Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn Omdömen

TrustScore 5 av 5

Laan van Malkenschoten 97, 7333 NP Apeldoorn, Apeldoorn Zuid, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We hebben een raamkozijn en openslaande deuren laten installeren. We zijn blij met de gekozen kunststof oplossing. Belisol kwam met 3 man sterk en gingen voortvarend aan de slag met het slopen van de... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heerlijk bedrijf om zaken mee te doen. Alle afspraken die er zijn gemaakt zijn nageleefd. Of het nu om de vertegenwoordiger gaat of telefonisch contact met de receptie alle verloopt soepel en eer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met onze kunststof kozijnen, in 2 dagen geplaatst Hard werkende en gezellige mannen met verstand van zaken Van begin tot eind een goede begeleiding gehad

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een verschil in service en kwaliteit! Bij Belisol Apeldoorn hebben we een schuifpui met triple glas en kozijnen met HR++ glas laten plaatsen. Alles verliep perfect: Marcel en Freek waren deskund... Se mer

Företagsinformation

1. Fönsterleverantör
  2. Dörrbutik
  3. Dörrleverantör
  4. Leverantör av PVC-fönster

Skrivet av företaget

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

395 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd. Geen problemen ondervonden.

21 november 2024

Dank je wel, leuk om te horen! Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Twee ramen aan de voorkant van het…

Twee ramen aan de voorkant van het huis. Belisol arriveerde stipt op tijd en de ramen werden in korte tijd en op een vakkundige manier geplaatst.

12 november 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Hartelijk dank Roy, voor het vertrouwen in Belisol Apeldoorn en deze mooie beoordeling. Mvg

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Zowel de bestelling als montage van onze nieuwe schuifpui is heel goed en zonder problemen verlopen. De montage team werkte ook netjes en vakkundig.

11 november 2024

Dank je wel voor deze uitstekende aanbeveling. Mvg, Belisol Apeldoorn

Vakwerk

Wat zijn we blij met het vakwerk dat jullie geleverd hebben, de producten zijn top maar de monteurs zijn goud. Tijdens de werkzaamheden bleek de vensterbank gebroken te zijn, deze werd vervangen en ik werd er ook netjes bijgehaald om te laten zien wat er was gebeurt en dan ze het weer mooi gingen maken. Ik werd ook gerustgesteld
Zodat ik niet zou schrikken , vriendelijke monteurs maar de afwerking is echt bizar mooi, ze werken ook zeer netjes en buiten hebben ze ook alles netjes achtergelaten .Wij zijn
Helemaal tevreden met het geleverde werk.

9 november 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Hoi Nick, dank voor het vertrouwen in onze diensten en deze mooie review. Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uitstekende service van begin tot eind

De service van Belisol was van begin tot eind uitstekend. In de showroom werd er goed met ons meegedacht over de opties en hoe onze wensen en ideeën binnen ons budget zouden kunnen passen. De mannen, die de kozijnen kwamen plaatsen waren vriendelijk, communiceerden goed en ook hier werd uitgebreid meegedacht. Ook toen zij tijdens de montage tegen moeilijkheden aanliepen in verband met instabiel metselwerk van ons oude pand werd met ons meegedacht over een oplossing. Door deze onverwachtse problemen duurde de plaatsing iets langer dan verwacht en moesten ze later nog eens terug komen om het helemaal af te maken, maar dit werd allemaal netjes geregeld door Belisol. Wij zijn ontzettend tevreden en raden Belisol zeker aan!

4 november 2024

Dank je wel Vera voor deze mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Er wordt goed naar je geluisterd.

Er wordt goed naar je geluisterd.
Prima samenwerking. Ook in de voorgaande jaren.
Nette afwerking, vriendelijk personeel..

30 oktober 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Dank je wel dhr & mevr Van Dalen, dat doet ons enorm plezier om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Apeldoorn

Kozijnen

Ondanks dat het meer werk was dan verwacht. Hebben ze het keurig afgewerkt. Netjes contact gehouden over werkzaamheden die nog nakomen.
Erg tevreden met onze nieuwe kozijnen en voordeur!

30 oktober 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Dank je wel & veel plezier met jullie nieuwe Belisol kozijnen en voordeur! Mvg, Belisol Apeldoorn

Geweldige vaklui!

Geweldige vaklui!! Werken heel hard en heel netjes. Bedenken voor elk eventueel probleem direct een passende oplossing. Vriendelijk, beleefd in voor een praatje en ze geven hele goede adviezen en tips!

