Coach Benni Bravo Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er utrolig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått! Alltid tilgjengelig coach med raske svar, fleksibel og på tilbudssiden. Matplanene er gode, varierte og tilpasset meg og mine mål, noe som gjør de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man får ekstremt god oppfølging av teamet og man føles seg både ivaretatt og hørt om det er noe som ikke funker! De er gode til å støtte deg gjennom hele opplegget, men også ta i mot endringer om du ø... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Benni e en drit bra coach! Chill, hjelpsom og funny fyr😭💕 Va jwl skummelt for meg å begynne. Slet med mat, så å spise mer enn vanlig og å la Benni bli kjent med kroppen min va drit skummelt. Men ang... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Benni har lagt opp programmet på en måte som tilpasses deg, jeg føler meg bra og føler på god progresjon, han motiverer, planlegger og er skikkelig flink til å følge opp. oppfølgingen er herlig og j... Se mer

Företagsinformation

1. Personlig tränare

Skrivet av företaget

For deg som drømmer om en udregelig fysikk

Kontaktuppgifter

Utmärkt

376 omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

271 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Så glad jeg startet😃

Fra første dagen så har jeg følt at jeg har noen som kan hjelpe meg med det jeg synes er vanskelig. Jeg merker at jeg har en som virkelig kan dette og som støtter og heier på meg. Jeg synes det er utrolig trygt og godt å få hjelp av noen som jeg kan tørre å gi dumme spørsmål. Jeg føler jeg får veldig god veiledning og hjelp. Hadde ikke tenkt en gang ar jeg kunne spise så mye godt selvom jeg skal ha mindre mat. Har allerede merket meg lettere og mindre oppblåst bare etter 2 uker! Er så glad jeg startet😃

22 januari 2026

God coaching

God coaching, bra oversikt i appen. Blir man lei av fks maten, så sier man i fra og han legger til noe mer. Er veldig lettvint å holde seg til planene, da det også er motiverende å se at vekta flytter på seg

21 januari 2026

Liker spesielt treningsopplegget

Liker spesielt treningsopplegget. Fast progam, øvelser som jeg kan se på for utførelse, antall repitisjoner m.v
Får ordentlig system på treningen

21 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg syns det eren god opplevelse på… treninga, matplan å hvor fort ma fakktisk forandrer seg bare ved å endre kostholdde en stor grad:)

Jeg syns det eren god opplevelse på hvor raskt lage til Benni responderer å hvor bra å god mat plan de fakktisk legger opp til deg!
Å ikke minst en enkel å grei treningsplan med vedlagte video filer som viser hvordan man skal gjøre øvelsene hvis ma ikke vet hvordan eller hva det er.:)
Å ma holder bra kominikasjon hele tiden å følger opp veldig bra, so keep up the good work!

18 januari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Benni er veldig hyggelig å snakke med

Benni er veldig hyggelig å snakke med! Å han er veldig forståelig på at folk har forskjellige hverdager! Han er veldig tilstrekkelig med planer som blir han ordner, om noe ikke er helt til mitt like så bytter han på det! Eneste jeg egentlig kan «pirke» litt på er at det blir som oftes 1 samtale hver dag som kan ta litt tid, men han å har en travel hverdag så det er 100% forståelig at det blir sån

17 januari 2026

Fantastisk!!!

Veldig snill, motiverende og flink coach! Han skjønner hvilket ståsted du er på, og tilpasser opplegget deg og din kalender

14 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Beste valget jeg har tatt...

Jeg hadde vurdert online coaching lenge, og er veldig glad jeg endelig tok steget, angrer ikke et sekund! Det er sykt digg å ha en matplan med enkle og gode retter som funker i hverdagen. Og er det noe man vil endre på er det bare og si ifra så ordnes det med en gang. Treningsopplegget er også supert og veldig lett og følge, og oppfølgningen underveis er helt topp.
Anbefales på det sterkeste!

19 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bennibravo er nydelig som coach og hjelper

Bennibravo som coach redda ikke bare treningen min, men livsstilen min. Jeg tracker maten min bedre enn før, fått en bra treningsplan og får masse god hjelp av han. Jeg får både gode tilbakemeldinger og hjelp til noe jeg lurer på. Anbefales til de som ønsker å få en bra livsstil, bra coach og god hjelp til alt.

17 december 2025

God opplevelse

Lett med kommunikasjon og mat/treningsplan basert på mine behov og interesser, gode tilbakemeldinger og betryggende når man føler at ting er vanskelig:)

15 december 2025

Verdt hvor krone!!

Benni er noe av det beste jeg har investert i, han ga meg et bra mat plan som er lett å følge og hvis det var noe jeg ikke var glad i byttet han det ut med noe annet godt. Treningsopplegget er veldig fint å lett å følge, noe som gjør at du får mye motivasjon til å gjennomføre og gi alt når du trener. Han er flink til å svare hvis du har spørsmål eller noe du lurer på. 100% verdt hver krone!!

10 december 2025

Veldig bra

Appen funker skikkelig bra, gode planer med trening og mat. De ordner opp med en gang det skulle være noe! Anbefales

3 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har aldri prøvd coaching

Jeg har aldri prøvd coaching, men har vurdert det lenge. Jeg konkluderte fort med å prøve Benni Bravo og jeg er superfornøyd. Han er veldig flink til å se enkeltperson, han er på servicesiden og gjør med glede justeringer for at jeg skal bli så fornøyd som mulig. Øktplanene er lett å gjennomføre og morsomme, og matplantene er gode, enkle og økonomiske. Alt i alt veldig fornøyd!

23 november 2025

Jeg er ganske fornøyd

Jeg er ganske fornøyd, ser på vekta at det fungerer det går nedover, veldig Delig å kjenne seg litt lemster igjen å vite man har brukt kroppen. Matplan er bra liker at men kan legge til egene oppskrifter å få innholde i både kalorier å proteiner på de. Det gjør at man kan utforske litt selv samtidig som man holder seg t matplanen.

22 november 2025

ENDELI RESULTATER!

Jeg har hatt flere PT'er, opp til flere matplaner, spist opp til 7 måltider til dagen og brukt mye tid og penger på ingen resultater. Startet med benni som coach og har nå startet på 3uke med treningsplan og matplan og ser allerede fremgang og resultater! Her er en coach som ønsker at netopp du skal lykkes og som genuint bryr seg om deg som menneske, jeg tenkte at jeg skal gi dette en sjangse før jeg går min egen vei men her var altså redningen for meg! For første gang på lenge føler jeg meg trent og selvtilitten vokser, og det beste med alt er at jeg forholder meg til 3 måltider pr dag, supert for en travel hverdag! Veien til og bli lean og fin ligger altså her i coachingen til team bravo!

18 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.