Jättefina skärmar till rätt pris. Bra montering. Har ett par äldre sen 2017 sommfortfarande är i toppklass och de har turnerat en hel del i musikindustrin.
- Extremt snabb respons (<5m) från kundservice när jag behövde hjälp att rätta en felaktigt angiven mailaddress. - Varan levererades på estimerat datum. - CAD / STEP filer för skärmen. Alltigeno... Se mer
Enkelt att lägga order, snabb leverans, mycket bra skärm jämfört med andra märken vi tidigare provat. Därför blev det nu ännu en skärm på vår nästa anläggning. Kommer fortsätta köpa skärmar härifrån.
Beetronics producerar skärmar och touchscreens för professionellt användande. Våra display-lösningar kan hittas i många olika slags applikationer över hela världen. Våra skärmar används på många specialitetsmarknader, bland annat inom industri, säkerhet, TV och radio, sjöfart, sjukvård och på den audiovisuella marknaden. Våra skärmar tillverkas med högkvalitativa komponenter, vilket innebär att vi kan garantera pålitlig funktionalitet.
Tegeluddsvägen 76, 115 28, Stockholm, Sverige
- 0844-680 783
Har inte besvarat negativa omdömen
Jag fick intrycket att era produkter…
Jag fick intrycket att era produkter fanns på lager i Stockholm, så de borde kommit dagen efter, men tog några dagar. Men med produkten är jag mycket nöjd!
Vid kontakt ni förstod direkt vad vi…
Vid kontakt ni förstod direkt vad vi behövde
snabb handläggning och leverans
produkten håller hög kvalité vad vi kan se innan driftsättning.
Snabb leverans.
Snabb leverans.
Skärmen verkstan helt ok. Vi har den i ett fordon.
Tydligt och enkelt
Tydligt och enkelt när jag gjorde beställningen, bra produkt som absolut håller vad den lovar.
Snabb och bra hantering och bemötande
Snabb och bra hantering och bemötande. Produkten uppfyllde allt vad den lovade. Tyvärr så var hanteringen av fraktbolaget inte bra, men det har inget med Beetronics att göra. Kommer att handla av dom i framtiden
Bra support!
- Extremt snabb respons (<5m) från…
- Varan levererades på estimerat datum.
- CAD / STEP filer för skärmen.
Alltigenom en mycket bra upplevelse.
Snabb hjälp och leverans på 2-3 dagar.
Mycket trevlig och bra support!
Supernöjd
Enkelt och snabbt!
Bra produkter och snabb leverans.
Bra skärmar med väldigt bra bordsfot.
Överensstämmande information på hemsidan, snabb leverans och i övrigt bra kvalitet på skärm och bordsfot.
Mycket god service
Trevligt, kunnigt och proffesionellt bemötande.
Bra och välbyggda skärmar.
Rekommenderas!
Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt. Byte av skärm var inga problem.
Smidigt
Trevligt bemötande. snabb offert, snabb orderbehandling och snabb leverans!
Mycket bra skärmar och ganska snabba…
Mycket bra skärmar och ganska snabba leveranser
Bra utbud och snabb leverans
Bra utbud och snabb leverans. Perfekt hantering av frågor efter leverans.