2021 hebben we een schuifpui door belisol laten plaatsen en toen waren we al zo tevreden over dit bedrijf dat we nu de rest van het huis door belisol hebben laten doen.

24 oktober 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Geweldige beoordeling ook ;-) dank je wel hiervoor! Ook voor de volgende klus kan je opnieuw op ons rekenen. Mvg Belisol Apeldoorn

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie deur met kozijn geplaatst

Mooie deur met kozijn geplaatst. Wel een scheve deurklink maar dit hebben ze verholpen door een nieuwe deur te plaatsen. Kortom netjes opgelost.

26 september 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Top, leuk om te horen! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Mvg, Belisol Apeldoorn

Zeer tevreden

Echte vakmannen, oplossingsgericht, snel gewerkt en een heel mooi resultaat. Wij zijn zeer tevreden met Belisol.

18 oktober 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Hoi Larissa, dank je wel! Wij zijn dan ook erg tevreden met deze review ;-) Mvg, Belisol Apeldoorn

Afspraak is afspraak

De kozijnen zijn volgens afspraak geleverd en vakkundig geplaatst.
Mooie afwerking en vriendelijke vakmensen. Zeker aan te bevelen.

11 oktober 2024

Mooie aanbeveling, waarvoor dank. Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden met het eindresultaat

Zeer snel geplaatst, ze werken netjes en het eindresultaat mag er zijn! Zeker geen spijt van en het dat ze naar eigen zeggen “respect” hebben voor je spullen maken ze waar!

7 oktober 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Dank je wel Jordy, zo horen we het graag :) Mvg, Belisol Apeldoorn #liefdevoorhetvak

Belisol Apeldoorn komt afspraken na

Belisol Apeldoorn is de afspraken over de planning nagekomen en heeft de nieuwe kozijnen op professionele wijze geplaatst. De monteurs waren vriendelijk en hebben de oude kozijnen en glaswerk meegenomen.

10 oktober 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Dank je wel, Thomas. Leuk om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mvg, Belisol Apeldoorn

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden. Er werd hard en zorgvuldig gewerkt. De afwerking is prima.
Het is een mooi degelijk geheel geworden.

11 oktober 2024

Mooie 5 sterren review, dank je wel hiervoor! Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tijdens het adviesgesprek werd er goed…

Tijdens het adviesgesprek werd er goed geluisterd naar onze wensen en uiteindelijk zijn we erg tevreden met het resultaat. De montage ging snel en vakkundig door vriendelijke monteurs. Prijs/kwaliteitsverhouding is prima, wij zouden Belisol aan iedereen aanraden.

10 oktober 2024

Mooie aanbeveling, dank je wel hiervoor! Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blij met onze aluminium schuifpui van Belisol

Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor de aluminium schuifpui van Belisol. Adviseur Ivo heeft ons uitmuntend geholpen bij het maken van deze beslissing; zijn deskundige en eerlijke advies gaf ons het vertrouwen om voor aluminium te kiezen in plaats van kunststof. Nu de schuifpui geplaatst is, merken we direct het verschil in kwaliteit en uitstraling. De montageploeg ging professioneel te werk, met oog voor detail en zorg voor onze woning. Alles werd perfect afgewerkt en netjes achtergelaten. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat en raden Belisol zeker aan voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service!

4 oktober 2024

Svar från Belisol - Kozijnen en Deuren - Apeldoorn

Dank je wel voor deze mooie aanbeveling, Frank. Veel plezier met jullie nieuwe Belisol schuifpui ;-) Mvg, Belisol Apeldoorn

Zeer tevreden

In de showroom werden we prettig geholpen, kregen duidelijke uitleg over alle mogelijkheden.
Er werd ruim de tijd genomen voor ons.
Plaatsing ging in een dag. Monteurs werkten netjes en vragen werden duidelijk beantwoord.
We zijn zeer tevreden.

1 oktober 2024

Dank je wel voor deze mooie 5-sterren review! Mvg, Belisol Apeldoorn

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vooraf een zeer deskundig advies

Vooraf een zeer deskundig advies. Alles is daarna precies geplaatst volgens afspraak. Ik ben zeer tevreden over Belisol Apeldoorn.

3 oktober 2024

Leuk om te horen, Gerben! Dank je wel. Mvg, Belisol Apeldoorn

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.