Stoelen besteld. Snelle levering, eenvoudig te monteren, zeer stevig. Twijfel zeker niet u zult niet teleurgesteld zijn. Alain Ordered chairs. Fast delivery, easy to assemble, very sturdy. Do not hes... Se mer

Ik heb de tuinset SAPRI metaal donkerbruin gekocht en deze past helemaal in de vibe van mijn romantische tuin. Eenmaal in elkaar gestoken was het meteen genieten. Stoelen zijn ook groter dan verwacht... Se mer

I’m really happy with this purchase! The cushions look exactly like the photos—modern, stylish, and high-quality. The textures are especially nice, adding a cozy and elegant touch to my sofa. The sti... Se mer

Cobrança indevida de valores relativos a transporte e montagem de vários artigos com defeito de fabrico e de um artigo cancelado atempadamente, i.e. antes de ser preparado para envio. As reclamações a... Se mer

1. Möbelaffär

Beliani est une boutique en ligne d'origine suisse, réputée pour sa fiabilité et sa qualité. - Plus de 100 000 produits de catégorie meubles et accessoires - Jusqu'à 70% de réduction - Livraison et retour gratuits - 365 jours pour le retour - Garantie jusqu'à 5 ans - Plus d'un million de clients satisfaits. Achetez vos meubles chez Beliani!

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Ce site est une catastrophe

Ce site est une catastrophe, livraison impossible. Je tente en vain d'obtenir le remboursement d'une commande jamais reçue.
Le service client est pitoyable.
Une vrai arnaque faites très attention

22 juli 2025

Stoelen woonkamer

We hebben stoelen besteld voor de woonkamer van mijn dochter. We zijn afgegaan op de foto’s van hun website. Dankjewel want het is hun eyecatcher van hun woonst. Ze zijn kwalitatief heel goed en mooi. Het enige minpuntje is dat de poten van de stoelen geen bescherming van de vloeren hadden. Maar we zijn om viltjes gegaan en probleem opgelost. Misschien een tip om ze mee te geven.

21 augusti 2025

Prima eerste ervaring met Beliani

Als eerste ervaring met Beliani kocht ik een prachtig en kwalitatief bedframe inclusief lattenbodem voor een zeer scherpe prijs. Zeer tevreden waardoor ik besloot ook nog 2 nachtkastjes te bestellen die net zoals het bed luxueus ogen. Alles werd keurig geleverd (het bed vanwege speciale grote levering met een vooraf te kiezen tijdslot). Er zitten duidelijke montagehandleidingen bij. Zeer blij met deze aankopen!

10 april 2025