringer underveis for at det skal bli så bra som mulig. Gode treningsplaner og digge måltidsplaner som gjør det enkelt å fullføre samt opprettholde motivasjonen.

19 oktober 2025

Online coach

Benni er en kjerne kar som bryr seg og sjekker opp regelmessig og har forståelse for at man kan ha knapt med tid. Han tilrettelegger og følger opp tett samtidig som han motiverer, en kjempegod coach. Anbefaler!

18 oktober 2025

Veldig fint team

Veldig fint team. Svarer på null komma niks om du har et problem. Veldig hjelpsomme. Motiverer deg og hjelper deg mot dine mål. Pris kan ikke beskrive det dette teamet klarer å oppnå for deg.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

I startfasen men virker lovende

Ikke holdt på så lenge med dette prosjektet, men til nå virker det veldig bra. Får mye støtte og jeg er motivert hver eneste dag. Dette bygger karakter, og ser frem til et sterkt sluttprodukt☺️

Coaching

Nå har jeg nettop begynt, men synes opplegget er veldig bra! Får oppfølging og hurtig svar hvis det er noe jeg skulle lure på! Får en god matplan jeg skal følge som er enkel å forholde seg til, samt et skreddesydd treningsopplegg som gjør alt mye enklere. Trenger bare å møte opp å gjøre jobben selv, som passer meg utmerket!

Forandring fryder!

Er på min første uke med benni som coach, og er sykt fornøyd! Digger at han er PÅ og følger deg opp hver dag! Merker på meg selv at jeg føler meg 100 ganger bedre allerede fysisk og psykisk! Anbefales!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

BENNIBRAVO coaching

Jeg likte veldig godt at du hadde matplanter med oppskrift og fremgangsmåte, gode og oversiktlige treningsplaner. Innsjekkene er jo også gull for å se fremgang. Jeg savnet litt mere tilpasning til meg personlig følte det ble litt sånn masse produsert om det gir mening. Savner bl.a. en dag hvor vi kunne f.eks. ha snakket litt over telefon eller en video chat. Og jeg skjønner at det blir vanskelig og svare og følge opp alle med en gang men det ble litt for upersonlig for meg når man måtte vente 1-2 dager før man fikk svar på chaten

25 september 2025

Anbefales!

Veldig bra coaching, med god og tett oppfølgning!!❤️Etter bare 2 uker med Benni og teamet, føler jeg meg mye bedre!🥰Man får gode treningsplaner og matplaner, som blir tilpasset etter dine behov og ønsker!🙌🏼Benni er motiverende og støttende!! Anbefales virkelig

24 september 2025

Gullvert

Gir benni 100%full topp her.jeg har hatt mange andre coacher før.men MRS Benni bravo🤩han legger til rette med treningene og du får virkelig den treningen du ønsker og får øvelsene du har lyst på.💪og er det noe man sliter med så Kommer han med tips og svarer fort.på det man lurer på og bedre søvn enegery og matplanen der er helt gullvert og få meg så💪💕og treningeng så trenger ikkenoe restaurant her har man Bennys resturantene hehe💪

23 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.