Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn Omdömen

TrustScore 5 av 5

Laan van Malkenschoten 97, 7333 NP Apeldoorn, Apeldoorn Zuid, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We hebben een raamkozijn en openslaande deuren laten installeren. We zijn blij met de gekozen kunststof oplossing. Belisol kwam met 3 man sterk en gingen voortvarend aan de slag met het slopen van de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heerlijk bedrijf om zaken mee te doen. Alle afspraken die er zijn gemaakt zijn nageleefd. Of het nu om de vertegenwoordiger gaat of telefonisch contact met de receptie alle verloopt soepel en eer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met onze kunststof kozijnen, in 2 dagen geplaatst Hard werkende en gezellige mannen met verstand van zaken Van begin tot eind een goede begeleiding gehad

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een verschil in service en kwaliteit! Bij Belisol Apeldoorn hebben we een schuifpui met triple glas en kozijnen met HR++ glas laten plaatsen. Alles verliep perfect: Marcel en Freek waren deskund... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterleverantör
  2. Dörrbutik
  3. Dörrleverantör
  4. Leverantör av PVC-fönster

Skrivet av företaget

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

395 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kundig en professioneel

Vlotte plaatsing, minimale troep, kundige vakmensen en goede service

5 juni 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Top, dank voor de mooie complimenten en het vertrouwen in Belisol Apeldoorn. Mvg

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Er is vlot en netjes gewerkt.

Er is vlot en netjes gewerkt met oog voor de klant/omgeving. Voortraject was duidelijk en ook daar werd er goed meegedacht.

29 maj 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Dank je wel voor deze mooie beoordeling over onze diensten! Mvg, Belisol Apeldoorn

Keurig afspraken nagekomen

Keurig afspraken nagekomen. Netjes gewerkt en deuren naar volle tevredenheid opgehangen

28 maj 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Top, dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen in onze diensten. Met vriendelijke groeten, Belisol Apeldoorn

Tevreden en voldaan.

Het werk werd keurig uitgevoerd overeenkomstig wat eerder was afgesproken. Zeer vriendelijke monteurs die in goed overleg het werk hebben uitgevoerd. Opvallend was dat de werkplek voortdurend werd schoongehouden en alles werd opgeruimd.
De kwaliteit van het geleverde ziet er mooi en strak uit en functioneert naar volle tevredenheid.

15 maj 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Hi Paul, mooi zo! Daar doen we het voor, met Liefde voor het vak bij Belisol! Dank je wel voor deze mooie review. Mvg, Belisol Apeldoorn

Belisol draai-kiepraam met hor

Belisol draai-kiepraam met hor
Levertijd: 8 maanden, werd ons bij de aanvraag al verteld.
Plaatsing: in overleg werd een datum geprikt. De werkers kwamen op tijd en na een kort overleg werd beschermfolie gelegd en gestart.
Onvoorzien: de balk van gewapend beton was niet voorzien waardoor het werk iets langer duurde dan gepland. Maar dat was geen probleem.
Afronding: na het aanbrengen werd de rommel werd netjes opgeruimd, de goede werking gedemonstreerd, de ontbrekende rubbertjes bij het hor op het werkblad genoteerd.
Pluspunt Belisol: betrouwbaar bedrijf. Komt als je ze nodig hebt.

30 april 2024

Top, dank je wel Nico voor deze mooie beoordeling. Mvg, Belisol Apeldoorn

Ervaring Belisol Apeldoorn TOP

Afgelopen 3 dagen kunststof kozijnen laten plaatsen op de 1e en 2e verdieping, door Belisol Apeldoorn.

Heel erg blij mee !
Supernetjes afgewerkt, personeel erg vakkundig en beleefd.
Werken erg netjes en secuur. Weinig stof in huis.

Volgende week komt er nog even iemand om de laatste 2 afdekplaatjes te monteren.

Heel erg tevreden dus. Ik kan het iedereen aanbevelen. Triple glas genomen in plaats van dubbel glas wat we al hadden.

Nog een tip : via de gemeente kun je een hele voordelige duurzaamheidslening (SVN) krijgen tegen 1.6% rente. Daardoor wordt het erg aantrekkelijk en hoef je niet je spaarrekening leeg te maken.

En je krijgt subsidie van de overheid. Die gegevens heeft Belisol me toegestuurd, zodat het heel makkelijk is allemaal.

En alles is beter geisoleerd nu waardoor we minder gas hoeven te gebruiken.

Belisol personeel en adviseur Robin heel hartelijk dank.

25 april 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Graag gedaan, Niels! Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie review ;-) Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De aluminium achterpui is erg mooi…

De aluminium achterpui is erg mooi geworden. Er is netjes gewerkt.

