Erg vriendelijk geholpen door Keziban vandaag! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en toen liet ze mij diverse matrassen “passen”. Open houding er werd geen druk uitgeoefend. Ook toen ik daarna... Se mer
Företaget har svarat
Ons bed moet nog geleverd worden, hopelijk zal dit allemaal goed verlopen. Maar: Wij willen graag een compliment geven aan Yvonne van de Beddenreus in Roosendaal. Wij zijn heel blij met de hulp d... Se mer
Företaget har svarat
Heel goed snel geholpen door Lars, we zijn bij bedden reus terecht gekomen na een ander bedrijf 2 keer fout geleverd heeft aan ons. We liepen de winkel binnen en daar stond Lars in Maastricht on... Se mer
Företaget har svarat
De hulp in de winkel was prima. We mochten rustig rondkijken en matrassen uitproberen en alle vragen werden beantwoord. De aankoop verliep vlot en we waren blij met de korting die ons ongevraagd aang... Se mer
Skrivet av företaget
Linie 27, 5405 AR, Uden, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ook 5 minuten voor sluitingstijd goed geholpen en geslaagd in Barendrecht!

Svar från Beddenreus
Goede kwaliteit, juiste informatie, niet opdringerig, vriendelijk en plezierig geholpen, fijne prijs en snel leverbaar.

Svar från Beddenreus
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Beddenreus. Vanaf het moment dat ik binnenkwam werd ik vriendelijk geholpen en er werd echt de tijd genomen om mij goed te adviseren. De service was uitstekend en het personeel was deskundig en betrokken. Het hele proces verliep prettig en zorgeloos. Zeker een winkel waar ik met een goed gevoel op terugkijk!

Svar från Beddenreus
Heel fijn en kundig geholpen. De verkoper heeft veel tijd voor ons uitgetrokken. Mooi bed gevonden met een heerlijk matras voor een goede prijs.

Svar från Beddenreus
Omdat we bijzonder goed geholpen zijn door Lars. De klantvriendelijkheid en kennis van het product was top!!!
Door deze bevindingen heeft beddenreus er weer een vaste klant bij.
Grt Jeanine en Mat

Svar från Beddenreus
Kan nog 5 sterren worden als alles goed geleverd wordt.
Top geholpen bij ekkersrijt Son filiaal .
Verkoopmedewerker nam de tijd. Was erg vriendelijk.
Verschillen duidelijk uitgelegd van de boxsprings. Had na een avond erover nadenken toch besloten om de topper te veranderen. S'morgens gebeld en binnen 5 minuten geregeld. Zelfde nette behandeling.

Svar från Beddenreus
Alles werd netjes bezorgd. Er werd goed gekeken of alles erbij was en juist. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bezorg moment. Het bed zat netjes verpakt. Nadat we het uitgepakt hadden en in elkaar gezet waren we ook zeer tevreden, heel mooi bed. Je kon kiezen voor de optie monteren hiervan hebben wij geen gebruik van gemaakt.

Svar från Beddenreus
Zowel met het bestellen als m onteren van het bed te maken gehad met kundige, vriendelijke mensen.

Svar från Beddenreus
erg leuke en enthousiaste vrouw die me heeft geholpen. ze luisterde goed naar mijn wensen en heb zo een mooie set kunnen samen stellen. erg leuke omgang ook met collega’s.

Svar från Beddenreus
Ben uitgebreid geholpen en geinformeerd door een medewerker in Cruquius. Helemaal geen aanbetaling nodig. Betaling na assemblage.
Goede bezorg partners( beter bed).
Helemaal naar 4e verdieping gesjouwd , geassembleerd en geinformeerd.

Svar från Beddenreus
Bij binnenkomst zijn wij vriendelijk ontvangen. Wij kregen prima de gelegenheid om onze reden van ons bezoek te vertellen. Ook werd ons koffie aangeboden. Na een rondgang hebben wij onze interessen laten blijken. de medewerker heeft daarna op een zeer deskundige wijze hierover tekst en uitleg gegeven. Hij had alle tijd voor ons. Elk alternatief werd uit de kast gehaald, konden wij uitproberen en het comfort ervaren. De keuze is groot en combinaties eindeloos, waarbij de verkoper geen details over het hoofd zag en adviezen kon brengen die voor ons als aandachtspunt golden.
bij de afronding hebben wij ons kopje koffie genuttigd en zijn met duidelijke afspraken, tevreden naar huis gegaan.

Svar från Beddenreus
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.