22 april 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Toppie! Dank je wel Sonja voor deze mooie beoordeling en veel plezier met jullie nieuwe Belisol schuifpui ;-) Mvg, Belisol Apeldoorn

Kozijnen van Belisol Apeldoorn

Ik ben blij met mijn nieuwe kozijnen, geplaatst door Belisol Apeldoorn.
Vriendelijk geholpen door de verkoper in de showroom in Apeldoorn bij het uitkiezen van de kozijnen.
De monteurs zijn vriendelijk en hebben alles netjes gemonteerd in 3 dagen.
Belisol Apeldoorn is een goede keuze als je nieuwe kozijnen wil aanschaffen.

17 april 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Dank je wel Marianne, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Als we nog iets kunnen doen om er 4 of 5 sterren van te maken, geef ons zeker een seintje! Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service en goede kwaliteit

Hele goede service en de monteurs hebben alles netjes opgeleverd.

16 april 2024

Dank je wel voor deze topreview Harold. Mvg, Belisol Apeldoorn

Gewoon top.

Geweldige service, personeel en communicatie.

18 mars 2024

Dank je wel Hans voor deze top review! Mvg Belisol Apeldoorn

Kunststof voordeur

Wij hebben een kunststof voordeur en kozijn gekocht. Goede adviesgesprekken gehad. Fijn om in de showroom te bekijken wat alle opties zijn. Wachttijd was wel erg lang, meer dan 10 maanden na de eerste afspraak voordat de deur geïnstalleerd was. Nette afwerking en tevreden over eindresultaat.

9 april 2024

Dank je Jaco voor deze mooie beoordeling! Mvg, Belisol Apeldoorn

Belisol een aanrader!

Mijn kozijnen zijn op zeer professionele manier geplaatst. Zeer goed begeleid bij de aankoop en goed begeleid. Een aanrader!

9 april 2024

Super, dank voor de mooie 5-sterren review :) Mvg, Belisol Apeldoorn

Binnen 1 dag gemonteerd Professioneel bedrijf

Belisol is niet de goedkoopste maar kwalitatief zo mooi en goed. 17 jaar geleden boven kozijnen met enkel glas laten vervangen voor hout met dubbel glas. Nu beneden voor kunststof gekozen met HR ++ dubbelglas met houtstructuur en een nieuwe voordeur. Ze spreken af om 8 uur ‘s ochtends en zijn er ook klokslag 8.00 uur en waren om 15.00 uur in 1 dag klaar. Alles keurig opgeruimd, oude spullen afgevoerd en de stoep weer schoon geveegd. De 17 jaar oude handels waren niet zo mooi meer en werden even omgeruild. Wat een service! Wat een geweldig team!

23 mars 2024

Dank je wel, wat een geweldige beoordeling! :) Mvg, Belisol Apeldoorn

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd. Netjes en volgens afspraak. Factuur werd naderhand nog nader gespecificieerd op mijn verzoek zodat ik daarmee subsidie kon aanvragen.

23 februari 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Graag gedaan Rachel, dank jullie wel voor het vertrouwen in onze diensten en deze mooie review. Mvg, Belisol Apeldoorn

Plaatsen voordeur

Dit is de tweede keer dat we Belisol Apeldoorn hebben ingeschakeld. De eerste keer hebben we openslaande deuren laten plaatsen en nu een voordeur.
Van het kiezen van de deur in de showroom tot en met inmeten en later plaatsen wordt goed naar je geluisterd en meegedacht.

28 februari 2024

Mooi zo! Dank. je wel voor het vertrouwen in Belisol Apeldoorn! Mvg

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn erg tevreden met de kwaliteit…

We zijn erg tevreden met de kwaliteit van het product en de service van Belisol.
Een klein probleempje met besturing van screenline werd snel en vakkundig opgelost door Belisol in samenwerking met Pilkington
Beslist een aanrader voor nieuwe klanten

23 februari 2024

Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service. Vriendelijke monteurs.

21 februari 2024

Dank je wel Mirjam, fijn om te lezen! Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Er kwam een ploeg aardige

Er kwam een ploeg aardige, vakkundige monteurs, die goed werk hebben geleverd en alles netjes hebben achter gelaten.
Wat beter kan; de communicatie van de afdeling planning naar de klant:
Er zou op 15-12 geplaatst worden, toen ik belde om te vragen of we voorbereidingen moesten treffen, bleek dat er vertraging was in het productieproces.... Kan gebeuren, maar laat dat even weten.
Op 23-1 zou geplaatst worden, gordijnen verwijderd, alles afgedekt, maar er kwam niemand, de kozijnen zouden op 23-1 geleverd worden, niet geplaatst. 29-1 was de nieuwe datum, op 24-1 werd ik gebeld of ze de 25ste mochten komen plaatsen. Ja graag....

29 januari 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Beste Teddy, dank je wel voor deze review. We nemen je feedback zeker mee om onze dienstverlening nog te verbeteren. Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Netjes en vakkundig afgewerkt door de…

Netjes en vakkundig afgewerkt door de monteur.
Goede service na het plaatsen.
Enige nadeel is de lange levertijd.

22 januari 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Dank je wel Ria voor de mooie beoordeling! Onze excuses voor de langere wachttijd, maar dit is te wijten aan de drukte. Mvg, Belisol Apeldoorn

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.